Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Atomgeszi #103598 üzenetére
Kadenciahelyesen? Semmi különbség nincs aki mást állit annak placebo, markahuseg vagy nem ért hozzá.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Atomgeszi #103597 üzenetére
Szerintem meg mozgásban nincs különbség csúcs dlp és nem csúcs dlp között. Mondjuk ezt a dmd specifikáció alapján könnyen ki lehet deríteni. Ha valaki ad egy f35t szívesen megnezem.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Vhiktor #103595 üzenetére
Elhiszem én, hogy bizonyos belépő DLP projektoroknál jobb, hisz ezért kerülnek annyiba, amennyibe. Én is láttam a W1070 után, hogy ég és föld az F32, mindenben.
A párom azt mondta első bekapcsoláskor, hogy "aztaku, ez baromira élő".
OLED-et is mikor bekapcsoltuk akkor a feketeszint mellbe vágott, de a mozgás sajnos nem.Szóval gyanítom, hogy a csúcs DLP-k nem véletlenül csúcs DLP-k és ezt mások is megerősítették akik mindkettőt használják egymás mellett/után/közben.
Próbáltam kadenciahelyesen is, nem láttuk jobbnak sajnos az OLED-et.
Viszont kadenciahelyesen a W1070 és az F32 is kb ég és föld volt.Persze az emberek 99%-ának a mosott LCD TV képe is über, nekem kifolyik tőle a szemem.
Viszont játékban 120Hz-en verhetetlen az OLED. Ez tény.
De filmet sokkal kellemesebb nézni egy (csúcs) DLP projektoron.
De pl. [link] Ő is jobbnak látta a DLP képét. [link] Itt a kommentekben szintén.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Atomgeszi #103594 üzenetére
Hdtvtest csatornán és nálam.is sokszor lathato a motion resolution video.
Nem kell hozzá egyebkent teszt video sima filmen is látszik.Szívesen küldenek teszt videót de nem tudok mert ezek fizetős videók, azt meg nem osztom meg érthető okokból.
Meg kell venni pl a spears and munsil teszt lemezt.Ja és ami fontos hogy én termeszetesen kadenciahelyes lejátszásra gondolok, mozgás interpolacio nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Vhiktor #103591 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen teszt videó az.
Azt viszont tudom, hogy a belépő DLP projektorok nem véletlenül kerülnek 200-600k körül. Míg a csúcs DLP gépek 10-20-30 millióba.
Ami régen csúcs DLP volt 20-30 millió, az ma is ugyanúgy csúcs, csak nincs ráírva, hogy 4K(ezt mondjuk te is tudod )Meg azt is látta nálam mindenki, hogy a csúcs DLP-nek mennyivel természetesebb mozgása van. Főleg a gyors mozgások. (de fórumon is beszéltem már jó pár OLED és csúcs DLP tulajjal és mindenki megerősített ebben - LED-es is volt köztük)
Teszt videó ide vagy oda, az számít, amit az ember viszontlát az számít.
Tökéletes még mindig nem létezik.
OLED - brutál fekete, kicsi méret, nem olyan mozgás
DLP - kevésbé jó fekete, hatalmas méret, igazi DLP-s képi világ és mozgás.Ha a kettő össze lenne gyúrva, arra azt mondanám, hogy tökéletes. De sajnos valamiből engedni kell.
Viszont egy Sony vs LG motiont megnéznék, hogy mi a különbség.
De még videón lévő összehasonlítást sem találok.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sasi001 #103589 üzenetére
Ebben igazad van, hogy fekve nézni az már egy kitört nyak, de úgy a kérdés arra vonatkozott, hogy a kényelmes magasság marad(amivel te jelen esetben nem töröd ki nyakad), viszont a képernyő döntve van, hogy jobban illeszkedjen a látómezőbe, egyenes képernyő betekintési szögek tökéletessége ide- vagy oda.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz M@trixfan #103588 üzenetére
Van rá teszt video, elverzik a dlp.
Lehet egy csúcs dlp nem, azon nem néztem a teszt videót. De sok máson igen, nulla konkrétan.Sony 290-n és.ugy alapvetően minden sonyn gyárilag minden hülyeség be van kapcsolva mozgás téren. Sokat "csalnak" nem csak a mozgással hanem az elesitessel homalyositassal is.
[ Szerkesztve ]
-
M@trixfan
addikt
válasz hunspikey #103459 üzenetére
#103459hunspikey:
Én még mindig úgy gondolom, hogy túl nagy fényerővel használtad a plazmákat. Szubjektív véleményem, hogy ez simán lehet referencia kalibráció mellett is, egyszerűen nem kell annyi fény mozizni. Az impulzus üzem és a foszfor tehetetlensége ha egyensúlyban van akkor valami elképesztő a plazma 24p-n. Folyik a kép és van egy “analóg selymesség” amit semmi nem tud. Érdekes módon a szemnek is nagyon pihentető képe van egy VT60-nak. De mondom, ehhez el kell engedi a több évtizedes fos LCD kondícionálást és pauszpapíros képi világot ami kiégeti a szemet. Nekem gyors az idegrendszeri észlelésem, nagyon látom a DLP rainbow-t is és a plazmát “imádom”. Nem kell semmi képjavítás, BFI, stb…#103458Vhiktor:
Ezt bevallom furcsállom. A DLP is impulzus üzemű, 1 chip esetén szekvenciális színekkel. Én azt mondanám pont itt van rendben az “image persistence” az LCD panelekhez képest. Nekem mozgásban a DreamCinema F35-je nagyságndileg jobb volt plazmás szemmel mint a Sony VW290. Az utóbbi olyan volt az F35 után mintha fűrészelték volna a képet.twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Sasi001 #103581 üzenetére
és #103582 makoss
Hát nekem is így van, de jobb lenne, ha szemből lenne, mert picit felfelé kell nézni.
De ugye ágyban fekve nem is lehet a szemmagasságot belőni.. bár picit tudnám lejjebb..
Most ugye a TV állvány magassága miatt kérdéses, hogyha vajon dönthető falitartót veszek, akkor az valóban javít-e a látószögön, hogy mintha szemmagasságból lenne nézve.Mert tudnám lejjebb tenni a TV-t, de akkor nagyon alacsony TV állvány lenne alatta. De, ha maradna ez a 65 cm magasság, akkor viszont dönthető fali tartó lenne.
-
veterán
-
knight42
újonc
válasz haarmaan #103584 üzenetére
Nekem az 55 colos G2 is slim wall mountos.
Mivel amúgy szekrényen állna, épült a szekrény hátuljába egy bútorlap, arra van most a TV függesztve.
Nem bánom, mert így biztosan nem borul leMaga a slim wall mount csak kb 10 centit engedi kijönni a TV-t, így elég macerás a csatikhoz hozzáférni.
-
haarmaan
tag
Sziasztok, ma megjött az Euronicstól rendelt LG G4 65” tv. Úgy tudtam hogy ebben a méretben a talpal szállítják és csak a nagyobb (77” és felette) méretnél van csak slim wall mount fali konzol. [link] De ebbe is az volt, talán itt a fórumon is azt olvastam hogy nincs benne csak a talp. De szerintem handras tesztjében is az hangzik el hogy csak a nagyobb méretnél van a dobozba. Tehát aki gondolkodik a 65 “ méreten ezt a méretet is a slim mágneses fali tartóval szállítják.
-
makoss
veterán
Üdv!
Mi van a G4 65"-os talpas változatával? Elakadt? Alzánál is csak kérésre rendelik [link]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Van valakinek szemmagasság fölött a TV-je és megdöntve használja?
-
alaves
addikt
válasz Quadgame94 #103578 üzenetére
Elvileg ez már az: 04.xx.xx > 13.xx.xx > [13.30.80] > [13.30.85]
[13.30.56]
Experience the all-new webOS.
With a simplified webOS, conveniently use various apps on your TV.
Edit your home screen and view recommended apps, video contents and services tailored for you.
- New home
- Enriched functionality for the following services: Music, Gaming and Home Office
- Settings at a glance
- Helpful tips
- Stabilized performance and enhanced securityHa nem az, akkor pedig napok, hetek kérdése.
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Sasi001
senior tag
válasz Újbeszálló #103570 üzenetére
“ront a tv-zési élményen?“
Igen.
-
lala666
őstag
Most miért akarsz rosszat magadnak és a tévednek is?
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Sasi001
senior tag
Az bőven elég, hogy ráégjen és rosszabb lesz levenni. Semmi baja nem lesz ha később arrébb kell tenni.
-
Újbeszálló
újonc
Mindkettőtöknek köszönöm a választ, kb. 1-2 , max. 3 hétig maradna fent, jól gondolom hogy addig nem ég rá?
Ill. a kérdésemre nem adtatok választ
ront a tv-zési élményen? -
Vhiktor
Topikgazda
válasz Újbeszálló #103567 üzenetére
Nem rendeltetesszeru hasznalat. Vedd le.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Újbeszálló #103567 üzenetére
Ráéghet idővel.
-
Újbeszálló
újonc
Üdv.
2024-es LG OLED tv-n van egy védő fólia, jobb alsó sarkán a kis piros matrica. Kérdésem, ha nem távolítom el akkor rontja a fényerőt-kontrasztot-színeket, felhasználói élményt?
A közeljövőben át lesz helyezve a készülék és addig védelmi célból fent hagynám amíg nem kerül a végleges helyére... -
Vhiktor
Topikgazda
válasz hunspikey #103560 üzenetére
Az csak úgy lehetséges ha belenyultak az 1d lut-ba amit nem nagyon hiszek.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz szkutyi #103561 üzenetére
Ilyen videókat küldjetek légy szíves, sok van fent Youtuben, de az összevágott videók felében kb csak felskálázott 1080p felvételek vannak és tök vicces, hogy látszik, hogy nem nativ 2160p főleg, hogy felváltva rakják össze a videókat. Egyik szép, másik egy mosoda.
-
hunspikey
őstag
válasz Vhiktor #103545 üzenetére
Én egy dolgot vettem észre ezzel az 13. X. X firmwarrel: a normál HDR videók black crushja iszonyú sokat javult.
Hetente nézem meg a Jackob&Katie videókat főleg az üzbegisztánit.
Mondhatni hogy az utolsó képkocka is a fotografikus memóriámban van.
És bizony most sokkal világosabb az alja:
(otthoni mozi hdr mód, dinamikus kontraszt off, kifejezés fokozó off, dinamikus tónus áthelyezés: be)
Itt pl a kép sötét részén szinte kivehetetlen volt a részlet, most gyönyörűen ábrázolódik:
[ Szerkesztve ]
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz tabletta #103557 üzenetére
Gyere el hozzám és látsz valóban kalibralt képet és akkor el tudod dönteni.
-
tabletta
tag
válasz Csabi1984 #103551 üzenetére
Az egyetlen bajom nekem is csak ezzel van, amit leírtál. A múltkor, a fickónak zöld volt a szakálla.
Ebben a topicban én képviselem az abszolút laikust, aki néha csak a kötőszavakat érti, tehát, nem én fogom megmondani a tutit, de eddig az sem volt világos, hogy ez a tv, vagy az adás hibája? Kísérletezni, össze vissza állítgatni meg nem akarom. Azt sem tudom, hogy ezt a kalibrálás megoldaná-e? -
alaves
addikt
válasz krx21 #103554 üzenetére
"Akkor azt is tudod, hogy pár sor programkód, képes arra, hogy a régebbi paneleket alacsonyabb fényerőn tartsa, ha éppen úgy szeretnék."
Lehet félreérthetően fogalmaztam. Egyértelműbben: én úgy ismerem őket, hogy még ennyit sem fognak átírni, ha nem muszáj. Max. az azonosítót, hogy a 2023-as készülékekre felmenjen az új OS. De hogy majd a csúcsfény értékeket meg a többit átírogassák, hát nem (csak külön utasításra). Egyébként pedig tisztelem és nagyra becsülöm az informatikai szakembereket is, mint bármilyen más munkát is, minden munka nehéz.Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz krx21 #103554 üzenetére
Ez a jellemzőbb, hogy egy idő után a fékkel.direkt butitjak a készülékeket, hogy vegye ujjat.
-
krx21
nagyúr
válasz alaves #103552 üzenetére
“Az informatikai szakemberek több mint 35 éves ismerete alapján”
Akkor azt is tudod, hogy pár sor programkód, képes arra, hogy a régebbi paneleket alacsonyabb fényerőn tartsa, ha éppen úgy szeretnék.
Valamint a webOS és a panel paraméterek teljesen független szoftverek.. -
alaves
addikt
Az informatikai szakemberek több mint 35 éves ismerete alapján esélyesnek tartom a fényerőnövekedést a 2023-as LG és Samsung TV-ken, amelyek megkapják a 2024-es OS-t. Majdnem biztosra veszem, hogy ők nem tökölődnek azzal, hogy az új OS-t visszaállítgassák a 2023-as fényerőkre... ...kivéve, ha erre kifejezetten utasítást kapnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Csabi1984
addikt
válasz powerup2 #103549 üzenetére
En nem / sem szeretem az élénk színet / színeket mert szerintem az eltér a valóságtól. Láthatóságot szeretem a ha az égboltnak kék szinűnek kell lenni akkor olyan legyen. A fű ne legyen szűrkés zöld de rikító zöld se mert természetellenes.
Nekem még kalibrálatlan a kijelzőm de valaki tudna segíteni abban, hogy a filmmaker módba mit kellene változtatni, hogy ne legyen olyan sárgás-zöld szín beleolvadás.
Nem tudom, hogy jó szint írtam-e le de biztos kicsit természetellenesebb.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz powerup2 #103549 üzenetére
Ez nem gond, mert akinek nem kell az nem is fizet érte, de akinek kell, az minek fizet azért hogy rosszabb legyen mint a gyári?
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Vhiktor #103548 üzenetére
Persze de azt is hozzátenném hogy sajnos nem mindenkinek kell a kalibrált kép mert az élénket kedvelik. De mindenki maga tudja mit nézz.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz powerup2 #103547 üzenetére
Ebben az a szomorú, hogy valójában sokszor rosszabb a végeredmény mint a gyári képmódokkal és otthon nagy megelégedéssel nézik a félre kalibrált képet.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz Vhiktor #103543 üzenetére
Persze azért az illetőtől megkérdeztem mit csinál hát nem nagyon tudott válaszolni. Ami még érdekes volt C6 coloriméter ami nem volt rendesen a tv képernyőjén . Ott mondtam hogy felkéne teljesen feküdni a tv-re.... Szerintem annyit ért hozzá a pali hogy kattints a tovább gombra
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz powerup2 #103542 üzenetére
Ha jól látom a képeden akkor az egy C5 HDR2000 (piros rajta a cimke).
Nekem itt van az újjabb C6 HDR5000 (lényegében csak átcímkézett xrite, mint az elődje is, a hátulján rajta van az xrite felirat is).
Spectro nélkül semmire nem jó, csak azért vettem meg, mert kiváncsi voltam a beépített gyári korrekciókra, katasztrófa. 0.1 nitig mér nagyjűból pontosan (IPS tv fekete szintje), utána már nem.[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz Ronam #103544 üzenetére
Monjduk nézettségért?
Egy normális mérést nem láttam a vidóban, ráadásul valószinűleg nem hitelesített műszerrel ment az egész ami ki tudja mennyire pontosan mér (fénysűrűséget sem), szóval ennyit ér a videó. Lehet nem is mért semmit csak a netről szedett képeket.Illetve ami nagyon fontos, ha nagyon akarom akkor én is tudok többet mérni bármelyik fw-el, csak sok ideig kint kell hagyni a 10% ablak mintát és emelkedni fog a fánysűrűség egy ideig, ami ugye megint manipuláció....... Arról nem is beszélve ha nem D65 mellett mérik és még sorolhatnám, de felesleges.
Én a csúcsfénysűrűséget mindig úgy adom meg, hogy amint kikerült a 100% fehér az első mérés alpján. Sony olednél gyakran megfiygelhető, hogy ilyenkor jóval kevesebb nitet, tud, kell neki vagy 20-30 sec mire eléri azt amit tud, ami szívás, mert valós tartalmaknál soha nem fogja elérni azt a szintet, mert egy egy fényes jelenet sokszor csak pár pillantig tart.
+50 nitet ekkora fénysűrűség mellet észre sem veszel.
Illetve az oled panel rohadt instabil nagy fénysűrűség mellett -> össze vissza ingadozik a fénysűrűség, szóval lehet trükközni.
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz powerup2 #103542 üzenetére
Érdekes módon a youtube csatornám alatt havonta betalál mindig valaki, hogy milyen jó a mm kalibráció (lehet köze van a bolthoz? ) és miután hosszas mondatokban kifejtem, hogy mennyire rossz, törli az egész posztot a válaszommal együtt......
Egyébként több oka van:
többek között nem megfelelő műszerezettség (spectro hiánya), olcsó colorimeter ami a sötét részeket nem tudja megmérni: 0.1 nitig tud pontosan mérni utána csak kiböfög egy számot.
minimum 100 óra járatás hiánya
dobozból kivett tvt nem lehet kalibrálni hidegen, a kalibrálás napján 100 óra járatás után még fél órát használni kell a tvt, hogy bemeleghedjen, stb.
sorolhatnám még de minekÉs itt a probléma a csak coloriméteres "kalibrálással", hiába van korrekció a szoftverben az adott tv-hez (márhja van egyáltalán ), az akkor is semmit sem ér.
Ezt én mértem: Reference meter az a jeti specbos 2501 hires spectro, a profiled meg a Portrait Displays C6 HDR5000 (boltban ennek az elődjét, a C5 HDR2000-et szokták használni) beépített TCL miniled 2023-as korrekcióval. Na most a teszhtez egy TCL 2023-as miniled tv lett használva. A referencia spectro szerint a fehéret megmérve a deltaE eltérés 0.38, míg a C6-al 2.91, ez madjnem deltaE 3 elétérés a 2 műszer között. Így lehe ttökéletesen feélre kalibrálni egy gyárilag egészen színhelyes tvt is, és ezért van aki fizet is.
A helyzet mág rosszabb, ha az adott készülékhez nincs beépített korrekció sem, akkor simán meglehet a deltraE 6 is.
Ez pedig külföldi mérés LG OLED-en: semmit nem ér a colorimeterhez kapott gyári/szoftveres korrekció
Ma a G3 gyárilag deltaE 1.8 körüli eltérést produkált (persze volt black crush keméynen kb 10% IRE-ig, de azt most hagyjuk), na most ha ennek nekimegy valaki ilyen colorimeterrel akkor a végére csinál belőle akár deltaE 3 vagy 6 eltérést és persze úgy, hogy fogalma sincs róla, mert a szoftver jó értékeket fog mutatni csak éppen a szoftver nem tudja mennyire pontos egy műszer. Aztán ha ki van méárve rendes műszerrel akkor jön a pofára esés és a kegyetlen valóság.
[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
Minap a párommal voltunk a média marktba. Épp kalibráltak egy tv-t . Mondanom sem kell hogy nem helyesen. A kép mindent elmond. Olyan hogy spektométer vagy valami azt sem tudták mi az... A minőség meg olyan amilyen.
-
mocsi24
tag
válasz undercover #103535 üzenetére
.
-
Vhiktor
Topikgazda
Lehet, én csak annyit tudok, hogy jelenleg a legfr9ssebb fw volt rajta.
-
mocsi24
tag
-
mocsi24
tag
Akkor sorry, csak feldobda az információs panelre hogy WebOS2024 első lépése ez a frissités. Ha megnéztem a Deadpool-t lecsekkolom.
-
undercover
őstag
válasz mocsi24 #103534 üzenetére
Szerintem akkor Vhiktor-al tévedtek.
WebOS24 most fog hamarosan érkezni a 2023-as szériára. Arra mondták, hogy előrelépés lesz. A 13.40.76 az még nem az a update. Szóval akkor igy azért nem láttot nagy különbséget a kalibráláson.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
mocsi24
tag
válasz undercover #103531 üzenetére
Igen.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz polonic #103528 üzenetére
Persze, vissza tudom. Megirom majd. De én a g3ak esetében ennyire emlékszem
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
Topikgazda
Ma kalibráltam egy 77 colos G3-at az új fw-el. A +100 mit nem igaz. Kalibraltan 10% ablakban merve 1320-1360 nit.
[ Szerkesztve ]
-
Sasi001
senior tag
válasz N.YCityBoy #103525 üzenetére
Igen a Ps5-höz ami jár az minőségi, én egyébként Belkin-t használok.
-
veterán
-
makoss
veterán
válasz N.YCityBoy #103486 üzenetére
Lehet külön talpat venni, olcsóbb mint amit az LG ad.
Én sem tudom falra tenni a tévét, de ha tudnám sem fogom azért szanaszét fúrkálni a falat!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
haarmaan
tag
Sziasztok tegnap rendeltem egy LGG4 tv-t, remélem beválik. Playstation 5 és Apple TV4K lessz rákötve. Ehhez keresnék 1.5m - 2m hosszban 2.1-es HDMI kábelt ami támogatja az összes szabványt (120hz 144hz earc HDr stb) Milyen kábelt ajánlottok? Ki mit használ ami bevált?
Előre is jössz a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz Borisz76 #103518 üzenetére
Miközben Németo., olaszo, spanyoll. ban sokkal olcsóbb az élet mint itthon és ninvs infláció. 1 éve voltunk Malagán, kisboltolban vásároltunk, blokkokqt megtattotto (Carefour). 3 hete voltunk Madridban, ugyan az az áruházlánc, a legtöbb áru ugyan annyi volt. Olaszoknál az 1kg os Barilla tészta 1.54, akciósan 1.05. Amit itthon árulnak 0.75-ös olivaolajat (piccolaitalia) 9890 ért, az kont 1lozerrs kiszerelésban 10EUR.
-
Borisz76
veterán
válasz RockCNC #103517 üzenetére
Nekem a szüleim fizették mert suli mellett nem volt önálló keresetem. Persze idővel rájöttem : kihasználják, hogy van jogsim.....elmentek bulizni a barátokkal és engem használtak taxisnak Persze nem bántam , mert akkor is és most is szeretek vezetni.
Sajnos a fizum nem éri el az átlagot....pedig melóhelyet is váltottam és jelenleg sokkal jobb munkám van mint 2-3 éve......és a fizu is több.
Csak időközben minden felment.....a fizetések pedig nem olyan tempóban emelkednek mint az árak.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
Köszi srácok...persze a terv az, hogy 65" vagy esetleg 77"-s készülék.
Sajnos az anyagiak egy új 55"-s TV-t sem engednek meg most ....A fiam most szerzi a jogosítványát......eddig 400 EFt-ban van és még a kötelező 30 órából kb csak 20-t tudott le.....és az a gyanúm, hogy ha meg is lesz a 30 óra vezetése, akkor sem biztos, hogy az oktató egyből küldi forgalmi vizsgára.
Én 1993-ban ( 31 éve ) szereztem jogsit ....akkor picit olcsóbb voltSynology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz Steady74 #103506 üzenetére
Falon , konzolon van a jelenlegi.
A képet az ágyra felállva készítettem.
Lefekszünk , a fejünk és a TV között a távolság kb 5 méter.
A képen a látható két falra szerelt szekrénynél kb 30-30 cm a távolság a TV készülék széléig.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest