- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hobby elektronika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Kb ebből már a politikai beállítottságra is lehet következtetni.
Nem kell következtetni. Lesz@rom az egészet ahogy van. Nekem totál egyre megy milyen fedőnév alatt hazudik valaki

Gondolom külföldre szeretnél menni (ott kolbászból van a kerítés), itthon minden rossz, és nem is lesz jobb. Ez a búvalbszott hangulat, meg hogy miden rossz és úgyis marad nem visz előre. (persze beszélni nekem könnyű, csinálni már mindent nehezebb)
Anyám szocmunkás 20 éve. Kérdezz tőle mi és merre megy és ment. Ő szakember, csak elhiszed neki. Vagy nem, te döntöd el. Igen ezt szoktam hallgatni. Egy gond van. Ezt jellemzően azok mondják akik itthon sem tudtak dolgozni, kimentek és ott sem, aztán vissza. Vagy nem is voltak kint. Ez a túlsúly. De mindegy. Én sajnos látom, hogy a legeldugottabb szabolcsi faluból is svédig megy az autószerelő és utána az egész család, mert annyival többet ér a munkája, hogy megéri. Nem kell ide NG-s diploma, csak kockáspapír

"Január 1-jétől minden tulajdonos- és üzembentartó-váltásnál, illetve a műszaki vizsgák után is rögzítik a járművek kilométeróra-állását Magyarországon". Vagyis itthoni autót már nem lehet tekerni, csak külföldit.
Totalcart se sokat olvasol ezek szerint
Nyugodtan lehet tekerni itthoni autót is, ugyanis 500.000km-t is bele lehet tekerni egy autóba 2 műszaki között és kutyát sem érdekli. Renault Clio esete, majd előkeresem neked ha kéred 
Na OFF end, sokak vagyunk

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nyugodtan lehet tekerni itthoni autót is, ugyanis 500.000km-t is bele lehet tekerni egy autóba 2 műszaki között és kutyát sem érdekli. Renault Clio esete, majd előkeresem neked ha kéred