Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ribarszki
üzenetére
Biztos van Philipsnél és Sonynál is bőven, láttam is AV fórumon képeket párat. de pl nekem és akinek itt ajánlottam egy 806 -ot annak is teljesen homogén a kép, rózsaszín felhősödéstől mentes.
Volt már róla szó, hogy LG könnyen cserél panelt, mert saját maga gyártja( illetve az LG display) de egyes gyártóknak valószínűleg válogatott paneleket ad drágábban, azt hiszem alaves írta ezt le, könnyebb jó panelt kifogni a lottón. természetesen itt is vannak hibás darabok.
Ez az enyém, nekem ez miatt jó a véleményem, de megértem hogy te megégetted magad ezzel így más, elég durva az a kép amit betettél.

Ha vált Philips is erre a samu eljárásra teljes lesz az örömöm, mert lesz ambi, lesz DTS meg minden ,plusz jó fényerő,
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor