Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Vhiktor #104886 üzenetére
Azért fontos a szóbeli leírás, ugyanis szoftveresen azt konkrétan tudjuk hogy a near black részletek ábrázolása illetve a dithering minősége, jelenléte stb változott c9 óta. Nekem volt c9-em ott pl a trónok harca pincében dumálos jelenete nézhetetlen volt míg a cx már szépen mutatta.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
szakavatott #104884 üzenetére
LG oldalán -10% van a 65C4-re azaz jelenleg 584,991 Ft, 15e-rel már olcsóbb, mint hétvégén volt.
-
hunspikey
őstag
válasz
hunspikey #104882 üzenetére
Nagyon elnagyoltan fotózva én valami hasonlót látok csak messze nem ennyire kontrasztos az ég alja meg nem ennyire színes, csak feje messze nem világít ennyire stb. Egy iszonyú sötét de kivehető bordó csipke mintás felső van a csajon. De ezt úgy kell érteni hogy alig látszik. De ott van!
-
szakavatott
csendes újonc
válasz
Pro Koryak #104811 üzenetére
Köszi a reakciót és a javaslatot!
-
-
hyppo!
tag
Erről mi a vélemény?
-
HaZsolt
őstag
M5xl6 philips tvhez valo csavarja van valakinek (4db). Nem adtak a dobozban... Nem tudom osszeszerelni igy. Sos-ben kellene, nagyon megkoszonnem.
[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
válasz
jesszjessz #104862 üzenetére
Én gyárit vettem innen 136 eur volt szállítással együtt az osztrákoktól. A dobozban nem csak a talp volt, hanem a TV-hez hátlap takarók is.
-
alaves
addikt
válasz
szkutyi #104873 üzenetére
Sőt, amit írtam az nappali fénynél igaz, lámpafénynél pedig:
-távolról kékes (kép körbevágva):-közelről (nem kalibrált, de rendben van):
Szemmel nézve mindenhonnan jó, sőt oldalról sem zöldül.
Oké, a profik nyilván jobb fotókat tudnak készíteni, de kb. ilyen értékűek a YT videók is (tisztelet a kivételnek, aki pl. Vhiktor)
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz
szkutyi #104837 üzenetére
QD-OLED kijelző fotókból szinte semmire sem lehet következtetni. Amíg nem volt meg az S90C én is azt hittem a videók és fotók alapján, hogy pirosas a kép, pedig nem (volt a topic-ban demonstrációs fotóm, de nem találom: ha teljes kijelző a képen van akkor jó, távolabbról fotózva pirosasnak látszik, de csak a fotón, szemmel jó). Az S95D-n is fekete a fekete.
-
-
RockCNC
őstag
-
jesszjessz
tag
Sziasztok!
LG 65G4-hez keresnék talpat. Az eredeti árát erősnek tartom, van valami jó alternatíva hozzá a gyári helyett?
-
RockCNC
őstag
LG G4-re Webos24-re jött még egy nagyobb frissités.
Azt meglehet nézni valahol, miből áll a frissités?
Lg oldalon csak a frissitési utasítást pendrive-ról és magát a firmware-t lehet csak letölteni. -
belan
addikt
válasz
amdboy #104853 üzenetére
Én használtan vettem s90c és 1800 óra volt benne azért tudom philipsnek is tudom az is volt . Hát általában újat szoktam 99 százalékban venni, de látod soha nem lehet tudni ez kifutó modelleknél szokott elő fordulni meg euronics és társainál !#104855 privátba írtam neki amúgy tudtam euronicsbe ha utolsó darabok van kiirva akkor összes kiáltott darab általában.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Na én is kíváncsi lettem mennyi óra van a közel 1 éves TV-ben és a következőt írja a SmartThings alkalmazás:
-
vata666
tag
Fotó nem adja vissza. Rózsaszín és lilás lesz a fényképen
Amúgy fekete telibe. Csak a fény esik rá. Akárhogy fotózom... Semmi értelme feltölteni, mert false. A lényeg, hogy látszik a fény/árnyék. És mégegyszer: totál fekete amúgy élőben. Itt ülök szemben vele és nem látszódok. Sm-ben meg tudom nézni a panelt? És total matt az egész.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hunspikey #104841 üzenetére
Én sok mindent el tudok képzelni a Samsung -ról. Azt is, hogy nem szemetek, hanem hülyék voltak.
Pl. ezt a TV -t nem kellett volna kiküldeni a boltnak.
Nem tudom, csak tippelek én is. De nem tudok elképzelni más opciót. Szépen, gyárira csomagolt készülék, magas üzemidővel...
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz
ρσгτσ #104825 üzenetére
hmm igen, akkor az olyan mint a HP refurbished szerverek - kotta gyári felújított hardware - meg nem mondod, hogy akár egyszer be lett volna kapcsolva.
Csak akkor meg azt nem értem, hogy ha a samu végez egy felújítást és újracsomagolja akkor mi a rákért nem reseteli az órát? Ennyire balfékek lennének? Csal de mégse? Ez hogy?
-
amdboy
senior tag
válasz
Elektrosokk #104812 üzenetére
Ha kijelző csere is történt, nem gondolnám, hogy annyi eszük ne lett volna, hogy ne nullázzák, inkább arra tudok gondolni, hogy nem gondolták, hogy ez valaha kiderül és sza@rtak bele.
-
vata666
tag
Sziasztok. 77S95D "süti"
a nap. Ez normális, hogy így nézzen ki. Az a tükröződés elleni bevonat "ennyire" képes?!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hunspikey #104816 üzenetére
Nekem először bontott S90C jött. Lazán visza lehet úgy állítani a csomagolást, mintha hozzá sem nyúlt volna senki. Távirányítót és gyári talp használata nélkül. Takarítani sem túl nagy dolog
De ahogy ezt írtam szerintem az egész sztori a Samsung -nál történt. Ami kicsit egyszerűsíti a helyzetet. Az is lehet, illetve sanszos, hogy javított TV.
Pl. olyan készülék, amin kijelzőt cseréltek, ami eleve fóliázva érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
alaves
addikt
válasz
Ez mind igaz. De nem lehet, hogy szakosodott gyárrészleg végzi ezeket? Van rá esély, mert pl. a csereutalványos B7 elvitelekor azt mondta az LGs figura, hogy bizony a 3. világba megy a TV. A "csúszda" közepén vagyunk, a nyugaton kiállított és csereutalványos, stb. példányok (kipofozva) originálra visszacsomagolva vajon hová kerülhetnek
-
szkutyi
addikt
válasz
Ezért lenne fontos megnézni a kompenzációs ciklusokat...azzal lehet szűkíteni a kört ..új panel/rosszul mérés/ stb stb..de én a számok alapján amondó vagyok hogy ez a panel már mocskos szarul nézne ki, kompenzáció nélkül .márpedig 23+óra a napi teljesítménye...ha új panelt is kapott, kicseszés, mert minden más az már 11k plussz órában van...
-
-
hunspikey
őstag
válasz
ρσгτσ #104800 üzenetére
Oké srácok ne menjünk át totál stupidba - azért a gyári kotta friss csomi meglátszik, pl elem zacsi feltépve, távirányítóba ha egyszer teszel elemet már látszik, a hungarocell keretek, fóliák, a kis matricák, kis tekergethető szorító kötegelők stb - lehetetlen ténylegesen gyáriba visszahozni. A másik meg a por. Ha ez ki volt állítva kajak és ment 11k órát akkor az bizony poros. Poros a HDMI port, az USB, a hűtőrács, minden fisz-fasz. Lehetetlen mindent gyáriba visszahozni.
-
haarmaan
tag
LG G4-nél hol lehet megnézni hogy hány órát futott a készülék?
-
apszi
őstag
válasz
hunspikey #104782 üzenetére
A Euronics-nál ez sajnos nem az első eset. amikor érdeklődtem email-ben a jóárasított 77"-os S90C után, hogy új vagy sem, vagy az ötödik levélváltásra sikerült kinyögniük, hogy "valószínűleg kiállított darab".
Igazából nem értem a jog, miért nem kötelezi a webáruházakat, ennek feltüntetésére. -
torma1981
veterán
válasz
Elektrosokk #104812 üzenetére
Ezek szerint nem. Mást nem tudok én sem elképzelni.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
szakavatott #104719 üzenetére
Kb. egykutya a kettő, sima mezei oled tv, mezei oled panellel. Egy LG C4-el lehet jobban jársz, anyagilag is!
-
alaves
addikt
válasz
amdboy #104803 üzenetére
Ok, akkor a hatáskör a központé, de a végeredménynek azonosnak kell lenni (beleértve az ajándékot is, pl. utalvány), ugyanis a fogyasztói társadalom szabályai szerint ennek úgy kell lenni, ahogy írtam. Megjegyzem, ez a fórum nyílt (reg.nélkül is olvasható), tehát nem kevesen olvassák passzívan a leendő vásárlók.
-
hyppo!
tag
Ebből is plusz egy tanulságot leszürtem, hogy kevesebb mint másfél év alatt 11000 órával a háta mögött is hibátlanul megy egy 55S90C, úgy hogy fullon volt járatva.
-
alaves
addikt
válasz
amdboy #104799 üzenetére
Az mindegy, hogy ki a hibás (akarva vagy akaratlanul), viszont nem te.
A TV-vel és a fotóval már ballaghatsz is be az üzletbe, ahol bocsánatot kérnek tőled, majd a döntésed alapján vagy a vételárat visszaadják vagy valódi vadi új TV-t adnak. Ezen túlmenően egy ajándék illet meg téged a kellemetlenségekért, hogy továbbra is a vásárlójuk maradj.
(A háttérben pedig majd lejátssza a meccset az Euronics és a Samsung).