Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
skippper
üzenetére
Futtattam még pár tesztet, és szerintem véletlenül rájöttem, hogy mi lehet a baj.
Miután végeztél egy képmód kalibrálásával, és átlépsz egy másik bemenetre, nem mindig olvassa be azonnal a friss LUT-okat az új bemeneten emlékezetből aktív képmódhoz.
Szóval példaképp:
1: kalibráltam a Technicolor-t iTPG-vel úgy, hogy a belső lejátszó volt mögötte. Az ellenőrzés szép volt.
2: Átmentem HDMI1-re, az ellenőrzés rosszabb volt.
3: átváltottam Game-be, vissza Techni-be (és még átpörgettem az almenüket, hogy mi lehet ez), és már szép volt az ellenőrzés eredménye.
Van egy hasonló ismert bug, hogy semmiféle LUT-ot nem olvas be a TV közvetlenül kalibrálás után, míg áramtalanítod (a feltöltött LUT le van mentve, csak beolvasva nem lesz egy ideig). Ez szerintem annak az egyik manifesztációja, mikor beolvasva marad egy régi LUT. De lehet, hogy te is azt láttad, hogy "üres" LUT-al futottál forrás váltás után.
Vagy ez, vagy találtál egy teljesen új, ritka hibát, amit én nem tudok reprodukálni.
Próbáld ki, hogy a kalibrálás végén kiveszed a TV-t kalibrálás módból (pipa le CalMAN-ben), ha végeztél minden kívánt mód kalibrálásával, és áramtalanítod egy percre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- 55" OLED 4K S90C Smart AI TV (2023)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- Suunto Sonic csontrezgéses fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor