- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Én is azt gondolom, hogy ki kell tapasztalni, hogy Neked, a Te vezetési stílusodhoz, kényelmi igényeknek melyik keréknyomás felel meg, az a tuti, a többi csak kuruzslás.

A kerékőr sosem árt, én is hiszek benne, hogy az ilyen egyszerűbb védelmi megoldások az amatőr, alkalomszülte tolvajokat elriaszthatja, és keresnek egy könnyebb prédát.
De ha meg konkrétan( vagy rendelésre ) kinézték azt a bizonyos dolgot maguknak, akkor körbe is falazhatod, az sem fog segíteni.
Én Magyarországra hazautazva a Vectrát, és a Gsi-t is megkínálom egy egyszerű kormányzárral ( hasonló céllal, mint a kerékőr ), a Gsi-n kerékőr is van, a Vectrára is folyamatban a beszerzése.Plusz nincsenek tricsilliárdos, sztenszcambershowendsájn lavórok sem az autók alatt, egy gyári felni pedig talán nem képvisel akkora értéket, hogy megérje megpukkantani.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest