Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoligamer
üzenetére
Mi ez a HDT? Ez valami futárcég? Minek a rövidítése a HDT? Még sosem hallottam róluk. Googleba beütve nem találok semmit. Legalábbis ami a futárkodással összefüggne.
Egyébként ebben az időszakban, november végétől január elejéig mindig problémásak a kiszállítások, hiszen a BF, ünnepi időszak miatt az amúgy sem túl megbízható futárcégek (tisztelet a kivételnek) eleve túl vannak terhelve. Szóval ne izguljon senki, meg fog érkezni a megrendelt termék, csak tovább tart... -
snecy20
nagyúr
válasz
renatto
üzenetére
Hehe, egyébként ezt írta vissza az automata szöveg:
"Ilyenkor sorba rendezzük a megrendelésed, és elkezdődik vele a munka. A raktárnak elküldjük előkészítésre, akik szigorú minőségbiztosítás mellett ellenőrzik, hogy az áru tökéletes állapotban van, és csak ezután kezdődhet meg a megrendelés teljesítése! "
Nagyon hangzatos.
-
renatto
őstag
Azért egy 65" tévé már kevesebb autóba fér be.
Az 55" még befért pont fektetve a kombinkba, de a 65 már keresztben döntve is necces lenne.Ha már most bánod, hogy nem 65, később mi lesz?!
#33991 Grougon Köszi! Akkor ök sem rohannak, pedig idén elnyújtva volt BF, így ez a futároknak kedvezett...
MÁS, szállítás: Gondolom azért attól is függ hova vinnék a terméket, mert pl BP valószínűleg leterheltebb, mint mondjuk "alsóbögyörősvalagpuszta".
-
daneel_hu
addikt
Nem rossz neten megrendelni, de személyes átvétellel.
Viszont ekkor magadnak kell megoldani a szállítást, ami már 65 colos készülék esetében több mint zehernyás. (nagyobb kombiba befér a doboz fektetve)
+ megnézheted, hogy nem téglák vannak-e a dobozban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megrendelés előtt pedig illik megnézni élőben egy ilyen drága készüléket.
Mert egy fotó nem adja vissza milyen a tévé. -
snecy20
nagyúr
eshop24-en újra ''raktáron'' a C9. [link]
Aki esetleg próbálkozik / próbálkozott innen ugyanezzel az 55 C9 rendeléssel, az szóljon már hogy hogyan alakul a dolog, mert 1db-ra lecsaptam. -
PuMbA
titán
válasz
Templomegere
üzenetére
Csak akkor ajánlott, ha valaki ért hozzá és rendesen be tudja valaki állítani
SDR és HDR filmek is rendesen menjenek ki, legyen automatikus frekvencia váltás a képkocka számtól függően, de a PC-s dolgok se szenvedjenek hátrányt (4:4:4 chroma). Van akinek fel kell adnia a PC-s lejátszást, mert igaz, hogy a HDR filmek tök jól mennek, de az SDR filmekre rárakódik egy plusz szaturáció és nem lehetett vele mit kezdeni. Ez már nem a 720p vagy 1080p éra, hogy összekötöd PC-vel és minden tökéletesen fog menni. A 4K és HDR érában a PC-ről való filmnézés egy felesleges időhúzás tud lenni, mert beállítod valahogy és kiderül, hogy mégse jó és a TV belső lejátszója normálisabban lekezeli a formátumokat. -
daneel_hu
addikt
válasz
Templomegere
üzenetére
Ilyet nem írtam... csak arra gondoltam, hogy monitornak alkalmatlan hosszabb távon a sok-sok statikus elem végett.
Tehát aki PC-re dugja az lehetőleg ne ezen dolgozzon, netezzen, fórumozzon.
Játék, film az teljesen OK. -
belan
addikt
válasz
daneel_hu
üzenetére
Plus ha bármi baja lesz a panelnek akkor is cserélik meg kérdeztem ! A beégést valószínű nem cserélik maximum gyári garanciában ! Viszont ha elektronika vagy a kép pixel csikos lesz vagy valami más hibája lesz cserélik a panelt vagy pénzt kapsz vissza ha költségesebb a panel csere ! Ha otthon összetörik a tv arra is jó a gold biztosítás vagy véletlen le öntöd egy kis vodkával
. -
daneel_hu
addikt
"És akkor most a gyári gari mellett van +3 éved, vagy az 5 év a vásárlástól számítva indul, tehát a gyári garihoz semmi köze, és csak balesetekre vonatkozik? Ergo ha 3 év után döglik be a panel és a TV, akkor ígyis úgyis megszívod, nem? (Hacsak nem öntöd le gyorsan 1 pohár paradicsomlével és megpróbálod elhitetni velük hogy attól döglött be.)"
Attól függ mi az a "bedöglés".
Ha beég vagy teszemazt lesz 5db deadpixel akkor megszívtad, ezért nem cserélnek.
Szállítás közbeni kárra, törésre, villámkárra jó. Viszont ezekben az esetekben AVULTATOTT értéket térít a biztosító.Csak abban az esetben térít vásárláskori teljes összeget ha javíthatatlanul tönkremegy a tévé, vagy nem lenne gazdaságos a javítása.
Viszont a LG-féle tint, túlzott banding vagy beégéses panelcseréket ebben az esetekben felejtsétek el, biztosan nem cserélik. -
Calogero
addikt
Hogy tudtál Garancia Pluszt vásárolni a TV-re? Online vásárlásnál nekem nem ajánlotta fel...
A termék megvásárlását (kézhezvételés) követő 185 napon belül – kizárólag a Garancia Plusz Silver biztosítási csomag vásárolható. Az Információ technikai készülékekre, fototechnikai berendezésekre, GSM, TV termékkategóriába tartozó termékekre vonatkozóan a termék megvásárlását (kézhezvételét) követő 21 napon belül Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítási csomagokra is – bármely áruházban - a vásárlási számla és a jótállási jegy egyidejű bemutatása mellett - kollégáinknál
-
-
scavy
tag
Hogy tudtál Garancia Pluszt vásárolni a TV-re? Online vásárlásnál nekem nem ajánlotta fel, a MM weboldalon pedig a gari oldalon szó szerint ez van írva:
"A különböző Garancia Plusz biztosítási csomagok az alábbi termékkategóriákba sorolt termékekre köthetőek meg:
...
· TV: így különösen, de nem kizárólag televíziók, monitorok és projektorok."
Látom most viszont a Gold csomagnál ott van írva hogy a TV-kre 3 vagy 5 évre köthető. Egymást zárja ki a kettő, ugyanazon az oldalon, hihetetlen.
És akkor most a gyári gari mellett van +3 éved, vagy az 5 év a vásárlástól számítva indul, tehát a gyári garihoz semmi köze, és csak balesetekre vonatkozik? Ergo ha 3 év után döglik be a panel és a TV, akkor ígyis úgyis megszívod, nem? (Hacsak nem öntöd le gyorsan 1 pohár paradicsomlével és megpróbálod elhitetni velük hogy attól döglött be.)
-
belan
addikt
Tesztelem a c9 gyönyörű képe van szó szerint b7 se volt rossz de ez oda veri szín meg a mozgásmegjelenítésben jóval jobb mar csak azt bánom hogy nem 65 colost vettem . Ps4 proval is teszteltem nagyon jó a mozgás benne kivancsi vagyok Xbox x -el milyen lesz !
-
libus
őstag
válasz
johnwillow
üzenetére
Múlt pénteken rendeltem.
Fekete péntek után szoktak szombaton is szállítani.
athomi Csak ne lássam...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chris0000
őstag
a C9 nagyon paraszt gamingre is... (4K120, OLED, HDR, G-SYNC)
-
belan
addikt
Renatto kösz 20k lett volna több a biztosítás de nekem egy tv se ér meg 720 ezret biztosítás nélkül meg tuti nem veszel tv-t soha nem vettem még ! Mondjuk 65b9 670k lett volna de számomra b9 gyenge minőség ! Aztán 3 napig vissza vihetem kis ördög soha nem alszik
! 4,5 hónapot meg várni hogy 550 ezer legyen c9 hat az meg sok ! -
libus
őstag
Küldött email-t a HDT.
Meg sms-t is kaptam, hogy holnap hozzák a C9-em
-
belan
addikt
Hat nehéz volt nagyon a MM srác szerintem mar agyf@szt kapott tőlem
. Egyszer egyik tvhez rángadtam útana a másikhoz ! Sony AG8 legjobb hangzása neki volt meg leghangosabb is . Amikor mar írta a papírokat akkor is mondta meg lehet a másik
. Végén egy 55 c9 lett plus 5 év Gold szóval törhet üdítőt folyhat rá stbi biztosítva van plus 50’ezer volt ! 65 szep majdnem utolsó percben is meg gondoltam magam de ott mar 70
ezer a biztosítás es 720 ezer lett volna számomra meg nem ér annyival többet az a 25 cm ! De aztán 3 napig vissza vihetem es elhozhatom a 65 colos c9 is ! -
snecy20
nagyúr
válasz
johnwillow
üzenetére
Vagy csali volt, vagy csak eleve pár darab ment ezen az áron.
-
janos666
nagyúr
válasz
johnwillow
üzenetére
Lehet, hogy én foglaltam le az utolsót, de nem kell irigykedni, mert nem lesz az enyém. Elfelejtettem, hogy meg kéne emelni a napi vásárlási keretet a kártyán (a másik rendelésem persze lemondtam volna hétfőn, de este már nem lehet és két TV nem fért bele...), így sikertelen volt a fizetés, aztán nem engedte újrapróbálni (nem működik az opció, elutasít a Simple). Most pedig már nincs raktárkészlet (nem tudom mikor kerül vissza).
-
simii
tag
válasz
allein
üzenetére
Köszi!
378-ért tényleg rohadt jó ár az 55 oled 754.
Kár, hogy a 65-ös már el van árazva..Amugy a Philips szerintem egyébként felnőtt a feladathoz, régi modellekben tényleg baromi rossz a szoftver, de nyúztam a tavalyi 65 oled 803-ast pár hétig, zseniális kép, zseniálisan gyors android, mindenféle bug nélkül. + ambilight
-
daneel_hu
addikt
válasz
renatto
üzenetére
"(#33926) daneel_hu Jól írod, csak a "??" felesleges!
Még Philips 754, az annyira, hogy nem is Android van rajta."B9, Sony AG9, Panasonic GZ950, LG C9, Panasonic GZ1000, Sony AG9, LG E9, Panasonic GZ1500, GZ2000, LG W9, LG R9, LG 88Z9
Philipset nem tudom... de a többit is csak érzésre írtam be.
De vannak készülékek amelyeknek nincs alternatívájuk... szerintem GZ2000, LG W9, LG R9 -
renatto
őstag
válasz
nolika
üzenetére
Szerintem biztos így van, ha te mondod!

#33932 MrBazsi Mondtam én, hogy van még. Bár csodálom, hogy nem engedtél lentebb kicsit. Az az ár szerintem teljesen rendben van. Nekem ugye az 55B7 volt annyi...
#33931 allein Biztos nem cseréltem volna le arra a B7-et, még B8-ra sem. Mit vársz attól a Philipstől, amiért megérte?
-
nolika
senior tag
Üdv újra,
Úgy látszik, 2db hibás oled55b8 után van az oled55C9-emben is egy subpixel hiba: 1px piros nem működik.
Kb 16 óra múlva jár le a 2 hetes rendelésem. Szerintetek? -
MrBazsi
senior tag
Rokonok ma vettek MMben 65B8at 500ert, bontatlan új. Szerintem ez még mindig bestbuy. Holnap megyek segiteni összerakni, kivancsi leszek a 65 col panel minőségére.
-
allein
addikt
Szia. Ma megnéztem a 754-et, nem rossz ahhoz képest, hogy 2018-as panel van benne és Philips OS. Saját HDR minta anyagok egész szépen néztek ki. Egész jó áron van Euronicsban - 380k. Gondolkodom lecserélem a B7-et egy ilyen Philipsre. MM-ban ugyanez 480k, nem is lesz olcsóbb náluk.
Szerk: rendeltem egyet

(#33879) chros - a 804 modellben 2019 panel van és android. Nem tudom megéri-e azt a +pénzt a 754-hez képest.
-
EasyLife
aktív tag
Eshop24.hu [55c9 419.990 Ft]
-
dh66e
veterán
55C9 420k-ért jó ár ma?
-
janos666
nagyúr
Remélem nem ugyan azt a virtuális raktárkészletet adták el ma mindenkinek, mert én is onnan várom.
(Idén nem terveztem cserélni, de ha már elvitte valaki jó áron a C8-at, akkor nem törtem meg a hagyományt, hogy minden BF-en cserélek - ha volt valódi BF, ha nem.
).
Ha megjön a G-Sync firmware EU-s modellekre is, akkor majd szidhatom magam, mert vehetek mellé piszok drága RTX kártyát is (amivel aztán majd jól nem játszok soha).
-
renatto
őstag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Szerintem itt elég érthető, ha másnem a képeken lent.
-
EasyLife
aktív tag
65E9-et is nélzted esetleg árban? Az ugye csak a hangban jobb mint a C9?
-
chros
őstag
válasz
Huha81
üzenetére
Ha chroma 4:4:4 (PC mod) nem szamit, akkor ezek kozul inkabb a Pana. Es lehet ezeket csak PC-rol hasznalni, en is azt teszem.
(#33911) belan : "65c9 ,b9 és Sony ag8 ... nem tudok dönteni ... "Sony-ba jobb még a proci is es elektronika ezt mondta a MM-be a eladó"
Akkor nem ertett hozza, ezek kozul: 65C9. -
Magi
tag
Sziasztok,
Tudom, h volt már kérdés korábban, de valahogy az akkori leírás nekem most nem működik.
Tehát a kérdés az, hogy B7-es OLED-en (5.8-as SW-el) hogyan lehet számítógépen a csatornát rendezni?Sehogy sem találom a mentés USB-re opciót, ami korábban volt valahogyan (régen is küzdöttem vele...).
A lényeg az lenne, hogy nem szeretnék kb 2 napot bíbelődni azzal, hogy megfelelő sorrendbe teszem a listát, ráadásul akkor is megmarad az egyik alapproblémám, hogy sorba rendezés unt simán lehet a 295-ös csatorna után 4-es

Köszönöm szépen előre is.
Sziasztok
-
izisz
senior tag
egy jó 55C9PLA-ra (449E) én is beneveztem ma digitalko-ról
nagy változás lesz a 7 éves Samu UE40EH5000 után
-
belan
addikt
Most voltam a MM-be meg neztem a 65c9 ,b9 és Sony ag8 is mit is mondjak nem tudok dönteni egyszerűen a Sony képe nagyon jó volt mozgás stb . Most veszek penzt magamhoz szóval vagy 55 ,65 col lesz ! Van 65c9 ha személyesen mész be ! Van 55c9 is 450 akcióba ha valakit érdekel ! Sony-ba jobb még a proci is es elektronika ezt mondta a MM-be a eladó és 50 ezerrel drágább mint c9 , lg viszont jobban személyre lehet szabni szerintem !
-
Múltkor kérdezte valaki hogy mi az ami nem megy át a 100mbites lan-on..
Hát ez akad nálam: Game of Thrones S08 UHD 2160p_BD Remux_HDR - Eng TrueHD Atmos7.1
-
simii
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Philips 65OLED804 le tud menni 550 alá valaha is?
Az előd 803 talán egyszer volt 500k kb 3 napig, aztán visszaugrott 750-re, erős az érzésem, hogy itt se várható nagyobb csoda.Sajnos ambilight függő vagyok, meg kell az android is, szóval más nem érdekel..
-
szuszinho
őstag
Milyen fejhallgatót használ, aki használ? HyperX Cloud Flight jó lehet filmekhez, sorozatokhoz?
-
Huha81
tag
Sziasztok,
melyik erne meg jobban 1000 euroert?
LG55B97 vagy Panasonic GZ950?
Leginkabb egy szamitogep lenne rakotve, arrol nezunk mindent.Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na de majd most - a fentebb vázoltaknak megfelelően - 420k-ért a bontott tégla jó lesz!
Mennyi volt akkor?

Ha az a 70k lett volna a híja, akkor én a biztosításról mondtam volna le.

Vhiktor