Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Ronam
üzenetére
Monjduk nézettségért?
Egy normális mérést nem láttam a vidóban, ráadásul valószinűleg nem hitelesített műszerrel ment az egész ami ki tudja mennyire pontosan mér (fénysűrűséget sem), szóval ennyit ér a videó. Lehet nem is mért semmit csak a netről szedett képeket.Illetve ami nagyon fontos, ha nagyon akarom akkor én is tudok többet mérni bármelyik fw-el, csak sok ideig kint kell hagyni a 10% ablak mintát és emelkedni fog a fánysűrűség egy ideig, ami ugye megint manipuláció....... Arról nem is beszélve ha nem D65 mellett mérik és még sorolhatnám, de felesleges.
Én a csúcsfénysűrűséget mindig úgy adom meg, hogy amint kikerült a 100% fehér az első mérés alpján. Sony olednél gyakran megfiygelhető, hogy ilyenkor jóval kevesebb nitet, tud, kell neki vagy 20-30 sec mire eléri azt amit tud, ami szívás, mert valós tartalmaknál soha nem fogja elérni azt a szintet, mert egy egy fényes jelenet sokszor csak pár pillantig tart.
+50 nitet ekkora fénysűrűség mellet észre sem veszel.
Illetve az oled panel rohadt instabil nagy fénysűrűség mellett -> össze vissza ingadozik a fénysűrűség, szóval lehet trükközni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell XPS 13 9333,13.3",FHD,i5-4210U,8GB RAM, 128GB SSD,WIN10,TOUCH
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor