Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cichlid1
tag
Köszi srácok,
azért gondolkoztam el, mert igazából nem tudom mi az ami 100 mbit-nél nagyobb sávszélességet igényelne. Még ha a Netflixen 4K megy az sem igényel 30-nál többet.
Nekem pont a router a tv alatt lesz, így egy fél méteres kábel kérdése az egész. Azért gondoltam mert olvastam hogy a wifi némelyeknél szarakodott, meg ugye ott lehet interferencia, függ attól hány eszköz lóg rajta stb. A kábelnél ilyen nincs -
janos666
nagyúr
válasz cichlid1 #38196 üzenetére
Szerintem, ha kézre esik a kábel, akkor kösd be, aztán ha esetleg kéne valamire nagyobb sávszél, majd játszadozol a WiFi-vel. Ha új kábelt kéne odahúzni, akkor kezdd a WiFi-vel, vagy esetleg USB adapterrel (link az összefoglalóban).
Igazából a rézkábeles megoldás sem garantált, hogy stabil, de általában sokkal jobb eséllyel indul, egyszerűbb és átláthatóbb. A WiFi-t nehezebb jól kiépíteni és konfigurálni. A kábelt nagyjából "bedugod és megy" (de persze azt is lehet rosszul csinálni), míg a WiFi-nél már lehet, hogy kísérletezni kell a rádió elhelyezésével a jelárnyékolás és tükröződés miatt, a csatornák kiválasztásával, ha a környezetében más is használja azokat a frekvenciákat, esetleg hangolgatni kell még más beállításokkal auto helyett kézzel, hogy tényleg jó legyen, bár ha szerencséd van, akkor ott is jól működik minden alapbeállításokkal is. Egyáltalán nem triviális, hogy AC-s WiFi-vel stabilan >=100 Mbps-t kapj, de lehetséges több is. Ezt már neked kell végigjárni adott környezetben.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
veterán
válasz cichlid1 #38196 üzenetére
Jobb a wifi. Az 5Ghz-es a legtökéletesebb. Jóval nagyobb sebesség érhető el, mintha kábellel kötöd össze. Kényelmesebb, esztétikusabb , stabil is.
Egyébként nem csak az oled, hanem az összes tv 100-as lan-al van szerelve. Én nem tudok gigabites hálókártyás tv-ről, de majd az okosabbak kijavítanak, ha van.[ Szerkesztve ]
-
cichlid1
tag
Srácok, olvastam a korábbi hozzászólásokban hogy alapvetően az összes oled 100-as LAN-nal van szerelve. Nálunk 5ghz-es wifi van, de gyakorlatilag a Netflix-nek és a Youtubnak amit használnak, bőven elég a 100 Mbit. Stabilabb ha 100-as LAN kábellel köti be az ember az internet kapcsolatot vagy a Wifi jobb?
-
veterán
-
3L1T3
addikt
válasz sebgutkopf #38190 üzenetére
Köszi!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
chros
őstag
Tegnap osszehasonlitottam a Doctor Sleep MEL DV-t HDR10-el (mind madvr-rel e s passthrough-val is (maxCLL ~735 nits)) B8-n:
- DV itt is konnyen lathatoan vilagosabb sotet tartalomnal, mint FEL eseteben, azaz tobb reszlet latszikA masik furcsasag pedig, mikor az AVR bemenetet DV input-rol HDR allitottam, a B8 nem erzekelte jol a metaadatokat (?) es joval sotetebb lett a kep, mint kellett volna. Ujra kellett inditani a lejatszast, hogy helyes legyen.
-
chros
őstag
válasz rothfb #38164 üzenetére
Koszi, gyorsan rakerestem:
- eredmeny
- tesztNehez ezekkel a tesztekkel, mert mindenkinek mas a fontos. PL nekem csak (!) a kepminoseg es semmi mas
Arrol nem is beszelve, hogy nincs az a *** hogy 2x annyiert vegyek egy eszkozt, amikor a feleert is megkapom. S mint lattuk, a 2x annyiba kerulo sem hibatlan. Meg ha az ar ugyanannyi lenne, akkor lehetne mirol beszelni, de igy ... -
Partizan182
senior tag
válasz lionshamlet #38171 üzenetére
Nem, de a számgombokra tudsz shortcutokat tenni, hosszan kell lenyomni a beállításhoz.
-
lionshamlet
senior tag
Lg c9 távján az előre dedikált netflix - prime gombokat meg tudom valtoztatni?
Jo lenne egy Youtube helyette. -
Fisha
őstag
válasz rothfb #38167 üzenetére
Most is te találtál meg engem, szóval nem értem miről beszélsz. Ez az okfejtés nem igazán mérvadó. Ennyi erővel 3d se lenne, mert nem tudja leadni a zertéelklub. Alapvetően mozira dolgoznak hollywoodban, és igen fontos az innováció, pláne ami látványos, mert az lehet eladni az embereknek, sőt még a moziknak is gépészetileg. Ráadásul a 60fps -> 24 fps konverzió, ha nem is triviális, de bőven megoldható feladat, ha később kell így is az anyag. Szóval technológiailag ez egy réges-régen letudott akadály, amit nagyon nem kell bizonygatni, hiszen közel 10 éve is volt már ilyen mozi. Akkor se tetszett, most se tetszik az emberek _többségének_. Nem mondtam, hogy senkinek se tetszik, és azt se, hogy mind egyformák vagyunk, mint ahogy te szalmabábként próbálod cáfolni ezeket az állításokat. Hanem azt mondtam, hogy többségnek nem tetszik. Próbáltam volna elvinni érdekes irányba a beszélgetést, hogy mennyire látjátok különbséget az interpoláció és a 60fps között. Senki nem reagált rá érdemben. Mint kiderült, eleve ezt is interpolálva nézted. Innen nehéz miről tovább "vitázni".
-
Fisha
őstag
válasz rothfb #38163 üzenetére
Rettenetesen "vitázol". Azt javaslom egyszer olvasd vissza a saját kommentjeidet úgy, mintha neked írta volna azokat valaki, és próbálj meg válaszolni rá. Fél perc alatt elszabadulna a pokol. A többségnek ettől még mindig nem tetszik, bármennyire is erőlködsz. Olvasd el a linkelt cikkeket vagy csak tűnődj el rajta, hogy miért fehér holló 10 év után is az high fps film. De felőlem nézheted a 60fps-t, tolhatod a maxra járatott truemotiont, valahol még irigyellek is miatta, hogy neked ez tetszik, nem kell nyammognod a mozgásmegjelenítésen. Azt mondjuk nem értem, hogy akkor minek a 60 fps, hiszen neked minden 120 most is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy kis érdekesség:
Az aktuális Chip Magazinban (amire előfizetek) van egy tv teszt, Hollywood a nappaliban a cikk címe. 55 colosokat teszteltek.
Tesztgyőztes a Pana GZ2000, a legjobb kép és hangminőséget ez nyújtotta. Persze egy millióért. Nem is tudtam, hogy a tv hangban 4x40 wattot tud mélynyomóval. Nem semmi. Megtudtam azt is, hogy csak a Pana és a Philips készülékei támogatják jelenleg az összes HDR szabványt. A HDR10/HDR10+/Dolby Vision hármast.
Második a C9 lett képminőségben lemaradva (valószínüleg a kalibráció segített volna rajta) és a hangminőségre gyengébb pontot kapott.
Harmadik a Philips 55OLED934 lett.
Negyedik a Sony KD-55AF9.
Ötödik a Philips 55OLED903.
Hatodik helyre az egyik TV-m (65col) került a Pana 55FZ950.
Hetedik az LG E8L.
Nyolcadik pedig az első Qled, a Samu QE55Q90R.A tesztben 50%-ban nyomott a latba a képminőség. Szolgáltatások 25% (ebben marad el a Pana), ergonómia 15% (ebben állva hagyott mindenkit a Pana), hangminőség 5% (ebben a Sony tv-k levertek mindenkit), energiahatékonyság 5% (ebben egyik tv sem volt jó).
Érdekesség még, hogy a tesztben szerepelt Loewe (egy millió forintos árral!) és Grundig oled tv is. És van a listán LCD tv is, tök utolsók lettek.
Tudni kell, hogy a teszt Németországban készült, német tesztlaborban, mint mostanában a legtöbb teszt és cikk, a magyar Chip Magazinban főleg fordított cikkek vannak.
Nem vitaindítónak szántam!
-
polonic
félisten
Megnéztem a geimin man-t én is. Nekem nagyon bejött, végre nincs akadozás.
A kép tűéles. Szerintem ilyennek kéne lennie az összes filmnek.
Minőség tekintetében persze.Mint film, egynek elment.
-
sakal83
addikt
Kis tapasztalat a Pana FZ950rol. Vegul nem azt vettem pedig nagyon szep a kepe. Csak "sajnos" a soundbar egy nagyon jol sikerult darab nagyon durvan szol es nem mertem bevallalni kisgyerek mellett. Aki hobbi filmnezo annak nem szukseges kulso hangforras. Egyedul a menu es smart resze ami a panasonicnak elkepesztoen fapados. Ha az jobb lenne nagyon top tv lenne. Nem vitainditonak a szantam a hszt LG Pana cicaharchoz
-
-
gu007
aktív tag
Akinek van Netflix ajánlom az "Éjszaka a Földön" dokumentum sorozatot. Ezt csak oled-en lehet élvezni
-
-
djpundro
aktív tag
válasz icemad #38149 üzenetére
en 1 orat vartam .meg kicsomagoltam felszereltem a tartot es a falra akasztottam ,kb annyi telt el .Nem 5-6 ora .a kivancsisag megölne olyan hosszu ideig .
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
Sziasztok. Szombaton hozza a futár az első oled tévémet. Kérdésem az lenne, hogy mennyi ideig kell várni az első bekapcsolással? Pl. Itthon kiszedem a dobozból, és mennyi idő amíg felveszi a szoba hőmérsékletét? LG 55-ös c9 TV-ről van szó. Szerintem 5-6 óra elég. Ti mit javasoltok?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AL
addikt
Sziasztok ! rothfb, janos666 Köszönöm a válaszokat .
Sajnos, akkor még nem sikerül lepipálni az LG - t .
A Panasonic marad a 2. helyen. Nembaj majd legközelebb sikerül.
Játékfunkcióra nincs szüksége. Jelenleg szép a kép és a hang, remélem tartósan így marad. Üdv.
-
janos666
nagyúr
"HDR-t pedig ugysem lehet profil-ozni."
Lehet, csak gyakorlatilag inkább CalMAN kell hozzá ingyen szoftver helyett.
Azon felül pedig nyugodtabb vagyok az i1Pro2-vel készült mátrix korrekcióval, mint az szóló i1d3 (+ EDR / ccss) megoldással, mert általában viszonylag pontos már a gyári beállítás is (legalább is a fehéregyensúlyra).(#38144) AL - Igen, alapvetően ugyan az a HDMI szabvány funkció. Csak annyi, hogy a forrás eszköz szól, hogy alacsony késés kéne. De onnantól az már a TV dolga, hogy mit kezd ezzel a kéréssel (átvált másik képmódba, pl. Játék-ba, vagy a meglévőt kapcsolja át alacsony késésű üzembe, akár a Mozi-t).
Neked szerintem nincs rá szükséged, de attól nem kötelező kikapcsolni, hisz Auto
De látom a Panasonic-nál most is tömör gyönyör a menü magyar fordítása.(#38124) renziNNN - Szubjektíven én a Panasonic-ból is az idei, alacsonyabb kategóriás modellt venném a tavalyi magasabb helyett (kivéve, ha a csúcsmodellt is belevesszük, de felteszem az kiesik, minthogy nagyon más árkategória).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
renziNNN
tag
(#38127) sakal83
(#38129) rothfb
Ezt viszont nem tudtam, talán azért, mert így nem sokan hasonlítják össze a két készüléket. Bocsánat. -
AL
addikt
Sziasztok ! Korábban szó volt róla, hogy csak az LG - nél van HDMI 2.1
A Panasonic 55GZ950 - es beállításai között is előjön egy ilyen üzenet : HDMI 2.1 beállítások
( ha AV csatornán van ). A teljes szöveg : HA az ALLM ( Auto Low - Latency Mode ) információ érzékelhető a HDMI bemeneti eszközről, a játék mód lesz automatikusan kiválasztva, ha a TV egyablakos módban van . ALLM : KI - BE.
Nem tudom, hogy ez ugyanaz e, mint az LG - nél. Játékgépeket nem használok, ezért nem figyeltem eddig ezeket a beállításokat. Üdv.
-
nagyd1990
csendes tag
Sziasztok!
Oled tv kalibrálására milyen eszközt ajánlanátok? Némelyik 4k filmnél eléggé semmilyen a kép, mint pl. a Dark Phoenix-nél.
-
daneel_hu
addikt
válasz stilo18 #38135 üzenetére
Nincs és ez valószínűleg nincs is lineáris összefüggésben egymással.
SDR tartalom esetében a 100 vagy az 50 amúgy is magas.
Főleg sötétben.Nálam a 2016-os E6V mindösszesen 300 óra alatt nyomot hagyott egy logó esetében.
Az oled fény 50-60-asra volt állítva, de az még egy 3d készülék volt.
Ebből nem nagyon lehet kiszámolni semmit.
Arra tippelnék, hogy rendesen beállított készülék nem ég be, legfeljebb 5-6 év alatt, de minden statikus elem-használat összeadódik, tehát ha valaki sokat néz egy bizonyos élénk színű valamit (HUD vagy embléma vagy menüelem), az gondod fog okozni előbb-utóbb.De egy 2018 vagy 2019-es készülék sokkal ellenállóbb ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sakal83 #38137 üzenetére
1. Jó kérdés, mert mindkét Pana sötétben van inkább használva. Néztem már napközben is, de háttal van az ablaknak. Semmi különöset nem vettem észre. Nekem nincs beállítva egyiknél sem sötét, meg világos profil, nem váltogatok. Ugyanazok a beállítások sötétben és nappal is.
2. Természetesen van. Környezeti érzékelő. A fényerőt állítgatja. Én nem használom, mert nem szeretem, ha automatán állítgatják magukat a tv-k. Ugyanígy vagyok a telefonokkal is. Sosem használtam ott sem ezt a feature-t.
3. Szerintem semmi gond az SD adásokkal. Szép a kép, amennyire SD szép lehet. Van olyan, hogy felbontás javítás a menüben, de ki van kapcsolva, mint szinte az összes képjavító. Amúgy sem látok változást, ha bekapcsolom. Sz@rból nem lehet várat építeni. De összességeben jók az SD adások is.
-
3L1T3
addikt
Kiterjesztett garancia magaba foglalja a beegest?
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
daneel_hu
addikt
válasz djpundro #38130 üzenetére
"Hanem azt szeretnem kerdezni ,hogy a beegest az elenk szinek okozzak jobbban ,vagy vilagos feheres ,szürkes szinek is ?"
Élénk színek, tehát piros, sárga és zöld. De a használat összeadódik.
Tehát ez nem úgy megy, hogy amennyiben csak 1 órát égetsz egy statikus elemet, akkor majd "kimossa" a vegyes tartalom. Hosszútávon összeadódik a használat olednél. -
janos666
nagyúr
válasz djpundro #38130 üzenetére
Minden nagy kontrasztú statikus elem veszélyes, de a piros tartalmú a leginkább.
Abból semmi baj nem lesz, ha 10 órákat megy egy huzamban.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
djpundro
aktív tag
válasz renziNNN #38119 üzenetére
Nem mondasz hülyeseget es eppen ezert mondtam ,hogy nem aramtalanitom sosem ,mert csinalja a pixeltisztitast ,söt a Philipsemnel meglathatom a Szervizmenüben hogy hanyszor ment es hogy peldaul 10 Ora utan ha keselteted a Pixelfrissitest ,pont ugy van ahogy mondod es nagyon sokat olvasok ilyenekröl ,csak az en felyem nem tud olyan jol memoriazni es sokszor felejtek
Hanem azt szeretnem kerdezni ,hogy a beegest az elenk szinek okozzak jobbban ,vagy vilagos feheres ,szürkes szinek is ?
Mivel latom a History HD en is a Discowery HD is a logo feheres szürkes .Lehet pont ilyen vegett valtoztattak meg ?
1 ora utani allapot hogy megkaptam[ Szerkesztve ]
Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
veterán
-
veterán
válasz sakal83 #38123 üzenetére
Nincs egyben. Elé van téve, de úgy, hogy megvan a helye, ahova beillik és csatlakozik. Ki van alakítva neki egy amolyan hely, ahová illeszkedik, jobban nem tudom elmagyarázni.
A takarítást nem értem. Én speciel porcicával szoktam talkarítani.
Ami van alkalmazás, azok zökkenőmentesek. Én mondjuk Youtube-ot úgy nézek rajta, hogy a táblagépemmel vagy telefonommal hálózaton keresztül csatlakozok a tv-hez. Táblán elindítom a lejátszást és kiteszem tv-re.
Kis hangerőn is élvezhető a hang. -
sakal83
addikt
válasz renziNNN #38124 üzenetére
Az FZ950 a mostani gz1500-nak felel meg. Hoggy miért vacilálok? mert mind a kettőnek jó képe van, csak a Panaé jobban tetszik egy kicsit. De a Pana ellenében van, az LG Magic Remote-ja (most is ez van, és a visszalépés fájdalmas tud lenni), a sokkal jobb médialejátszója és a sokkal jobb szervizháttere. Azért is érdeklődök a hang miatt, mert nálam az plusz pont, hiába van hozzá most is egy Bose pötyögő, de nem szeretem mindig bekapcsolni. Mind a kettő lenne jó
Volt Pana TV-m szerettem, de a médialejátszója, hát... borzalmas volt van minipc-m mellette, de azt se kapcsolgatnám be mindig egy egyszerű sorozathoz
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Menotti #38125 üzenetére
Vigyázz, mert az se tesz neki jót, ha túl sokáig nézed. Én egy tükör használatát javaslom, ha másképp nem megoldható, hogy ne nézz rá közvetlenül.
-
Menotti
aktív tag
válasz renziNNN #38119 üzenetére
Lg-nél kikapcsolás után lefut egy pár perces,x óra után pedig egy hosszabb pixelfrissítő folyamat..
Én egy időzítővel oldottam meg,tv kikapcs után 2 órával áramtalanít,így nincs folyamatosan feszültség alatt.Ami hosszú távon biztos nem egészséges a tápegység kondijainak... -
renziNNN
tag
válasz sakal83 #38123 üzenetére
Ha a pana képe jön be jobban, akkor miért kérdés? Persze mindkettő jó, ahogy rothfb említette mindkettőnek megvan az előnye. Tudom nem könnyű, de szerintem a kép minőség a legfontosabb. Okos rendszert egy media playerrel lehet varázsolni bármire, képminőséget javítani már kevésbé (Ezt úgy mondom, hogy én is Pana és C9 között vacilálok már egy ideje.)
Amúgy ha már a C9 a másik jelölt akkor, hogy hogy nem a GZ950 az egyik?[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz rothfb #38121 üzenetére
A soundbar egybe van epitve a tvvel? Illetve hulye kerdes de mennyire lehet takaritani? Eleg furcsa a kepeken a soundbar helye? Illetve a youtube es tarsai zokkenomentesek? Illetve kis hangeron is elvezheto a hang?
Koszi.
Probalom magam meggyozni a Pana meĺlett szeretem a markat de az lg smart resze a remote es a szervizhozzaallas nagyon meggyozo. Pedig a pana kepe nekem jobban bejin.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sakal83 #38118 üzenetére
Mennyire jó a soundbar? Ezt így eléggé nehéz leírni. Nekem jó, Technics a márka, talán már hallottál róla. A tv előtt, alatt helyezkedik el. Jól szól. Dehát kinek mi a jó.
A média lejátszó puritán, keveset tud (kevés beállítási lehetőség van), de amit eddig próbáltam lejátszik. De én külső lejátszót használok, a céleszköz mindig jobb. -
magnum81
csendes tag
Sziasztok.Csak annyit szeretnék írni,hogy köszönöm a segítségeteket tegnap írtam,hogy Lg E9 vagy C9.Na az utóbbi lett 5 évig kussolnom kell vagy kidobnak otthonról.Köszönöm még egyszer profik vagytok Attila
-
renziNNN
tag
válasz djpundro #38115 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, akkor majd kijavítanak a fórumtársak,de NE IS ÁRAMTALANÍTSD! Legalább is nem tudom, hogy minden OLED-nél így van-e, de időnként lefut kikapcsolt állapotban a "regeneráló" algoritmus, ami csak jót tesz a tvnek. Értelemszerűen ha áramtalanítod ez nem fog lefutni, pedig nem véletlen lett kitalálva. Vannak olyan boltok, ahol erre nem figyelnek, egész nap megy a tv, aztán este kikapcsolják őket, az áramot is lekapcsolják és így nem tud végbe menni ez a folyamat, nem véletlen, hogy hamar be is égnek. (eltekintve attól, hogy mindig ugyanaz megy rajtuk )
[ Szerkesztve ]
-
djpundro
aktív tag
válasz sebgutkopf #38114 üzenetére
Hat vallamit valamiert .Ez legyen a legnagyobb gondom vele .Mondjuk amikor mar a Netflixet navigalod az mar jo gyors.
Csak remelni tudom ,hogy nem fog beegni .Habar soha nem aramtalanitom ,meg nem jatszom ,este 18 oratol 23 ig megy a tevem .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
-
sebgutkopf
őstag
válasz djpundro #38076 üzenetére
Képvilágra szerintem tök jókat tudnak csinálni a Philips-nél, de az azért hihetetlen, hogy még 2020-ban is lassú a menü egy ilyen árkategóriás tv-n. Philips lcd-ről váltottam, és a végén már tényleg elegem volt a kezelés lassúságából.
Külső forrással nem lesz bajod, használd egészséggel! -
sebgutkopf
őstag
válasz lionshamlet #38080 üzenetére
Az öreg Neo visszatér
-
sebgutkopf
őstag
-
alaves
addikt
Srácok, igencsak lemaradtam a fórumban, majd később pótolom.
C9 ügyben sokat jár a mi területünkön az LGs szaki.
Mennyire állja meg a helyét az a feltételezés, hogy a Sony, Panasonic, Philips által visszautasított "csak kicsit hibás" kijelzőket azt LG beépíti a TV-kbe?Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
sakal83
addikt
FZ950 vagy C9 szerintetek? Olcsóbb egy kicsit az fz950, de nem számít.
-
blakey
titán
válasz Menotti #38104 üzenetére
Bemenetválasztó gomb, majd összes bemenetek és ott lehet szerkeszteni, hogy melyik bemenet milyen címkét kapjon, gondolom erre gondolsz, mert ott van PC mód.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok.
Elakadtam.
Lg C9-nél hogyan kell a hdmi bemeneteknél pc módot választani?
Előre is köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz penell1234 #38099 üzenetére
Pendrive kiváltásra szerintem most a PCI-E NVMe SSD -> USB ház a legjobb megoldás (benne a legolcsóbb NVMe SSD, amit találsz a kívánt kapacitásból a hardveraprón). Van belőle olyan kivitel is, ami tényleg egy nagyobbacska pendrive lesz ("apa" csatlakozója van, így nem kell hozzá kábel, hanem közvetlenül bedugható az USB portba).
De ha nem hurcolászod magaddal messzire, és nem használod más célra otthon sem, csak házon belül kell a TV-hez filmeknek, akkor bőven elég gyors bármelyik HDD, és a kapacitás sokkal többet számít (még az USB 3.0 is felesleges, mikor a TV-re kötöd, csak akkor lehet értelme, mikor PC-ről töltesz rá filmet, ha gigabites a neted).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Tengri
senior tag
válasz adamssss #38100 üzenetére
Gondolom NTFS (New Technology File System)-re gondoltál.
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest