Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fisha
őstag
válasz
renatto
üzenetére
Azért az LG-ben már 2-3 körül is hibázgat a dejudder. Nem annyit, mint maxra tolva, de hibázik. Főleg nagy dinamikájú kontúrok mentén. Fogalmam nincs, milyen a sonyn, de az LG-ben max közepesnek mondanám ezt a feature-t. Persze ahogy nézem a sony árakat, én csak akkor gondolkodnék el rajta, ha ott 100%-os, hogy tökéletes. (ami persze nincs, de mondjuk annyira az, hogy sose vegyem észre a hibát)
-
Celtis
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen, tök jó lenne a kizárólag szakmai topik, de sajnos időnként fel-felbukkan ez a megalapozatlan márkaajnározás. Neked is: #37087
-
renatto
őstag
Na megnéztem, bár le kellett töltenem a HDR10-est, mert a sima SDR 4K-t néztem/nézem. És itt megjegyezném (bár többnyire nem nézek magyarul semmit, de itt a 2-3. résznél "átváltotunk"
, fáradtság okán) a korábban említett "t" a "tt" helyett tényleg elég zavaró és érthetetlen. 
Egyiken sem láttam semmit.
(#37088) I.T.E.M Hacsak nem fogod szétjavítózni, mosni a képet, akkor nem hiszem. Azt a plusz pénzt inkább told bele egy 65"-ba... Én is így tettem 55B7 után.

(#37087) Celtis
Új év, új szokások, már nem foglalkozok ezekkel...
-
Sziasztok!
Lenne lehetőségem egy Sony 55” AG9 beszerzésére. Érdemes annyival többet kiadni érte, mint ha vennék egy C9-es LG-t ? Az előforduló artifactokat ha lehet, akkor a minimálisra csökkenteném, illetve ez a Sony esetében a Master kategória, elvileg ebben minden okosságuk benne van, főleg az X1 Ultimate processzor és más hasonló dolog. Van valakinek ilyen megjelenítője ? Úgy nézem nincs értelme a 2020-as modellekre várni, mert kisebbet nem szeretnék a meglévő 55B7 után, szóval a belső és a panel nem hiszem, hogy sokat változott volna. (Lehet tévedek, akkor jelezzétek) köszi!

-
Celtis
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
De jó lenne, ha már pár LG tv-s tulajnak nem lenne kisebbségi komplexusa és nem ugrana azonnal bizonyos hozzászólásokra.
Megint sugallsz valamit, konkrétumok nélkül. Tessék, nevezd meg, hogy kikre gondolsz! Egyáltalán hogy jött képbe az LG? Csak annyit kérdeztem, hogy van-e és mi az alapja annak az állításnak, hogy a Pana OLED-eken minimális a banding és tinting esélye. Erre jössz a gondolomforma statisztikáiddal meg kisebbségi komplexusokkal.
Hogy mennyit ér az ilyen exhas 5-ből nulla statisztika, azt mi sem jelzi jobban, hogy nagyvonalúan kimaradt Johhny23 tintinges Pana TV-je. Ráadásul 55-ös, amiken kevésbé jellemző ez a hiba.(2019 szept #30103, #30077, #30110) Annyi vér nem volt a pucájában, hogy bejelentse, inkább 3 hét után eladta, a posztjai meg "törlődtek". Ha a posztok nincsenek is meg, a válaszaimból kiderül miről szólhattak.#30097, #30104, #30117
(Rémlett, hogy volt tintinges Pana, miért ne lett volna, és vettem a fáradságot - veled ellentétben - és visszakerestem.) -
Pro Koryak
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
"Egyébként ha jól rémlik kifejezetten a fenti problémák miatt 1 vagy két tag cserélgetett paneleket"
Szerintem voltak többen is + ők normál tartalomnál is látták bőven, nem csak tesztábrán tök sötétben, mint a Panákon.
Amúgy, ha nem tetszik itt többeknek, hogy van hibátlan(normál tartalomnál nem látható)oled, ami nem LG, miért nem vesznek olyat???
Akkor átmehetne a topik kizárólag szakmai/beállításbeli eszmecserékbe ...
-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
"Melyik a jobb? 6-ból 0 tinting, banding, vagy 20-25-ből 10 panelcsere ezmiatt."
A tieden is van, maximum nem zavar vagy nem látod.
Nálam is van, de csak tesztábrán fellelhető, esetleg homogén világosszürke tartalom esetén.
Nincs 65 colban tök homogén oled, ez biztos. A 2018-as szériából biztos nincs.Egyébként ha jól rémlik kifejezetten a fenti problémák miatt 1 vagy két tag cserélgetett paneleket, de nekik sosem lett jó, egyszerűen ilyen a szemük. Mostanában dead-pixeles gondok miatt ment a panellottó
, noha azt mondom amiatt menjen is! 
-
Nézd, nem véletlenül írtam Chrosnak, hogy HDR esetén is linkkeljen valami tippet. A cikkben, amit mutatott, ott kihangsúlyozzák, hogy SDR-re vonatkoznak a beállítások. Nekem ebből az jött le, hogy HDR-re nem ezek a helyes beállítások. Ráadásul HDR esetében eltűnnek és más beállítások meg előjönnek. Hab a tortán, hogy egy csomó beállítási lehetőség esetében különböző rövidítések vannak, amiket nem tudok, hogy mik. Mozaikszavak lehetnek, talán szabványok elnevezései. Ezért kértem segítséget. Főleg, hogy SDR esetében bevált az amit linkkelt. Irónikus egyébként, hogy az új beállítások fényesebb képet eredményeznek némileg kevésbé kékes árnyalatú színekkel. Közel állt az amit én beállítottam ahhoz, amire változtattam. Képélesség más teljesen, de majd megszokom. IFC-t meg visszaállítottam, mert nekem így jön be.
-
válasz
Celtis
üzenetére
Panelhibás Panák? Lemaradtam valamiről? Ahogy írtam, Al-nak volt még a 2017-es szériából egy. De ezt írtam is. Viszont a GZ szériával nincs semmi gondja. Ráadásul az eredeti hozzászólásom tintingről és bandingról szólt! Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy nem azt állítom, hogy nincsenek panelhibás, tintinges, bandingos Panák, csak úgy néz ki arányaiban kevesebb.
De jó lenne, ha már pár LG tv-s tulajnak nem lenne kisebbségi komplexusa és nem ugrana azonnal bizonyos hozzászólásokra. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen rád is gondoltam. Meg Arn77, Mizurichi, Al, meg ugye nekem van kettő. Az már 6. Al-nak volt még az EZ szériával garis téglalapos problémája, de most GZ-je van és nem írt sem bandingról, sem zavaró tintingről. Mert ugye konkrétan erről a két jelenségről beszéltem.
És még kitudja hány olyan Panás van, aki csak olvassa a fórumot. Senkire sem emlékszem, aki panaszkodott volna bandingra vagy tintingre.
Hangsúlyozom nem, tehát NEM arról beszélek, hogy nincsenek ezek az anomáliák a Panáknál, csak azt, hogy ezek szerint bőven tűrésen belül vannak... Más fórumokon van egy-két kiemelt eset, tehát létezik, ezt tudjuk. -
Na kipróbáltam a linkkelt beállításokat és maradnak. Érdekes, mert ez a beállítás világosabb annál, mint amit én használtam, a képélesség 30, ami végülis jónak bizonyul az én 75-ös beállításomhoz képest. Amit viszont változtattam az az IFC. Szerinte offon legyen, én visszaraktam maxra. Nekem így jó. Kikapcsolva vibrál. A köztes állapotok sem jók.
Hdr-re is jó lenne valami beállítás akkor már, olyat nem tudsz linkkelni?
Hátha ott is lenne jobb... -
válasz
cichlid1
üzenetére
LG-hez képest fapadosabb távirányító és fapadosabb oprendszer. Az oprendszernél úgy kell érteni, hogy nem olyan csillivilli, de nagyon sok beállítási lehetőség van. Talán több, mint az LG-knél. Pont most merültem el benne, mert Chros adott tippet, hogy milyen képbeállításokat próbáljak ki és olyan menükbe tévedtem, amiről eddig fogalmam sem volt és amikről nem tudom mit jelentenek pontosan.
Visszatérve a hátrányokra, az appok hiányát, mennyiségét rónám fel neki. Van netflix és amazon prime. Tökéletesen működnek is. Viszont nincs HBO GO és nem is lesz. Kevés app van.
Viszont képügyileg, mozgásügyileg és még hang szempontjából is kapsz egy minőségi, megbízható tv-t a minimális banding és tinting lehetőségével. Nekem az elődjei vannak, 55FZ800 és 65FZ950 soundbarral, mindkettő minden fillérjét megérte. A GZ sorozatban már ott a DV is. -
cichlid1
tag
Srácok Panasonic 55GZ950E -ről van bárkinek közelebbi infója? a teszteken jókat írnak róla. Bármi negatívum a 2.1 hdmi hiányán kívül?
Előre is köszi -
daneel_hu
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Nem a 60 fps-el van bajom hanem azzal, hogy ettől még a film megvalósítása ugyanolyan mint a 24p esetében.

Ha ezen megpróbálnak változtatni, és valami mást kapok végeredményben, akkor valószínűleg tetszeni fog.Mondok egy példát: azzal, hogy a kamerák sokkal jobbak lettek, főleg digitális szinten, megváltoztatták a filmek fényelését. Ilyesmikre gondolok.
Ez a film semmiben nem másabb mint egy 24p, sőt tökugyanolyan. -
Doller
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Francba. 😁😁
Nem lesz itt Philips úgy érzem... -
wolfman72
csendes tag
Üdv mindenkinek! Tavaly novemberben Extreme Digitalnál vettem egy 55c9pla-t. Mai nap kaptam egy e-mailt, hogy utólag vehetek hozzá extra garanciát. Érdemes a plusz pénzt kiadni érte, vagy gari lejárta előtt ha pixelgondok vagy beégés jelentkezik, igénybevenni a standard jótállást?
-
daneel_hu
addikt
Belenéztem ebbe a 4K/60 fps-es Gemini Man-be.
Ennyi is volt. (kb 5 percig bírtam a szappanoperát.)
-
so_ha
senior tag
Az kevésbé érdekel, hogy kinek van igaza, számomra az árnál, és a fizikai megfoghatóságnál többet mond, hogy nem 5-6 év múlva jelenik meg a piacon a microLED megjelenítés, hanem már van kézzelfogható (proto)típus. Ami hamar kiderül, hogy rendelhetővé válik-e. A kezdő ára miatt kevésbé gondolom, hogy raktárkészletet halmoznának fel belőle a Magyar boltok.
Szerintem a "Z" szériából se láttatok sokat a 30.000€-os ára miatt, pedig forgalmazzák tőlünk nyugatra. -
chros
őstag
Szerintem is @alaves-nek van igaza, lesz abbol par ev amire a fizikai boltok polcain megjelenik.
Ha pl a 75"-os 30e euro lesz pl az ev vegen, azzal senki sem lesz elorebb. A 6e-s euros arat is sokalljuk egy TV-ert, legalabbis en igen
Szamomra innentol az a kerdes, mi lesz a Samu Oled-del, amirol Vincent nyatkozta augusztusban, hogy 2 ev mulva jonnek
-
so_ha
senior tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Az új LG GX Gallery Series 20mm "vastag", a W modellek olcsóbb alternatívája, de a Samu azért ma bemutatott egy 15mm "vastag" Qledet, melyben benne van minden elektronika (nem, mint a korábbi megoldásai).
"In addition, the Q950 is only 15 millimeters thin across the entire display. In combination with a completely flat black panel, the Q950 can lay flush against the wall or create a striking silhouette when placed on a media stand." -
gertitorpe
tag
Az új jövőbeli TV-m

https://www.tomsguide.com/reviews/lg-gallery-oled-tv-is-stunningly-thin-and-smart-enough-to-let-you-buy-what-that-actor-is-wearing
2020-as széria review
Falra szerelhető, 2cm vastag és nincsen hozzá soundbar vagy doboz! -
chros
őstag
Meg 2 microLed video mara: tv darabokban
, avforums microledrol -
cichlid1
tag
válasz
renatto
üzenetére
Köszönöm, még rágom magam rajta. Olvasva a teszteket sajnos van azért vele egy két aggály. egyrészről bemenetenként nem állíthatóa a tv. magyarul egy beállítás játszik minenhova. Aztán töb tesztben problémaként írták a nagyon szigorúra kalibrált ABL-t, ami a képminőség rovására megy, valamint HDR-ben kicsit sötétebb és gyengébben teljesít a teljesképernyőre nézve, meg ami még nem tetszik, hogy a van egy képjavító ami nem kikapcsolható és folyamatosan megy, amiatt SDR-nél kontúrosodik a kép. Na legyek okos. Lehet mégis maradok a C9-nél, az AVForums review-k alapján az ráver a Philipsre amiblight ide vagy oda és még egy 50-essel olcsóbb is. Majd még eldöl a következő hetekben hova mozognak az árak. Az 55-ös 754-es philips kurva jó áron van (339 000). DE tavalyi panel, gyengébb OS gagyibb táv. Túl sok a komprumisszum azért a 100as árelőnyért.
-
renatto
őstag
Köszi, nekem az is jó, ha ráérsz!
MicroLED: gondolom ezért is (mert iszonyat drága) nyitott OLED felé és mivel az általa gyártott panel harmad áron van (LG panellel szemben), így végre érvényesülhetne (akár nagyot kaszálhatna is) az "olcsóbb" szegmensben, míg a MicroLED ára lentebb kúszik....
-
chros
őstag
Koszi, es itt Vincent rovid videoja a Samu MicroLed-rol.
Tetszett a felirat a vegen: ar nincs bejelentve, s ha meg akarod kerdezni, akkor nem fog ra telni neked!
Magyaran aranyaron lesznek eloszor, de ezt eddig is tudtuk.
A kerdes, ha majd paran hasznaljak, akkor ki mit mond majd. Ami fura meg, hogy a "kis" modellek eseteben is darabokban van a kijelzo, igy nem lehet tudni, hogy milyen anomaliakat eredmenyez osszerakva.(#37032) renatto : "Majd írhatnál róla pár sort."
Par sor nem lesz ide eleg, arra gondoltam, hogy csinalok neki kulon topikot, de valszeg csak jovo heten.(#37038) EasyLife : "Kb 40 perc volt mire végzett az átkódolással"
Az nem kodolt at semmit, csak remux-elt, hacsak nem az audio-t. Sajnalom, hogy nem sikerult nalad, probald meg majd egy masikkal esetleg, ha van. -
so_ha
senior tag
Új LG OLED modell: OLED48CX
-
renatto
őstag
válasz
cichlid1
üzenetére
Az marketing díj, ne ez vigyen előre!
Az én házimozim is nyert ilyet. De hogy érezd a "súlyát" és az elismerés erejét, ha ezzel az infóval átmész a házimozi topikba, ezzel együtt is megesznek!
Szerintem sincs semmi baj az androiddal, nekem van Sony 4k 3D-s tévém, nem játszok rajta és bár picit lassabb a menü mint az LG-n, teljesen rendben van. Mondjuk akik panaszkodnak, több programot használnak rajta/játszanak és szerintük idővel lassul a rendszer, illetve csinál érdekességeket. Szerencsére én ezekkel nem találkoztam.
HDMI 2.1-nek játéknál (és PC) lesz értelme, majd. Szóval ez rajtad áll...#36848) chros És ha jól gondolom a 4@60Hz már a HDMI 2.0 sávszél végét karcolja (17,82GB/18GB), így itt már kijöhetnek a kábelhibák is.
-
cichlid1
tag
Na elballagtam ma a MM-be, megnéztem a Philips 804-et és 754-et. elkértem a távot, és szétnyomkodtam az androidját a 804-nek. Őszinte leszek, azonkívül hogy az LG-nek kicsit logikusabb és kézreállóbb a webos, sebességbeli különbséget nem éreztem, szerintem lehet vele élni. Viszont ez a qwerty billentyűzetes táv és az ambilight erősen billent a philips felé. Megnézetm usb-ről pár 4k HDR anyagot, "patika" a képe, brutál szép.
Az andoidos oprendszeren és a 2.1 hdmi hiányán kívül szól valami a Philips ellen még amiről nem tudok?
? Mert nekem az android nem volt döcögős a 2.1 hdmi nélkül mivel egyáltalán nem játszok, tudok élni 
Ja és a 804 nyert valami best product 2019/2020 EISA díjat. Vagy ez csak valami marketing szar díj?
-
EasyLife
aktív tag
Kb 40 perc volt mire végzett az átkódolással, most már lejátsza dolby visionbe viszont szaggat... próbáltam plexen és dlna-n keresztül a tv média lejátszójával is. Szóval ez nem jött össze
130-150 megabiten megy wifin és hdr-be nem szaggat pedig ott is magas a bitrátája 80 megabit körüli. -
so_ha
senior tag
A hivatalos info: MicroLED Pioneering the Home Entertainment Market
-
so_ha
senior tag
TV Roadmap 2020 to 2025 nem sokáig tartott, hogy a Samsung 2025-2026-ban hoz ki micro Led-es Tv-t, mert már idén árul 75"-os mérettől. Ebből kiindulva el tudom képzelni, hogy ugorja az Oled technológiát, és a Qled után a microLED-et fejleszti. Biztos aranyárban lesz még a legkisebb méret is, de a fejlesztés elismerésre méltó.
"a cég bejelentette, hogy 5 új microLED tévét tesz elérhetővé idén, 75, 88, 93, 110 és 150 hüvelykes változatban. Ez utóbbi ráadásul 8K felbontást kínál (a többi 4K-s), és ez, illetve a 88 hüvelykes verzió keret nélküli kialakítással érkezik."
-
stilo18
addikt
Philips 55OLED754 elég korrekt áron van a Media Markt-nál, 340k.
-
Celtis
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Az "ideális" mást jelent.
-
chros
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Lehet, hogy valamelyik csapat tag belepett a DV kepes OLED TV taborba
es nincs oppo klonjuk 
(Most jott meg egyebkent, kivancsi leszek, hogy mukodni is fog-e este, vagy csak egy teglat kaptam
) -
chros
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
En pedig a The Silence -t (SDR) neztem DTS-HD HFR (!) hanggal, es csak suttognak benne javareszt!

> Ha jól értem, mkv-ból ki kell venni a videósávot és mp4-be menteni?
Igen, de ebben tobbet nem tudok segiteni, masik topikban ertekezzetek rola, s ha mukodik a fenti dv-mp4-maker util nektek is, akkor linkeljetek be. -
chros
őstag
válasz
rothfb
üzenetére
> az egybe csomagolt hdr+dv-t meg nem értettem mire jó
Persze, hogy nem, mert a tavalyi Panakon nincs DV

A viccet felre teve, mp4-bol lehet ma csak lejatszani oket (mkv-bol meg (?) nem), profil 5 vagy profil 7-el.Mas: kiprobaltad a linkelt Professional 1 beallitasokat? Velemeny?

(#37011) EasyLife : "hang nélkül című film mkvban található meg dolby visionbe ... Találtam más progit is de az csak iso-ból tudja az m2ts fájlokat átkonvertálni dolby visionos mp4-be."
Probald ezzel: ez a hivatalos mp4muxer DV-hez, de itt @Grecola rakta egy zip-be, DV-MP4-Maker v2 kis programma az osszes szukseges utilt. En egyszer probaltam, akkor mukodott jol, mkv-bol is
-
Celtis
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ez is csak külső HDMI forrás esetén működik.
-
válasz
junior19
üzenetére
Kicsit félre érted a dolgot úgy látom. Tisztába vagyok vele, hogy egy másik kalibrált kijelző értékei nem feltétlen lesznek jók egy ugyanolyan típushoz mivel ezek többnyire egyedi értékek. A monitorom kalibrálva van saját színprofillal. Én nem bizonygatom, csak leírtam hogy a legtöbb szemnek általában a nem színhelyes megjelenítési mód jön be, ennyi. Szóval én nem akarok senkit se meggyőzni kár is volt ennyi betűt pazarolnod erre.

-
válasz
EasyLife
üzenetére
Tegnap ezt a filmet néztem meg. Jó kis film, kár, hogy nem zárták le. De majd a második rész...
Ezt az egybe csomagolt hdr+dv-t meg nem értettem mire jó, pedig Trinity rls. Mkv-ből tudtommal sem lehet DV-t lejátszani. Főleg így egyben nem értem mire jó...
Na mindegy, nekem tetszett a film. Bár, hogy minek rá true hd atmos hang? Mikor max a zene szól az egész film alatt... -
junior19
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak."
Csak hogy pontosak legyünk. Attól, hogy a fényerőt, kontrasztot + pár dolgot beállítasz, még nem lesz kalibrált a kijelző.
Ezeket a megjegyzéseidet sem nagyon értem. Megszeretnéd győzni a topikot, hogy az eredeti képmód a jó? Mert már többször hangoztattad. Nincs azzal baj, hogy nektek az a képi világ jön be, csak azért tudjad, hogy az nagyon messze van az eredeti videó anyagtól. Szubjektíven nektek ez jön be, nem tudjátok hogyan kellene kinézni egy képnek, nincs ezzel baj. De ne akard már azt sugallni, hogy az Eredeti képmód a jó.
Talán az összefoglalóban is le van írva, de a topikgazda is pár naponta leírja, hogy milyen anyagnál melyik képmód a legpontosabb. Biztos több olyan készüléket is kalibrált már, amilyen neked is van, s azok alapján állítja. A tesztoldalak sem véletlenül nem az Eredeti képmódot tesztelik, mert normálisan nem is kalibrálható.
Egy fél órás mérés a két képmódon megmutatná nektek is, hogy az Eredeti igen csak messze van az eredetitől.
Nem bántásként írtam amit írtam, csak annyiszor volt már erről szó, s nem értem most mit akarsz. Ha nektek az Eredeti képmód beállításai tetszenek, nézzétek úgy. De aki egy kicsit is jobban ért a videómegjelenítéshez, azt úgysem fogod tudni meggyőzni.
Jó szórakozást kívánok a készülékhez, szerezzen sok szép órát számotokra. -
renziNNN
tag
Az említett megoldás ugyanúgy számítógéphez volt

Egyébként meg lehet csinálni a Barátok közthez is tv-re az ambilájtot, csak az nem pár ezer forint lesz, hanem tippre 20-25k
Sőt, most el is gondolkodtam rajta, hogy megcsinálom.
A másik meg, hogy kinek mi a tákolmány.. Nyílván ha valaki hivatalos ambilightot szeretne Philipset vesz és megkapja, de attól még ugyanúgy meg lehet valósítani az effektet utólag, akár más tvkre is
-
EasyLife
aktív tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Én tegnap ezzel a dual layerrel szívtam, hang nélkül című film mkvban található meg dolby visionbe, nah erről kiderült, hogy nem igazán támogatott így egyenlőre csak mp4 be, így próbáltam először mkvtoolnix-el kivenni a dolby vision sávot, de mint kiderült a dual layer lényege, hogy van egy eredeti sáv ami a filmet tartalmazza 4k ban míg a másik a dolby vision sáv maga is egy videó sáv amit lejátszva csak a fényeket látod tehát egy nagy fekete fehér kontúros fullhd sáv a dolby vision. Ezért dual layer mert egyszerre a kettőt játssza le. Nos így nem jártam sikerrel, utána próbáltam még dvdfab-al mp4 be konvertálni, az fel is ismeri mint dolby vision ös film, de konvertálás után sima HDR ben játszotta le a tv. Találtam más progit is de az csak iso-ból tudja az m2ts fájlokat átkonvertálni dolby visionos mp4-be.
-
Strezi
őstag
-
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de számomra a HDR anyagok jönnek be a legjobban, sima 4K-t már már nincs is kedvem nézni.
Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak.
-
Fisha
őstag
Az első OLED a cesről:
https://www.youtube.com/watch?v=j3DlHczWclU
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, fáradtság okán) a korábban említett "t" a "tt" helyett tényleg elég zavaró és érthetetlen. 

Új év, új szokások, már nem foglalkozok ezekkel...
, noha azt mondom amiatt menjen is!
Nekünk 2-3 év múlva .
130-150 megabiten megy wifin és hdr-be nem szaggat pedig ott is magas a bitrátája 80 megabit körüli.
Vhiktor