Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
Most értem haza, 5kor zárnak. Hivatalos bosch szerviz, szerintem a főnöknek még a cipőfűzője is bosch. Szétszedték, vezérlő lábait mérték ki. Ment minden de nem volt meg a klímahűtő kisebbik fokozata. Lökhárító le, előtétellenállás kivesz - kitisztít, máris megy. Aztán beindítottuk a klímát......
Mondták már többen is hogy az öreg elég lehúzós, már értem miért. Mondja hogy ezen kompresszort kell cserélni, hangos, fogja a motort, rázkódik az egész. Mondom majd ha mindennel kész vannak akkor meglátjuk. Mikor eljöttem akkor mosták át a rendszert de érdekes módon csak 500g gáz jött le holott délelőtt volt teletöltve 700g-ra. Ez volt az első érdekesség. Megnézte mennyi rá egy kompresszor, Valeo 63K. Persze most is működik de ki tudja meddig mondja az öreg. Érdekes módon az előző szerelő azt mondta milyen jó a hangja. Na most akkor döntsd el kinek van igaza. 1-es ventifokozaton is már nagyon jó hideg levegőt fúj be, nem hinném hogy szar lenne a kompresszor. Ha tényleg olyan kopott és szar a hangja akkor hogy fúj egyből hideget ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Proxmox VE
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest