Új hozzászólás Aktív témák

• Vhiktor

Topikgazda

válasz Malfroy #94285 üzenetére

Egyiket sem, projektorzom.

LG-t azért szoktam ajánlani, mert adott kategóriában olcsóbb mint a Philips és a sony, és jobb is. Jól működik rajta minden. Film stúdiókban is használják, nem véletlenül, iszonyatosan jól és sok rétűen kalibralhato, stb. A többi oled ezt csak drágábban tudja.

Nem vagyok elfogult egyik márkával szemben sem, teljesen mindegy nekem ki mit vesz, hasznom sincs belőle.
    Én avideóimban megosztom az összes mérést, nem csak a semmit mondo grafikonokat mint sok angy kulfoldi teszt oldal, hanem a számokat, tablazatokat is, nem csak mondom hogy mit mértem, így bárki nyugodtan összehasonlíthatja a többi tv eredményeivel.

Példának okáért miért ajánljam a sony a80l-t egy lg c3-al szemben? A sony sokkal drágább és nem hozza a c3 paramétereit. Ha ennek ellenére a sonyt ajánlanám na akkor lennék elfogult. Igaz ugyanez a Philips 818-ra is.

Én egy pillanatig sem vitattam az a95l jóságát és első helyét a palettán.

Azt is elarulom, hogy folyamatosan küzdök a teszt tvkert, mert általában senki nem akarja hogy az igazság el legyen mondva, főleg nem hogy össze hasonlítható legyen a konkurencival. Az a gyártó amelyik megprobal beleszolni a tesztembe finoman szólva is küldöm el a p####ba. Ez az oka hogy bizonyos markakrol nincs teszt a csatornamon.

Új hozzászólás Aktív témák