Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Srácok, olajszintet hidegen vagy melegen nézzük?
-2-n szoktam parkolni, és azt vettem észre, hogy felfelé, ha "jól meghajtom" (60 ló meg emelkedő, de azért tud az menni kettesben így is) a spirálon, a vége felé kivillan az olajszint lámpa.
Olajcsere 10k-val ezelőtt volt, rátöltve semmi, de nem is szokása eszegetni, egy ilyen 10k-s intervallumban épphogy lemegy a minimumig.
Most hidegen megnéztem, minimum alatt volt a szint, rá is töltöttem hirtelen fél litert.
Ekkor már normális lett a szint a pálcán. Csere jön úgyis, meg ennyi maradt a cserekor a 4 literből, telenyomni nem szükséges, de olaj nélkül sem járnék.
2 hónapja napi szinten Pesten járok, napi szinten araszolós dugóban, ettől eheti jobban?
Szóval jól néztem hidegen, vagy melegen kellett volna?betyar1974: szerintem utóbbi, teljeskörű akkor is ha típusazonos kerül bele.
Gondolj bele, arról nincs tanúsítványod hogy egyrészt nem lopott, másrészt megfelel a közúti közlekedés szabályainak, így eredetvizsgálat, vizsga, okmányiroda is indokolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- SUSE Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest