Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Na ne csináld már.
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.
Túl van ez a dolog hype-olva, úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.