-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ferike81 #74876 üzenetére
Az enyém nem teljesen elektromos, csak mikor lehajtod, és nincs teljesen bezárva, akkor beszívja az ajtót. Nekem is most romlott el, sehogy sem nyílt, ez sajnos típus hiba...A mikrókapcsolót kellett nálam kicserélni, ha kézzel kinyitod háttal, az az a gomb amit megnyomsz. Én innen a végül a 2. megoldást választottam, nálad se kizárt ez a gond akkor.
Ha nagyon ki akarod nyitni, és nincs benne cucc, akkor az ülést hajts le, mássz be, van egy kis kupak a zár mellett, azt szedd le, nyúlj bele az egyik ujjaddal, és bogarászd ki hol a kallantyú, azt megnyomod és kinyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali fotós kérdések órája
- Filmvilág
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Napelem
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest