Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sordoran #79885 üzenetére
Kiállítva is van, Magyarországon, Pécsen vagyok 1 hete, tegnap voltam az MM-ban.
----------
#79886Sliderxy
Behalok, még a végén én vagyok a hülye
Ilyet senki nem mondott...
A készletinfó mindig pontos és azonnal változik, ahogy a terméket eladják, egyszerűen, ahogy leolvassa a pénztárnál a vonalkódót, a termék száma csökken, vagy ha 1 volt belőle, akkor azonnal megjelenik, hogy nem átvehető!
Szóval, azt vettem észre, hogy neked nem lehet segíteni, vagy kicseszettül nem döntötted még el, hogy mit akarsz. Rendeld meg, az a biztos, ennyi...Én 200km-ert biztos nem autóznék egy tévéért, hogy én pakoljam be-ki, mert onnantól már az én felelősségem, de a futár előtt lehet ellenőrizni ezeket a tévéket. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Sordoran #79882 üzenetére
Na de ez az, hogy én konkrét típust mondtam neki, nem csak annyit, hogy LG C2.
LG OLED 65" C21LA , ha ez így nem volt neki elég egyértelmű akkor rossz helyen dolgozik.
De, mindegy csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat. Az, hogy a telefonban már eleve milyen életkedvvel beszélt, már alapból nem sejtetett túl sok jót. Ahogy elnézem a pécsi üzlet google értékeléseit, már nem lepődöm meg ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robogó, kismotor
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest