Új hozzászólás Aktív témák

• Malfroy

aktív tag

válasz Vhiktor #94280 üzenetére

Egyébként te melyik tv-t használod konkrétan a mindennapokban? egy kis LG felé dőlést tapasztaltam nálad, de lehet tévesen.

Én is amondó vagyok hogy egy tv legyen a lehető legjobb mindenben,arra törekedjenek, a felirat rajta mindegy.

Sony ide vagy oda, mindenkinek itt van véleménye róla, hol tulzásokba esve,hol objektivebben hozzá állva. De azt hiszem az a95l jóságát vitatni nem lehet... meg előtte levő modelleket se.. valahol 3 éven át sony csúcsmodelljét hozták ki győztesnek.. én utána néztem utóbbi napokban az összesnek.. de mikor a kb huszadik komoly weboldal, és nagyon nézett yt-sok azt mondják hogy legjobb tv a világon, és alátámasztják, akkor kezeljük már innentől helyén ezt a dolgot,és adjuk meg neki a tiszteletet, függetlenűl attól,hogy ki tudja megvenni vagy ki nem, mennyire túlárazott vagy se stb.... itt komoly alátámasztott tesztekről van szó, profiktól,hozzáértőktől, nem pedig arról hogy unatkozós vérpistike otthon a karosszékbe veri a billentyűt fórumokba,miközbe sose volt sony-ja.

Új hozzászólás Aktív témák