Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Heatpipe / hőcső házilag
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Franky74
üzenetére
Fejlesztés tekintetében nagyon el van maradva az összes net szolgáltató. Nincs az a nagy lendület mint ami a 2000-es évek elején volt. Ez tény.
Ettől függetlenül fent tartom, hogy ha már van prémium csomag a streaming-re akkor ugyan legyen már a minőség is prémium, vagy legyen egy plusz csomag amiben azt kapod amit prémium címszó alatt elvárnál. Akinek a netsebesség a korlátozó tényező az meg még mindig tud választani magának való csomagot. Persze itt bejön a képbe amit korábban írtam, hogy sokan azt sem tudják milyen net sebességük van otthon, így egyértelműen az sem várható el tőlük, hogy tisztában legyenek vele, hogy mely csomagra kell előfizetniük. Ördögi kör.
-
eagleberg
aktív tag
válasz
Franky74
üzenetére
Felirat sötétítést nem tudom lehet-e (nem kerestem).
De a felirat alá be tudsz kapcsolni ilyen fekete/átlátszó "foltot".
Az segített nekem is az olvashatóságon.
Elég jó kép minőségűek az apple féle gyártások. Érdemes ránézni
Én már karácsonyi hangulatba kerültem a Mariah Carey féle show-tól
Utána találomra elindítottam a Moszkitó-part sorozat első részét. Szerintem nézhető. -
szabeska
addikt
válasz
Franky74
üzenetére
Végül az erősítőre lesz kötve a pc és a ps4 is, és egy hdmi megy majd a tv-be (C9). A kérdés az, ha filmre és játékra is használom felváltva gépről és ps4-ről is, mit állítsak be? Nem igazodtam ki a találatokon. Pc mód, Game mód, Game kapcsoló, 4:4:4 chroma, stb
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)? -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Franky74
üzenetére
Szia !A Telekomnál van 399.520 Ft-ért normál áron , nekem kedvezménnyel lenne 362.000 Ft. Akár 22 havi kamatmentes részletre is megvehetném .(kb 16.500Ft /hónap lenne a törlesztőrészlet) A feltételek: újabb 2 évre kellene elköteleznem magam hozzájuk a náluk igénybe vett szolgáltatásoknál .( nekem itt van internet , mobil , ip tv , vez.telefon) A samsung 55q70 -et érné még megvenni náluk , az 240 lenne kb . nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána találomra elindítottam a Moszkitó-part sorozat első részét. Szerintem nézhető.
Nekem az a lényeg, hogy az MPC-HC és a PS4 is normális képet adjon sdr és hdr-ben is, és ha váltok köztük, ne kelljen mindent átállítgatni. Sajnos ez szükséges nekem, mivel csak egy hdmi bemenetet fogok használni. Vagy felejtsem el, mert pl Game módban szar lesz pc-ről filmezni?
Vagy van gyorsgomb, s ha módot váltok, az adott beállításokat is megjegyzi hozzá (fényerő stb)?
ennyi!
Vhiktor