Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoltee87
csendes tag
Köszi szépen...
C20XEről vélemény? Szerintem überfrankó motor. Én szeretem. Nem egy turbó meg egy nem V6 de megy ha kell és enni sem eszik túl sokat ahhoz képest ahogy halad vele a kocsim. Hengerfejet még nem néztem hogy milyen gyártmány, semmi bajom nem volt még vele ( kopp-kopp ). Most lesz a télen egy kisebb felújításon átesni a hengerfej ( is ). szelepszárszimeringeket kell cserélnem mert picit csipegeti az olajat, de egyébként tökéletes. Féltem amikor megvettem a kocsit mert ha a motor nem jó akkor az sok pénzbe kerül, de úgynézki sikerült kifognom egy jó állapotút. Hidegen kicsit kopog, de ha bemelegszik szépen elhalgat... Hidegen nem kell túrni neki és akkor gyakorlatilag semmi baja nem lehet. Következő olajcserénél 10W40-es Metabond Speed motorolaj fog belekerülni, az állítólag még halkít egy kicsit a hidrotőkéken is és jót tesz a mocinak. Aztán majd kiderül. Én szeretem, tökéletesen elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs