Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyoy
senior tag
jegyeztem !köszi
végre kész lett a fényezés
nagyon adja, majd ha nem lesz ilyen rossz idő csinálok képet,most elgurultam Szolnokra a tescóba, és olyan vizátfolyások vannak, hogy vagy 5 ször sikerült majdnem beleszaladni az előttem lévőbe, pedig csak 40 el mentem és előre lassitottam, igy is volt hogy min 5m es blokkolt kerék fogadott
nagyon rosszak a gumijaim, 4 esre fordultam ki 2.ban és egyszerüen kisodródtam a külső sávba. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- 58.5 mm full fém tamper
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Disney gyerek elefántos falióra
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon adja, majd ha nem lesz ilyen rossz idő csinálok képet,
nagyon rosszak a gumijaim, 4 esre fordultam ki 2.ban és egyszerüen kisodródtam a külső sávba.