Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nem nem értésről van szó engem nem kell meggyőzz.. én csak azt tudom amit a rendőrkapitány/kárszakértő/biztosító/bank mondott.. De egy valami fix amint a rendőrség eldönti hogy ki az okozó.. lehet csinálni az autót.. utána emel vádat a hibásnak közuti veszélyeztetésért elveszi a jogsit stb.. nekem igy vázolták.. Járhatok úgy is mint te.. de volt olyan akinél .alig 50 nap alatt eldőlt kamionos belerongyolt amikor kitolatott elé 10 napig korházbavolt majd nyakmerevitő még utána is.. és az okozó sérült meg.. Na de nem akarok ebből vitát köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatod.. ami negativ lehet az elhuzódásba hogy fizetnem kell a hitelt meg az autó költségeit.. a többit meg leszarom.. járok baranöm autátójával.. ennyit megér az életem akár egy év várakozást is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest