Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
alaves #100221 üzenetére
Ugyan így vertem a fejem én is a falba. Pl csodálatos sorozatok mint pl Sárkányok Hája 2
Szerintem nincs benne 150 nit feletti tartalom, botrány az egész. Én kínomban az élénk profilt vettem elő, azt rendesen megzaboláztam és csak azt a tulajdonságát tartottam meg, hogy alapvetően az LG az még a többi gyártóhoz képest elég konzervatív "élénk" módot hajt és nem neon zöld a fű és nem fluoreszkál már egy fürdőkádnyi víztömeg mintha rádióaktív lenne, szóval valahogy (persze nem hibátlanra), de be lehet azt azért nagyjából szépre állítani (tehát színek és mozgás meg WB stb paraméterek), cserébe jelentősen eltér az EOTF görbéje a referenciától, sokkal meredekebben emelkedik ezért mindent világosabbnak mutat. Hogy alul ne legyen zavaró, IRE 2.5 - től 10--ig el kell venni rendesen (-8 körül) illetve fekete szint csak 49 lehet.
Tudjuk hogy nem helyes, de cserébe igen is nézhető, mindenki döntse el maga, hogy nézi a filmmakert és szenved, tudván jól, hogy a rendező ezt akarta - vagy kicsit ilyen módon csal és egyszerűen egy terhelő munkanap után szeretné csak élvezni a tartalmat úgy, hogy lát is valamit.
Hirtelen meglepő módon elkezdesz a sztorira figyelni és nem azzal foglalkozol, hogy mit látsz és mit nem.... szinte megszólal az Aladdin betét dala: "Egy úúúúúj éééélmééééÉÉÉééény..."Szóval csak azt akarom mondani ezzel, hogy G3-on legalábbis tökéletesen menthető a gyökérsötét tartalom egy kis csalással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boss RC505 Looper, szép új állapotban 1 hónap garanciával.
- 65" OLED 4K S95D Smart AI TV (2024) (azonnal átvehető, bontatlan, 3 év garancia)
- Apple Tv 4K Gen 2 (javításhoz keresek)
- Corsair Virtuoso RGB Wireless XT / garancia
- AKG P420 Nagy membrános kondenzátor Stúdió mikrofon, újszerű állapotban, 1 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest