- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Mit értetek azon hogy villog a kép? Villog mint a stroboszkóp?
Egyébként én a beállításokban vissza vettem a Trumotion-t gyári azaz természetesre mert így a jelenetváltásbeli reccenések jelentősen csökkenthetők, igaz remegősebb (nekem) a kép így, de megpróbálom hozzászokatni a szemem, mert vagy hozzászokom, vagy elfogadom a jelenetváltásoknál a bereccenést és azt szokom meg. Kompromisszumos viszont pl ha telón vagy ipaden nézem a yt-ot ott kb 2-3x remegősebb a kép, még kicsit ki kell ezt tapasztalni. Nektek hogy van beállítva?! Tudom van akinek be sincs kapcsolva bár elképzelni sem tudom, az hogy nézhető minőség úgy.
tesóm tévéjén megnéztem pár videót összehasonlításul és döbbenetes a kül természetesen az övé 2019-es LED LG tv, így természetes ha másabb, viszont beállítottam simára és remegősebbnek hat, meglátszik mennyivel jobb a simítás egy frissebb és oled kategóriánál mint a led-nél. Már-már túl sima is talán és jobban feltűnnek ezek a reccenések bár észrevettem azt is hogy pl egy kincs ami nincset nézve yt-on nem reccen be jelenetváltásnál pedig az a minőség hát közel sem 4k de HD sem, így a működési elvet nem értem
Viszont aBX-hez viszonyítva ég és föld a kül akkor is, pl azok a reccenések amik voltak amikor ment egy jelenet teljesen nullák, vagy elenyészőek és a mozgásmegjelenítés is óriási kül, egyáltalán nincs zavaró elmosódások mint a BX-nél volt.
Szóval én most természetesre állítva próbálkozom, de azért picit vérzik a szívem a “sima TM” opcióért, de valamiért nem kezelhető a jelenetváltásoknál zökkenőmentesen a képfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED C2 42 OLED TV hibátlan panel, beégésmentes, 4K HDR, HDMI 2.1
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor