Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez töltöfej, mutato beallitas kerdese szvsz. En mondjuk elsö kattanas utan meg siman 4-6 litereket beleteszek. Ha elsö kattanasig tankolok nekem sem mutat fullt. VW, Audi azoknal 1 kattanasnal mar fullnal van. Söt a polot ha fullra tankolom, ki is akad a mutato es amig 3/4 re nem er le a szint addig fullon van
Azert azt pl 1 kattanasig szoktam tankolni.Egyszer amikor kicsit tultankoltam az astrat annyira, hogy ki is csurgott egy keves nafta (olyan tölöfejnel tankoltam, hogy elsö kattanas utan elkezdem nyomni aztan mar buggyant is ki....), ez utana sem akadt fent

Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Smart home kiarusitas
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Acer LED monitor (B247Y)
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azert azt pl 1 kattanasig szoktam tankolni.