- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Volt vele munka bőven mire kicseréltem, de megérte, nekem is nagyon tetszik, másik autó lett így.
Petyyyyy: megyek is/mennék is... annyi jött közbe délután, hogy kimentem érdre egy karosszéria lakatoshoz és okt 3-6-ig csinálja az autót... ciki... elvileg csak szerdán kezd neki, de lehet már kedden lesz ideje, majd ezen múlik, hogy ki tudok-e menni a minitalira

legelek: még senki sem mondta, hogy szexi lenne
Pedig szép volt rajta a gyári irmscher szárny is, de idén lekerült róla, a kipufogó így is többet mutat mint amilyen, egyáltalán nincs sportos hangja, sőt... szerintem még a gyári kipufogó is sportosabb, viszont ennek szép a vége 
Az opc kék nekem nagyon tetszik, de az a szín kicsit szögletesebb autóknak áll jól, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Update 02.09. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 4TB Gen4x4 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Pedig szép volt rajta a gyári irmscher szárny is, de idén lekerült róla, a kipufogó így is többet mutat mint amilyen, egyáltalán nincs sportos hangja, sőt... szerintem még a gyári kipufogó is sportosabb, viszont ennek szép a vége