Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
F_Gergely
üzenetére
anno mikor a passatot hírdettem, gondoltam nem lehet probléma az eladással millión felül költöttem rá, a motorban 30e km sem volt a totális felújítás óta, futómű, fékes szintén újak voltak, minden működött rajta, szép állapotú is volt, ment mint a villám, friss műszakis volt, akkor lett frissen féltengely cserélve meg 1-2 apróság, 273e km volt benne. leírtam a hírdetésben mindent a-z-ig, a kutya sem hívott fel, 1 hónap után átírtam a szöveget, hogy minden szuper, megkímélt, működő extrákkal és jött is rá az érdeklődő! tehát a lényeg, hogy egy 18 éves fosról nem azt akarja hallani az emberünk, hogy minden fel van benne újítva, hanem azt, hogy 18 éve megbontatlan minden, sőt még Günther fingjának a szaga is terjeng benne..... taszítja az embereket az, hogy egy vagyont költ a tulaj az autóra és töredékéért árulja....
végül tőlem egy nepper vitte el, lealkudta a béka segge alá, magánemberek jöttek, kipróbálták, cigánykodtak mindenen..... a nepper jött, kipróbálta, mondta, hogy ennyit adna érte és majd akkor kapok papírt, ha majd ő eladta..... és eladta 1 héten belül, fingom sincs hogy csinálta, de eladta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest