Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Jól lemásolták róluk az akkutechnológiájukat is
Másolásban Kína mindig az élen volt.
Ettől függetlenül vannak ott fejlesztések.Most konkrétan a hír témájára. Lehet hogy gondoltak már erre, de nem lépték meg mert "úgysem jön be"
Aztán a piacvezető megcsinálja, a marketing gépezete beleégeti az emberek tudatába mennyire jó, és máris siker.
Ezután már ők is meglépik.
Volt már példa arra hogy valamiben nem az első volt az apple, de siker onnantól lett, hogy ők bevezették. -
maczera
aktív tag
Aztán valaki majd megint feltalálja a kör alakú szenzort... "mert a divat az nem halad csak visszaváltozik"
-
mad823
őstag
Most csak azt hiszitek, hogy innováció, az igazság pedig az, hogy csak az Apple féle spórolás, mert levágták a szenzor egy részét, hogy olcsóbb legyen...
-
janeszgol
félisten
Mert ez egy jó ötlet. De tényleg mindig az almára kell várni, ha valami új kell?
-
Ricardo
titán
válasz
Salamander
üzenetére
Az sem feltétlen lenne jó. Van hogy ilyen, van hogy olyan módban szeretném használni. Én nem szeretem ha kiveszik a kezemből a döntést.
-
Ricardo
titán
válasz
Salamander
üzenetére
A szelfi kamera csak csak, de a hátsó kamera ne az instára legyen optimalizával
-
hdavid1
aktív tag
Ki gondolta volna, hogy elkezdik másolni a kínaiak.
-
konzumpro
kezdő
Óriási felfedezés, kb. az Instagram óta négyzetre érdemes komponálni a képeket.
-
Salamander
tag
Ugyanezt a hátső kamerára is el tudom képzelni és nem álló felvétel készülne álló módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest