Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
trassher
üzenetére
Mást mondok - gőzük sincs hogy mennyire lesz tartós.
Mert az hogy járatják, és beletesznek annyi km-t egy hónap alatt, mint te 20 év alatt, az szerintem közel sem felel meg a hétköznapi használatnak, az idő vasfogának, a trágya utaknak, a csak picit is gondatlan júzernek, a belerakott nem gyári alkatrésznek, stb.
8 évig voltam gyártói mobilszervizben, ott is látszott, nincs idő tesztelni, ki kell dobni az új modellt, nincs annál precízebb meg olcsóbb mint amikor sok százezer tesztelőd van, és ráadásnak még ők fizetnek azért hogy tesztelhessék a telefont
Magyarul, 10 új modellből minimum 9-nél jött elő jelentősebb hiba az első 3 eladási hónapban, ebből nem minimális arányú volt a hardverhiba.
Pl. kiderült hogy egy modellnél gyári hibás az első széria (értsd, fél évig ezzel jött ki) procija (!!!), másiknál a kijelző volt hibás, a harmadiknál egy kis ellenállás, és sorolhatnám.
Sokan kérdezték, milyen telót vegyenek. Mondtam, garosat......
Meg ne olyat ami most jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest