Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Igen mióta ilyen neked? Nálam látod kijelző új, alaplap új, és hiba mindig jelentkezik! Ha a beállítások alacsonyak akkor csak közelről lehet észre venni vagy hogy kávája kicsit vastagabb mert ha fényerő alacsony vagy oled fény akkor nem látszik annyira csak akkor ha fehér a csík de az meg nem mindig olyan! Nekem bal oldalt van de még felül is, alul ritkán van a csík! Gtaati köszi! Már bánom el adtam b7
-
athomi
veterán
-
renatto
őstag
Azért az eARC-al jobban jártál volna. Relatíve már most is HD hanggal vannak a sorozatok, hisz mind veszteséges Atmos. És ennek is az adatforgalom csökkentés az oka (nem mind1, hogy 500 vagy 5000), így ahogy nő a sávszél úgy fog nőni ennek is a minősége. Pláne, hogy már tavaly bejelentette több streaming szolgáltató, hogy Dolby Atmos fejlesztéseken dolgozik.
Mondjuk ezekhez már egy komolyabb HM is kell... -
Fisha
őstag
Igen, sok helyen átmegy. Ahogy próbáltam feljebb megfogalmazni, csak talán nem lett egyértelmű: ez erősítő kérdéskör, nem pedig TV (legalábbis a mi esetünkben).
Viszont sajnos az nem igaz, hogy ha az erősítő tudja a DD+-t és van rajta ARC, akkor tutira tudja a DD+-t ARCON keresztül. Nálam pont ez a felállás. Mediaplayerről megszólal a DD+, ki is írja az erősítő, hogy ez a formátum, de ARCon keresztül csak kerreg. Denon közepesen régi modell. -
A BD lemezeken többnyire képként van meg a felirat. Egy ügyes lejátszó esetleg tudja manipulálni képként (tehát nem betűtípust állítasz, hanem egy filtert húzol a feliratsáv képre, vagy épp eltolod, mint egy overlay-t), de az szerintem ritka.
De ja, HDR-hez max 100 nit-re kéne hagyni a feliratot. Főleg, hogy eleve nem visszafelé kompatibilis az SDR-al a HDR anyag, így azt sem lehet mondani, hogy akkor a régi TV-ken lenne nehezen olvasható.
Én az apró áttetszőt szeretem. Gyorsabb elolvasni, ha szemmozgatás nélkül egyszerre látod az egészet. Bár én csak néha pillantok rá, ha nem értek valamit, amúgy hallgatom. -
törölt tag
Itt az AVS-ről a C9 eARC thread. A DTS:X-re keresve nem kaptam találatot, de azért érdemes lehet megnézned, sőt, rákérdezned, mert ott első kézből tudnak válaszolni.
Más hasznos infó is kiderülhet belőle, pl. hogy melyik erősítőkkel problémás a C9 + eARC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest