Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Ez érdekes. Apunak ugye G astra van. Na engem már ez speciel idegesit-vigyázat nyomokban előfordulhat bennem sznobság
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autóhifi
- Milyen notebookot vegyek?
- Bittorrent topik
- PayPal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni.