Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
mikoljan
üzenetére
Én odamentem hozzá személyesen és mindent maga csinált. Nem annyira szereti, ha ott vannak nála, de mivel én is utaztam miatta 50 km-t, így nem tudtam mást csinálni. Legalább jól elbeszélgettünk, így neki sem volt gond, legalább is később ezt mondta. Amúgy az egész művelet kb. 8-10 órát vett igénybe, mire az egész autómat beledezte, mondjuk azt vegyük bele, hogy a ledeket és az ellenállásokat akkor és ott csinálta meg.
De olyanokra is figyelt, hogy ha egy gombban volt valami kosz, vagy sorja még azt is kipucolta, vagy ha a led nem világított megfelelő szögben (leginkább a sebességmérőnél fontos), akkor addig igazgatta, míg jó lett. Meg a műanyag elemekre nagyon-nagyon figyel. A Tigra ami meg fent van a galériájában, az a sajátja, nagyon kemény dolgokat megoldott már benne ledekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest