- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen egeret válasszak?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ferike81 #74876 üzenetére
Az enyém nem teljesen elektromos, csak mikor lehajtod, és nincs teljesen bezárva, akkor beszívja az ajtót. Nekem is most romlott el, sehogy sem nyílt, ez sajnos típus hiba...A mikrókapcsolót kellett nálam kicserélni, ha kézzel kinyitod háttal, az az a gomb amit megnyomsz. Én innen a végül a 2. megoldást választottam, nálad se kizárt ez a gond akkor.
Ha nagyon ki akarod nyitni, és nincs benne cucc, akkor az ülést hajts le, mássz be, van egy kis kupak a zár mellett, azt szedd le, nyúlj bele az egyik ujjaddal, és bogarászd ki hol a kallantyú, azt megnyomod és kinyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged