Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
Inkább monitor méretnek tűnik a tv helyett:
"JOLED will market these medium-sized (10-32 inch) panels for use in applications such as high-end monitors, medical monitors and the automotive market." -
so_ha
senior tag
Megkezdi a nyomtatott OLED panelek kísérleti gyártását a JOLED
"A JOLED legújabb OLED gyártó üzemének építését 2018 júliusában kezdték meg, míg a sorozatgyártás már 2020 folyamán megindulhat, azaz viszonylag gyorsan és zökkenőmentesen halad a folyamat. -
belan
addikt
Amúgy a alza.hu gyári garanciával árulja a oled tv?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Köszi! Egyébként újra megnéztem FHD-n, azon is zajos, csak én a felvételre emlékeztem, ami szintén "zajszűrt".
Egymás mellett kellene megnézni. Egyébként nem nyilvánvaló, hogy FHD felvétel szebb az FHD TV-n, mint a felkonvertált 4K-n? SD adásról nem is beszélve, amit a 4K-n jobban kell konvertálni, mint FHD-n. -
renatto
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Te miről beszélsz?!
Nem tudom mit néztél rajta, de a 2 éves LG B7 tévémen 4 méterről meg nem lehet mondani, hogy UHD vagy FHD... Az "Esmeralda" meg meg szörnyű még 6-ról is!
De pl az M4 Sport HD még 1 méterről is rendben van, vagyis pont annyit tud, amennyi benne van, tehát egy LED tévén sem jobb...ui: a tévé adások minőségével tényleg van gond, de az a tévétől független!
-
janos666
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Az a "zaj" szerintem a vagy a túlélesítés, vagy a dinamikus kontraszt, élkiemelés, stb eredménye lesz. Ha berakod egy Színház, vagy Szakértő módba, és lehúzod az Élesség csúszkát (bár a jobb képmódokban ez "csak" 10-ről indul, ami még tűrhető, de igazából 0-án kapcsol ki), illetve kilövöd az almenükben, ha még bekapcsolva maradt valami "képjavító", akkor nem rakja tele zajos pixelekkel az élek mentét, illetve nem hangsúlyozza ki túlzottan a már tartalomban jelen lévő zajt. Így elsőre életlennek, homályosnak hathat a kép, de ha megszokod, akkor általában rájössz, hogy jobb az eredeti, mint a "feljavított".
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle
üzenetére
Megnéztem az LG 55C9-et. Nagyon jó a TV képminősége, színhűsége, mozgás megjelenítése. Beégésnek nyoma sincs. Viszont FHD, SD felvételeket 4 méternél messzebbről kell nézni. Ilyen jelnél zajosabb a képe, mint az FHD TV-nek. Valóságban zajosabb volt ennél. 55SM9010-en is néztem, az még rosszabb volt. Pedig ezek azért már jobb 4K-s TV-k. Gondban vagyok, mert a feleségem jogosan reklamálja, hogy a VA oldalról fakul, de 4K-n meg a TV adások minőségével lenne gond.
MM-ben azt mondták, hogy áruházi vásárlás esetén is el lehet állni 14 napon belül, csak nem reklámozzák. Azért érdemes rákérdezni. Lehet, hogy pl. a C9, nem is lesz az MM Onlineon, csak áruházakban.
-
Gigicuci
senior tag
Amúgy nem tudom mennyire képvisel valós értéket a Panás 5 év gari amikor a Panás szaküzletben azt a tájékoztatást kaptam, hogy beégés esetén "a Pana mérnökei megvizsgálják és döntenek róla." Nekem ez inkább egy szofisztikált nem!-nek tűnik

Akkor inkább az LG már bizonyított rugalmassága 2 évig.
-
szuszinho
őstag
válasz
johnwillow
üzenetére
18-án.
-
janos666
nagyúr
válasz
szuszinho
üzenetére
Ha sietsz, akkor húzd be egy radiátor elé dobozostól egy órára, vagy tedd kibontva egy légkondi alá, és fújasd ventilátor módban. De az sem baj, ha összerakod hidegen, csak ne helyezd még áram alá pár óráig (mondjuk onnantól még egy órát, hogy kívülről már nem érezed hidegnek a burkolatot).
-
daneel_hu
addikt
"erdekes mikor design-rol beszelgettek, engem egyaltalan nem erdekel hogy nez ki, a kepminoseg es az ar inkabb
"Engem érdekel.
Nálunk a 6 személyes étkező vagy a tévé mögötti kőfal drágább volt mint a 65E8-asom, nem fogok ezek mellé fröccsöntött műanyaggal szerelt készüléket vásárolni. Fontos az exkluzív hatás, és hajlandó vagyok érte többet fizetni, akkor sem ha a teszten ugyanolyan a kép mint a belépő modellnek.
-
szuszinho
őstag
Megjött a C9, egyelőre a dobozban melegedik. (Azért megnéztem mi van benne)
Mennyit várjak vele, míg bekapcsolom?Ez az új futárcég is elmehet a csába. Tegnap kérdeztem a Té-t, hogy mi a helyzet, mert a rendelések között nem látni semmit, mire számítsak, mikor kapom meg. Majd a futárcég keres, már náluk van, nem tudnak semmit. Előbb meg hív a futár, hogy itt a tévé. Szerencsére haza tudtam ugrani.
-
Dehogy reklamálok. Nekem van két Pana oledem 2 év garival, eszem ágában sincs harmadikat venni.😁
Én csak azt mondom, hogy ez azért a marketingnek sem tesz jót... Félrevezető. Páran bosszankodni fognak, hogy talán az 5 év miatt vesznek meg egy több százezres tv-t és otthon derül ki, hogy már nem is létezik a lehetőség. -
chros
őstag
válasz
renatto
üzenetére
Az idei legolcsobbra, ha nincs jatek es PC hasznalat sem: GZ950. HDR-ben jobb a szinkezeles. Nezd meg Vincent videoit rola, ha erdekel.
(#33630) janos666 : "Standard/Vivid módban voltak"
Arrol nem is beszelve, hogy referencia keszulek nelkul?!
(Vincent a 30e fontos kis Sony oled-et hozatta el, s rakta be kozepre).(#33637) renatto : erdekes mikor design-rol beszelgettek, engem egyaltalan nem erdekel hogy nez ki, a kepminoseg es az ar inkabb

(#33638) belan : "Legjobb biznisz így kell csinálni egy 250 ezres tévéből 500
, veszel egy 55 colost és pénzed is marad vagy közel van már a 65 col a álom határ
!"2 ev mulva renatto-nak mar 77-ese lesz, ha LG-t vesz most!

(#33660) renatto : "olvassák a fórumot és rájöttek, hogy ebből tömeges garanciáztatás lesz, hosszú éveken át!
"
Igy van, bexartak, hogy aki most venne, annak az eletben tobbet nem kene vennie, csak csereltetni 
-
BReal
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Na jó, nem bírtam ki. Felhívtam őket, még ha nem is akarok venni.
Visszavonták a promóciót, és azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy a többi országban is visszavonják. Még egyszer, a szabályzat:"A Promóció (az első és utolsó napot is beleértve) 2019. november 4. és 2020. január 26. között zajlik (a továbbiakban: „Promóciós időszak”)
Nem rágtam át magam a teljes szabályzaton, de írja, hogy a Panasonic bármikor visszavonhatja azt? November 4-én kezdődött, de 3 hét elteltével visszavonják? Szerintem ez így szabálytalan, de mindegy.
-
renatto
őstag
Tudom. Ezért írtam, hogy már az sem 100%, szóval, akit tényleg érdekel az 5 év garancia, az járjon utána Panasonic-nál, ne később érje meglepetés.
#33654 Pro Koryak Azért lesz üres mert előtte lévő rublikában ki kell választani a zászlót.
Itt korábban csak a magyar volt, most meg csak magyar nincs. 
De melyik országba töltenéd fel szíved szerint?!
És hol vetted?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennyi erővel lehet feltölthetnék LG-t is.
-
BReal
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Jó, akkor meg fel kell hívni a Panasonicot, ezt is írtam már. Eredetileg ott volt Mo. is a választhatók között, ott a magyar nyelvű szabályzat, ott az Edigital és a Videopart Kft., ami tudtommal magyar. Nyilván valami bug van. Ne nekem kelljen már minden opciót leírni.

-
renatto
őstag
Wááááá!
Könyörgöm!
"hiába Magyar nyelvű, a regisztrációnál ki kell választani a "nemzeti zászlót", de a magyar nincs ott!"
Válassz már ki egy modelt pl 65GZ950 majd "Regisztrálás" ÉS OTT (!!!) " Válaszd ki azt a viszonteladót:". NA ITT, ahhoz hogy megadd, ki kell választanod a NEMZETI ZÁSZLÓT, de nincs magyar... így a magar viszonteladót be sem tudod írni, hiába a magyar nyelv.
-
ruzsass
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Inkább a talp és a fém hangvető/irányító nehéz az alján, maga a készülék nem.
-
ImpersonatoR
addikt
LGOled55c9pla azért ilyen "nehéz" mert van benne egy kicsit komolyabb hangrendszer/mélyláda ? Gondolom akkor észben kell tartani amikor fali konzolt veszek hozza.
-
Értem én. De ez olyan, mintha azt mondanám, hogy 30000-ért akarok ájfónt venni, ennyit szánok rá. Ennyi és kész. Aztán veszek egy hamis ájfónt ennyiért és bosszankodom, hogy lassú.
A lényeg, amit mondani akarok, hogy ha sarkosan ragaszkodok egy árhoz és annyiért nem lehet kapni normális eszközt, akkor adtam a sz@rnak egy pofont.
Jó, ezt most nagyon "kimaxoltam", de erre gondoltam...😉 -
BReal
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Mert van, aki azt mondja, hogy többet nem ad, és kész. Nem tudom, ezen mit nem lehet érteni.
(#33636) renatto: Írtam is a múltkori bejegyzésemnél, hogy már én sem látom:
"Most viszont már én sem látom a választható nyelvek között, csak gondolom a sütik miatt megőrizte a nyelvet."
Ezért írtam, hogy az URL végére kell odabiggyeszteni a /hu-t. Átváltottam most bolgárra, beírtam a /hu-t és már magyarul írja ki. Van szabályzat magyarul is, azt is linkeltem múltkor. -
belan
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Igen Gáza 7 ,a régebbi modellekben van egy két ütős cucc ! Majd írd már meg hogy milyen panat vettél !
Most veszel hétvégén ? 65 col nekem is izgatja fantáziámat nagyon ! Gertitorpe ezért is írtam hogy régebbi modellek jobban tetszenek mint néha egy egy új modell W szerintem is kisebb dobozzal kelet volna meg csinálni . -
gertitorpe
tag
Egyetértek, a G széria szerintem is nagyon szép volt. Illetve az E6-E7 ami ha jól emlékszem ugyanúgy néztek ki. Az E8, és főleg az E9 visszalépés azokhoz képest. Mintha kisebb lett volna az ablak keret, nem?
A W-t pedig a soundbar helyett szerintem egy kisebb dobozzal kéne árulniuk. Valahogy úgy ahogy a Samsung teszi az ő boxukkal. Eljátszottam a gondolattal hogy veszek egy W-t (képzelődni szabad
) és mindig azon kaptam magam hogy jó, jó de hova fogom elrejteni azt az ottromba soundbart. Azt a TV-t úgyis mindenki rendes hangrendszerrel használná, és 2 soundbar egymás alatt iszonyú bután festene... -
belan
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Nekem ez a lg tv tetszik a legjobban eddig .
Azert ez se csunya 
-
daneel_hu
addikt
válasz
renatto
üzenetére
Sajnos a képek nem adják vissza milyenek ezek a készülékek, mind meg kell nézni élőben.
Nagy a kontraszt az anyaghasználat miatt.
Ráadásul egy tárgyfotós megcsinálja nagyon jól a fröccsöntöttet is, az is nagyon jól néz ki képen.
Meg kell nézni mindegyiket, mielőtt megveszed. -
renatto
őstag
-
daneel_hu
addikt
Szerintem ezek azért jók mert mindegyikben van valami poén, mégha elsőre nem is annyira szembetűnő.
Bár az A1 inkább az AF9-ben "teljesedett" ki.
Nekem 3 éve a W tetszik a legjobban, eddig ezt egyetlen másik készülék sem tudta megingatni.
Panát mindenképp falra raknám, a talp túlságosan konzervatív, kb 2005-ös design.
Bár ha úgy vesszük még mindig jobb mint a Praktiker 1998-as lámpái.
-
BReal
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Hol reménykedsz ilyen árban? Csak mert a nagyobb boltokban lementek a BF akciók, a MM meg zsinórban harmadik pénteken tart BF-et, fölösleges várni.
Más: Edigitalnál újra van Panasonic TX-55GZ950E, 460000 Ft. Alzán olcsóbb csak (kb. 434000 Ft), viszont ugye Edigin jár az 5 év garancia. -
renziNNN
tag
válasz
renatto
üzenetére
A linkelt google translate egyébként meglepően jó szerintem
A lényeg az volt, hogy standard módban C9 és GZW2004 sereghajtó, aztán ezt ők sem értették, arra gondoltak, hogy mivel a fényerő nem volt olyan magasra állítva és ez a két készülék a két szélén volt, a betekintési szög is közrejátszhatott. De aztán megnézték élénk módban is és ott már világossá vált, hogy nincs köze a betekintési szögnek az eredményekhez. Végső sorrend: Philips, Sony, Pana, LG
Ez a sorrend a Philips P5-ös procinak köszönhető, mert a kép a nagyon fényes és nagyon sötét területeken is részletes tudott maradni. -
renatto
őstag
válasz
blakey
üzenetére
Látom nem fogtad meg a lényeget: "jobban tud németül, mint "google translate bátyó" angolra". A magyar rettenet, épp ezért használom legfeljebb angolra.
Szóval:
"A vak teszten a Philips OLED804 uralkodik a verseny ellen"
"A hollandiai vakboltban a Philips OLED804 megállította"Ha a fentiek rendben vannak szerinted, akkor köszönöm.

-
blakey
titán
válasz
renatto
üzenetére
Google translate

Egyébként simán lehet, hogy Philips promo, legalábbis így elnézve a leírtakat meg, hogy hol történt.
A Philips nem ennyire jó manapság. Régen nagyon szerettem -
-
djnice
veterán
Vakteszt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

! Én meg örülök ha egy 65 colos össze hozok valahogyan 😂!
de ez személyes vélemény.

Egymás mellett kellene megnézni. Egyébként nem nyilvánvaló, hogy FHD felvétel szebb az FHD TV-n, mint a felkonvertált 4K-n? SD adásról nem is beszélve, amit a 4K-n jobban kell konvertálni, mint FHD-n.
Nem tudom mit néztél rajta, de a 2 éves LG B7 tévémen 4 méterről meg nem lehet mondani, hogy UHD vagy FHD... Az "Esmeralda" meg meg szörnyű még 6-ról is!

.
"
Na így tuti nem veszek Panát!
Azert ez se csunya
Vhiktor