Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- Dell Precision munkaállomások
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#TOTTI
üzenetére
ez nem kábel, ez komplett műszer. mint egy szteroidos gameboy.
kábelt lehet venni relatíve kis pénzért, azok általában obd2 vagy eobd szabványnak megfelelő dugó van az egyik végén, usb vagy kékfog a másikon, ezzel pc-re tudod dugni. utána kerítesz valami progit, notebookot és akkor nézegetheted, amit a dróton lát.én is vettem ilyet, kicsit komolyabbat, elm327 néven fut a neten, kb. semmit nem ér. a fő gondja, hogy obd szabvány ez is, ami azt jelenti, hogy a vectrában levő 3 can buszból egyet lát, kettőt nem. szóval nem sokat ér.
az a progi, ami tényleg ér is valamit, az milliós tétel, helyi villanyász mesélte, de olyankor van hozzá rendesen update meg support is.
a vectra meg olyan, hogyha nem véres a nyaka, amit az egérmozi kijelez, akkor 3-5 indítás után leveszi a hibajelet és csak a tárolóban marad benne. ami engem nem izgat. nekem is volt fóccvágenem, de kikezeltük
nagyon nem szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- A rend őrei
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- OLED TV topic
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon nem szerettem.