Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontyos
senior tag
Sziasztok!
Végül megszületett a döntés, 65CX mellett maradtam! Még egy kérdésem lenne, akinek van, hogy ezeken a tv ken milyen a sima tv adás?
2 tv van itthon jelenleg, és mindkettőt cseréni fogom, a hálószobába is kellene ahol televízió adást nézünk. Lehet ezeken 1080i gyengébb minőséget is nézni?
Azért kérdezem mert rendkívül érzékeny vagyok bármi hibára sajnos, pl régi monitor vagy plazma tv képét sosem bírtam nézni, azonnal látom a remegést, film nézés közben is ha reccent a régi, nem kadencia helyes media player stb.... Hibakereső funkció sajnos non stop
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor