Hirdetés
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elmagyarázod miért kell? (tényleg, a leírtak után kiváncsi vagyok műszakilag mi indokolja)
ki lett véve az egész irányító kar ( ha ez a neve ? ) szerelő lemérte a két végét + menetszámolás. és ugyan olyan alkatrész került bele ( ugyan az a márka). Így nem változott elméletileg semmi. lehetne futóművet állítani . meg akkor már a másik oldalit is cserélni. hogy egy idősek legyenek.
De ki lehet azt cserélni probléma nélkül.Ezt azért is mondom mert a családi F astrában volt cserélve szilent, gömbfej meg talán stabilkar az elmult 10 évben ( ennyi ! ) és 1x elvittem futóműállításra és nem keleltt vele csinálni gyakorlatilag semmit

f astra. nem űrhajó.
(#32000) INMOTEP Szereztem lámpákat, jövőhéten megy a szett a festőhöz aztán épül a gép. Kap új lengéscsillapítókat, olajcsere, minden szűrő csere, tetőkárpit, minden van
Örülök neki, nagyon egybe lesz a gép ( b vectráról van szó )
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Smart home kiarusitas
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Örülök neki, nagyon egybe lesz a gép ( b vectráról van szó )