- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Egyébként te melyik tv-t használod konkrétan a mindennapokban? egy kis LG felé dőlést tapasztaltam nálad, de lehet tévesen.
Én is amondó vagyok hogy egy tv legyen a lehető legjobb mindenben,arra törekedjenek, a felirat rajta mindegy.
Sony ide vagy oda, mindenkinek itt van véleménye róla, hol tulzásokba esve,hol objektivebben hozzá állva. De azt hiszem az a95l jóságát vitatni nem lehet... meg előtte levő modelleket se.. valahol 3 éven át sony csúcsmodelljét hozták ki győztesnek.. én utána néztem utóbbi napokban az összesnek.. de mikor a kb huszadik komoly weboldal, és nagyon nézett yt-sok azt mondják hogy legjobb tv a világon, és alátámasztják, akkor kezeljük már innentől helyén ezt a dolgot,és adjuk meg neki a tiszteletet, függetlenűl attól,hogy ki tudja megvenni vagy ki nem, mennyire túlárazott vagy se stb.... itt komoly alátámasztott tesztekről van szó, profiktól,hozzáértőktől, nem pedig arról hogy unatkozós vérpistike otthon a karosszékbe veri a billentyűt fórumokba,miközbe sose volt sony-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest