Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Declare
üzenetére
A total nonszensz szamomra amikor ilyeneken megy a matek, hogy "soha nem volt balesetem pedig", meg "en aztan tudok vezetni", meg "mindig nagyobb követesi tavolsagot tartok".....total nonszensz.
Ez valóban hülyeség, de nem is ez volt a példám lényege.
Én azt írtam, hogy használt vagy "márkátlan" gumikat használunk.
Nem pedig kopott, elöregedet, vagy nem évszaknak megfelelőt.
Ezekkel pedig lehet biztonságosan közlekedni. Ne mondja nekem senki, hogy nem. Erre példa a balesetmentes 20 év és pár100ezer összkilométer. Pedig helyzet volt bőven.Az x5 ös peldadat meg aztan vegkepp nem vagom....tehat akinek jo gumija van az egy barom es balesetveszelyes, mert gyorsan megy, mig akinek noname gumija van az megfontolt, vezetni tudo soför es segit a barmokon?
Látom tényleg nem jött le a mondanivaló. A lényeg az, hogy a tag totál rábízta magát a király gumijaira és rá is kefélt. Ha Te low-budget vagy használt (profil mélység még megvan, és nem is kiszáradt) gumit veszel és útviszonynak megfelelően vezetsz akkor bajba nem kerülhetsz. Prémium gumi sem tud segíteni, ha nem megfelelő a sebesség vagy ecet. Ez lett volna a példám lényege.
Az, hogy valaki 1-2 milire kopott, vagy 10 éves, vagy nem évszaknak megfelelő gumival közlekedik az természetesen veszélyes és elítélendő.
De hogy valaki használtan vesz még használható gumit vagy újan olyat, ami olcsó, de még nem bukdácsol az adac teszteken, azzal szerintem nincs semmi probléma.
Tegnap este linkeltem egy hancock gumit, adac 2. És csak 11-12k. Ennél jobb nem hiszem, hogy kell. Én olyat fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Smart home kiarusitas
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest