- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolli77
csendes tag
válasz
renatto #32596 üzenetére
Én bevállaltam a 65C9-et most kíváncsi leszek mert nemrég még minden MM-ben volt kiállítva most még csak kiszállítással érhető el. Amúgy is úgy akartam de remélem nem egy boltban kiállított X ezer órát ment darabot fogok megkapni, de gondolom az látszani fog a csomagoláson és akkor azon a napon visszaküldöm.
-
renatto
őstag
Jogos! Bocsi elírtam! 65B9 az.
Hosszú volt az este.
Amúgy kimaradt, de 65C9 - 650k a Médiában, nem nagy szám, azért is felejthettem el...
Benézek ma MM-be, megítom hátha ott van valami, de szerintem, ez azért ilyen tré mert most csak konkurenciát csináltak edigital-nak, szóval majd 22-én.
ui: amúgy tök érdekes, hogy az OLED tévék, évről-évre mindenkinél pont ugyanannyiba kerülnek ilyenkor. -
dh66e
veterán
válasz
LazacX #32592 üzenetére
Szerintem ezeknek a tévéknek 350k a legalja ha meg sokat vársz a végén max a kiállított cuccokat kapod meg ennyiért mint nemrég itt páranamikor lg volt akciózva, igaz az 65" volt.
Idei modellhez képest ez a B9 jó áron van szerintem B8 nem hiszem hogy volt ennyi tavaly,de a többiek majd megmondják. -
-
Fisha
őstag
válasz
LazacX #32592 üzenetére
Ehhez talán ez van most a legközelebb szerintem, ha feltételezzük, hogy azt a 80-90k-s ajándék cuccot el tudod adni bontatlanul 50-ért. Valaki mintha írta volna erre, hogy 20k kupont lehet valahogy rátolni? Hogy? A füzeten egy 4k-s van csak.
https://www.alza.hu/55-lg-oled55b9pla-d5620839.htm -
-
Mennyit agyaltam rajta,hogy kéne oled. De csak én vagyok a családban akit ez érdekel. Többiek észre sem vennék mi a különbség a többi tévéhez képest. Ráadásul tévé csatorna is menne rajta,simán be tudna égni nálunk. Jó az OLED,de nem is nézzük sötétben a tévét és sajnálnám a mi felhasználásunkra ennyit elkölteni rá.
Még várni kell vele 2-3 évet. Olcsóbb is lesz és jobb is. Javítanak a fényerősségen és a beégésen is. Akkor már nem lesz kérdés sem mit vegyen az ember,most sem az. Csak nem mindenki teheti meg. Nappaliba ahol fény van,oda amúgy sem az OLED-et ajánlják. Elengedtem. Különben a tv ára többet érne mint a kocsim. Annyit meg nem engedhetek meg. 300k még baromi jó ár lett volna. Csak aztán meg jöjjek haza munkából és aggódjak,hogy a család többi tagja beégette a tévét,mert egy csatorna ment rajta egész nap. -
dh66e
veterán
Szerintem ma ez a legjobb ajánlat.
Emag és MM is ennyiért adja. -
dgyuri0123
nagyúr
Egy dolgot tudtam meg "bennfentestől" központi Panasonic szervizben oled beégéssel kapcsolatban. Ha beég a Pana és kiderül a szervizben, hogy áramtalanították a tévét, ezért nem tudott lefutni a kompenzáció, abban az esetben ugrik a panelcsere lehetősége... NEM javítják az ilyen jellegű hibát. Ha tehát kiállított Panasonicot venne valaki, jó ha tudja, a beégésre biztosan nem fog kapni cserepanelt. Vagy ott helyben kell átvizsgálni (nagyon alaposan), vagy hagyni a fenébe az egészet.
Egyéb beégéssel kapcsolatban sajna nem tudtam már kikérdezni, mert elhívták, de ha lesz fejlemény, azt is beírom, ha érdekel valakit. -
blakey
titán
válasz
powerup2 #32565 üzenetére
Áramtalanítsd 3 percre a TV-t, böngészőben lépj be a Netflixbe és lépj ki minden eszközödből majd indítsd újra a routert. Ezután a TV helyezd áram alá és ha a routet már működik akkor próbáld ki, hátha megjavul. Belső hálózati hiba van nálad.
Illetve az is fontos, hogy wifin fix csatornákat hasznalj, 2,4GHz-en 1-11, 5GHz-en 36-48 közöttieket válassz. -
Fisha
őstag
Két (számomra) érdekesség az euronics kínálatából:
https://euronics.hu/termekek/lg-oled55b8pla-4k-ultra-hd-smart-oled-tv/p/221139
Nem egyértelmű, hogy bemutató darabok voltak-e. Ha valaki a felsorolt vidéki városokban lakik, esetleg érdemes rápillantani.
https://euronics.hu/termekek/samsung-qe49q65ratxxh-49-4k-uhd-smart-oled-tv/p/233170
Én eddig azt hittem, hogy nincs 55 alatt OLED. Erről mit tudunk? -
so_ha
senior tag
válasz
renatto #32561 üzenetére
"65B8 - 600k - edigital"
E-digital 65B9: 599.990Ft -
Dreimus
senior tag
válasz
powerup2 #32565 üzenetére
Próbáld ki a netflix javaslatát vagy google-be keress rá a hiba kódra, pár száz oldal feljön videókkal együtt.
-
-
powerup2
addikt
Hát sajnos 65" C9 lg sehol nincs jó áron sőt edigitalt néztem este akkor 679 ezer volt az ára most egy 100-assal több kicsit vicces ez igy
-
renatto
őstag
65AG8 - 700K - edigital, MM
65B8 - 600k - edigital
55B9 - 400k - edigital, MMEnnyit találtam.
-
stilo18
addikt
Akinek esetleg van romániai kapcsolata, kB 240k környékén lesz az 55B8 BF-kor.
Garis részt nem vágom ebben az esetben amúgy
-
wolfman72
csendes tag
Üdv mindenkinek! Black Friday előtt állunk. Az LG55C9PLA típusra esett a választásom. Extra garanciát érdemes venni rá? Mert ahogy olvasgattam a beégéssel kapcsolatos dolgokat, lehet hogy a gyári garancia időn belül is kifekszik. Tapasztalatokat, véleményeket, előre is köszönöm.
-
Könnyen lehet, bár a fórumban még idén nyáron is írták, hogy az Amazon-os linkről rendelt, és jó volt 2018-as TV-hez. De biztos attól is függhet, hogy melyikből van az Amazon legközelebbi raktárán, szóval kaphatott régebbit a hsz írója, te pedig újabbat.
Várjuk a fejleményeket és köszönjük, hogy kísérletezel.De nem mindig elég a chipset. Például átírták az ID-ket, hogy a Windows eszközkezelőben TP-Link, és ne Realtek néven jelenjen meg, ami már elég lehet, hogy a WebOS ne ismerje fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest