Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nem nem értésről van szó engem nem kell meggyőzz.. én csak azt tudom amit a rendőrkapitány/kárszakértő/biztosító/bank mondott.. De egy valami fix amint a rendőrség eldönti hogy ki az okozó.. lehet csinálni az autót.. utána emel vádat a hibásnak közuti veszélyeztetésért elveszi a jogsit stb.. nekem igy vázolták.. Járhatok úgy is mint te.. de volt olyan akinél .alig 50 nap alatt eldőlt kamionos belerongyolt amikor kitolatott elé 10 napig korházbavolt majd nyakmerevitő még utána is.. és az okozó sérült meg.. Na de nem akarok ebből vitát köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatod.. ami negativ lehet az elhuzódásba hogy fizetnem kell a hitelt meg az autó költségeit.. a többit meg leszarom.. járok baranöm autátójával.. ennyit megér az életem akár egy év várakozást is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Direct One (műholdas és online TV)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- Carly autó hibakód olvasó
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs