- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bris
kezdő
Dolby Digital Plus van. Igazad van. Megtévesztett a csomag, ahol Highest Qualitynek hirdetik.
-
-
Ez azt jelenti, hogy Dolby Vision (képre vonatkozik) és Atmos (hangra vonatkozik) képes a forrás. Ez itthon Magyarországon is így van. Nem értjük mit akarsz mondani. A Netflix egységesen minden országban, de legalábbis Svédországban és Magyarországon is ugyanazt adja.
Egyet tudok elképzelni, hogy esetleg magasabb bitrátával adhat Svédben, de erre egy fénykép (tv info gombjával, az aktuális bitrátát lekapva) bizonyítéknak jól jönne. -
-
blakey
titán
válasz
powerup2 #37938 üzenetére
aztán ott a sávszélesség is ami most kiderült más országba a többszöröse mint nálunk. - Azért azt a hszt ne vedd készpénznek. Nincs semmilyen HD hang a Netflixen és a sávszélesség sem nagyobb. De várom a konkrét bizonyítékokat, hogy az eAC3+Atmos-nál többet tud, mert sehol sem találtam erről infót. A sávszélesség meg megan nálunk is.
-
powerup2
addikt
válasz
blakey #37936 üzenetére
Hát van atmos meg 4k a hazai netflixen de pl dts hd és társai nincs
aztán ott a sávszélesség is ami most kiderült más országba a többszöröse mint nálunk. Az lenne a kiváló ha blu ray minőséget kapnánk. Lehet lehetetlennek tünik de ha más országba már van akkor majd nálunk is lesz csak kérdés mikor.
-
daneel_hu
addikt
Tuti megvárnám a 120-as BFI-t, de TI tudjátok.
CX vagy egyéb X-es sorozat. -
sakal83
addikt
válasz
Pro Koryak #37911 üzenetére
Jogos. A leendő idei modell nem lesz top vétel, de elfelejted az 5 éves garanciaidőt, amit akkor adtak.
-
sakal83
addikt
válasz
sarkan #37931 üzenetére
Én a c9et venném. Képminőségben ugyanaz. A sonynak jobbnak mondják a mozgásmegjelenítését, de a c9 minden téren kiváló: felskálázás, hang, szerviztámogatás, OS, magic remote, Gsync ha számít.
A családba most került egy, és nagyon dicséri, nem tud belekötni
én is kerítek egyet két héten belül.
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok! A Mediamarktban egy árban van az LG 65OLEDC9 és a Sony 65AG8 OLED tv-je.
Szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Minőségben, tudásban melyik a jobb? -
válasz
Jakesz #37925 üzenetére
Csak csendben jegyezném meg, hogy a fent említett Svédország lakossága 10 millió fő körül van. Nagy terület, de kicsi népsűrűség. Magyarország lakossága is kb ennyi, kicsit kevesebb. Az igaz, hogy életszínvonalban nincs egy ligában a két ország, de az is igaz, hogy a svédeknél sem akar mindenki Netflixet nézni. Hiába élnek sokkal jobban.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a piacunk nem sokkal kisebb, mint a svéd, csak jobb reklám és több magyar nyelvű tartalom kellene. -
válasz
bendeguz76 #37921 üzenetére
Itt is tudna az ilyesmi menni. Internet sávszélességben Európában Magyarország élen jár, sőt a múltkor azt olvastam, hogy az egész világon. Nálam is gigabites net van, röhögve menne a durvább hang, magasabb bitrátájú kép kombináció.
-
Mizurichi
tag
-
totar
csendes tag
válasz
plus44 #37914 üzenetére
A panel azon része “jobban” öregszik, ami “használva” van, mint alul ahol nem aktívak a pixelek (fekete).
Én vegyes tartalommal használom, - filmek, sorozatok - így nincs semmi ok aggodalomra.
Ahogy felettem is írták, ez nem azt jelenti, ha csak 21:9-es tartalmakat nézel, adott időn belül szemmel láthatóan elkülönülnek majd a használati sávok. -
-
plus44
veterán
Az mennyire okoz(hat) problémát, hogy a legtöbb 4k-s nem teljes képernyőn megy, hanem alul felül ott a fekete sáv. Nyilván az aspect ratio más, kérdés hogy ez ennyire elterjedt, hogy szinte mindegyik film ezt használja (16:10?) vagy csak nekem vannak rossz verziós filmjeim? Nem zavarna feltétlen egyébként, kérdés, hogy a kijelzőnek jót tesz-e.
-
sakal83
addikt
válasz
Pro Koryak #37902 üzenetére
Nem volt? Az érdekes, mert a B7V-t és c7V-t és a fulhd-s változatot akkor árazták le először 350 illetve 270k könyékére, amin mindenki dobott egy hátast. A C9-es már most 400k itthon és külföldön is. Simán kinézem a 320-330k-t az olimpia előtti időre. A b9 pedig szinte 100%, hogy 300k alá csúszik.
-
Szatura
aktív tag
Szürkénél a függőleges valami azt írtátok idővel halványodik, ez az idő napi kb 5órával számolva hónapok vagy évek?
Kellett nekem meglesni, már mindig látom
Vagy hívjam a szervizt? -
djnice
veterán
Van valami esély arra, hogy az LG előbb-utóbb kezelni fogja a HDR10+ tartalmakat egy fw frissítéssel?
Jön a kedvenc filmem és sajnos mivel Universal, ezért HDR10+[link]
-
torma1981
veterán
válasz
Pro Koryak #37898 üzenetére
Miért ne lenne akció? Szerintem tuti lesz az olimpiai miatt, es nem csak pár százalék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Interactive Brokers társalgó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest