Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem Sony usb/bt/aux fejem van és szintén 8 gigára pakolom a zenét (micro sd hc ugyan és egy kb 2x akkora olvasóban van mint a kártya így nem lóg ki nagyon és nem néz ki idétlenül) és valóban jobb mint cdzni...
BT kihangosítás ha jól látom ezen valami külső egységgel van megoldva ezt a részét nem ismerem. Nekem a fejen van egy mikrofon a hangszórók adottak és csak csatlakoztatni kell a telefont már át is veszi a fej az irányítást, ha hívnak elhalkul és elég a fejen megnyomni egy gombot a felvesz-lerak műveletekhez és a hangerő is állítható természetesen.
Nekem ilyen van: ezt tudom ajánlani: [link]
Távirányító, 3 pár rca kimenet, rengeteg beállítás, BT gain control, mappák-fájlok tallózása, kellemes hangzás... és a coraban ha még tart az akció akkor csak 40e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest