Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Tyrone89
üzenetére
Csak nekem biztosan nem küldenek speci tvt. Szerintem ez global van így. Van aki kulon teszt tvket küld, míg más sima bolti polcra szánt tvt. Ennyi.
Azért a gyárban is kalibralnak x darabot, majd a következő xezer annak az értékeit kapja meg. Ha makod van kofogaz nagyon jót ha nincs akkor elég rosszat. Pl a.legurobbi c3 deltae 6-7 körül.mozgott a 3 helyett...Nekem azért elég nagy ralatasom van a modellekre és magabiztosan kijelentem, hogy a tesztjeimben az lg tvk magasan jobban teljesítenek gyárilag mint amikor kimegyek ügyfélhez. Na ez most vagy véletlen vagy más van mögötte

A többi tvnel nem vettem ezt észre.
De mindegy is, mert aki ennyiért vesz tvt annak kb mindegy milyen gyárilag, mert ha a legjobbat akarja úgyis kalibraltatja.
Meg egy érdekesség, ha megnezel egy nagy teszt oldalt és egy kisebbet akkor a kisebbnel általában rosszabbak q gyári értékek. Ezen is el lehet gondolkodni miért.
Én csak azt mondom, hogy érdekes módon egy tesztre szánt készülék gyárilag szinhelyesebben teljesít mintha boltban megveszem.
Persze nem tudom 100%ra hogy mi van, nekem ez a tippem, így kezeljetek tippként Ti is.
nekem ez a tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- További aktív témák...
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem ez a tapasztalatom.
Vhiktor