Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Futtattam még pár tesztet, és szerintem véletlenül rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Miután végeztél egy képmód kalibrálásával, és átlépsz egy másik bemenetre, nem mindig olvassa be azonnal a friss LUT-okat az új bemeneten emlékezetből aktív képmódhoz.
Szóval példaképp:
1: kalibráltam a Technicolor-t iTPG-vel úgy, hogy a belső lejátszó volt mögötte. Az ellenőrzés szép volt.
2: Átmentem HDMI1-re, az ellenőrzés rosszabb volt.
3: átváltottam Game-be, vissza Techni-be (és még átpörgettem az almenüket, hogy mi lehet ez), és már szép volt az ellenőrzés eredménye.
Van egy hasonló ismert bug, hogy semmiféle LUT-ot nem olvas be a TV közvetlenül kalibrálás után, míg áramtalanítod (a feltöltött LUT le van mentve, csak beolvasva nem lesz egy ideig). Ez szerintem annak az egyik manifesztációja, mikor beolvasva marad egy régi LUT. De lehet, hogy te is azt láttad, hogy "üres" LUT-al futottál forrás váltás után.
Vagy ez, vagy találtál egy teljesen új, ritka hibát, amit én nem tudok reprodukálni.
Próbáld ki, hogy a kalibrálás végén kiveszed a TV-t kalibrálás módból (pipa le CalMAN-ben), ha végeztél minden kívánt mód kalibrálásával, és áramtalanítod egy percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor