Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
BT-n csatlakozott a soundbar-om előző TV-hez, nagyjából rendben volt. Szombaton az új C2-eshez is gond nélkül csatlakoztattam, vasárnap is ment, tegnap viszont nem csatlakozott már. Érzékeli, elmenti párosított eszközök közé, és a soundbar is kiírja hogy 'paired', de mégse csatlakozik fel, nem adja át a hangot. Soundbar-t töbször is reseteltem, újra csatlakoztattam. Google keresés kihozza, hogy C2-nél (is?) előfordul, és csak a TV hard reset oldja meg (egy ideig). Van erre esetleg más megoldás? Értelemszerűen nem akarom újra beállítani mindig a TV-t. Most berendeltem egy optikai kábelt, ha máshogy nem megy. Kérdés még hogy ezzel is menni fog-e hogy a TV bekapcsolásával a soundbar is elindul, vagy ez csak BT-n ment?
ui.: Ha nem tudtok segíteni átnézek a soundbar topikba, csak gondoltam hátha belefutott hasonlóba egy itteni C2 tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor