Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sukta 95
üzenetére
Mi hasonló képpen jártunk, azaz konkrétan egy fél utca Pécsen.
Egyik nap reggel áramszünet volt az utcában, kiderült, hogy az utca elején a trafóházban valami tönkrement.
Nagy erőkkel kivonult az Eon, de mivel egy öreg trafóház volt elkezdték felújítani/ kicserélni benne több mindent.
Délutánra lett is áram, haza értem, leparkoltam, de nem tudtam távirányítóval zárni az autót. (Opel)
Pár percre rá jött a szomszéd, neki sem záródott az autó. (VW) Majd az ablakból figyeltem és ahogy szépen értek haza az emberek, ugy kb. 90% nem tudta a trafóház 50m-es körzetében bezárni az autót. Kiváncsiság képpen bejelentettem ezt a gondot az Eon-nál, gondoltam legfeljebb elküldenek a francba. Nagy meglepetésemre, másnap kijöttek, kb 10 percet dolgoztak a trafóházban, majd elmentek. Onnatól kezdve soha többet nem fordul elő a probléma.
Na tehát, bocs a hosszú sztoriért, de mondom hátha nálatok is valami hasonló van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest