Hirdetés
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini PC
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
Mit értetek azon hogy villog a kép? Villog mint a stroboszkóp?
Egyébként én a beállításokban vissza vettem a Trumotion-t gyári azaz természetesre mert így a jelenetváltásbeli reccenések jelentősen csökkenthetők, igaz remegősebb (nekem) a kép így, de megpróbálom hozzászokatni a szemem, mert vagy hozzászokom, vagy elfogadom a jelenetváltásoknál a bereccenést és azt szokom meg. Kompromisszumos viszont pl ha telón vagy ipaden nézem a yt-ot ott kb 2-3x remegősebb a kép, még kicsit ki kell ezt tapasztalni. Nektek hogy van beállítva?! Tudom van akinek be sincs kapcsolva bár elképzelni sem tudom, az hogy nézhető minőség úgy.
tesóm tévéjén megnéztem pár videót összehasonlításul és döbbenetes a kül természetesen az övé 2019-es LED LG tv, így természetes ha másabb, viszont beállítottam simára és remegősebbnek hat, meglátszik mennyivel jobb a simítás egy frissebb és oled kategóriánál mint a led-nél. Már-már túl sima is talán és jobban feltűnnek ezek a reccenések bár észrevettem azt is hogy pl egy kincs ami nincset nézve yt-on nem reccen be jelenetváltásnál pedig az a minőség hát közel sem 4k de HD sem, így a működési elvet nem értem
Viszont aBX-hez viszonyítva ég és föld a kül akkor is, pl azok a reccenések amik voltak amikor ment egy jelenet teljesen nullák, vagy elenyészőek és a mozgásmegjelenítés is óriási kül, egyáltalán nincs zavaró elmosódások mint a BX-nél volt.
Szóval én most természetesre állítva próbálkozom, de azért picit vérzik a szívem a “sima TM” opcióért, de valamiért nem kezelhető a jelenetváltásoknál zökkenőmentesen a képfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor