- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Ismét életjelet adott magáról a Mionix, de most egy ízig-vérig csúcsegérrel
- Bővítményekkel zárkózna fel az Apple az AI versenyben
- TV vásárlási útmutató 2026 – OLED, QLED, melyiket érdemes megvenni?
- Olcsóbb opció jött a Keychrontól a num pados Q6 Ultra 8K-ra
- Nem muszáj egy vagyonba kerülnie egy korrekt egérnek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
-
4500 - 4401
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
PazsitZ
addikt
Vagyok-vagyok, csak megnyitottam első PH-s topicomat
, így 351nap után. Majd bezárják 
Mit ajánlanék? A mai menüm rántotthús rajta milánói makaróni szósszal és rajta sajttal. Nyam.
Nemrég jutott eszembe, hogy ezer éve nem ettem zsíros kenyeret paprikával, hagymával! Az a jó, csak sokan nem tudják/hiszik el.
ngabor2: Persze, biztos a lajos volt
halottam már ilyen sztorikat, hogy: a haverom hallotta, hogy az ő haverja látta...
Arra inkább nem gondolok vérboci mire gondolhatott.
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
VladimirR
nagyúr
meg merjem kerdezni, hogy mi a nyavaja ez a labmosasos szoveg, vagy inkabb ne, mert a valasz hozna a topic elmult hetekben nyujtott szinvonalat?
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Vérboci
addikt
de így diszkrimináljuk a kígyókat, meg a halacskákat
![[kép] [kép]](http://horgaszat.icx.hu/images/halacska.jpg)
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
Szerintem állapodjunk meg abban, hogy mindenki mossa meg a lábát, mielőtt még idejön írogatni akármit. Így szükségtelen lesz külön felszólítani az embereket rá.
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
nem unalmas az. ha a palacsintát megkened vele, akkor a ropi nem esik le róla. bár ha úgyis betekeri az ember, akkor se. mindegy, a lajos kipróbálta, működött. whaskes nem hozott neki hozzá heringet, ezért nem azt tett a palacsintába a mogyorókrémre. a szalonna meg addigra nem sült meg. node 9-én...
amúgy szerintem a vérboci más felhasználásra gondolt, máshova kenné és nyalná le
mikula: szegény vérboci idejön, asse tuggya mi van, erre elriasztod. milyen az ilyen ember? (igen, hülye!) -
Racecam
nagyúr
-
Janoska26
addikt
-
PazsitZ
addikt
-
Vérboci
addikt
továbbra is tart az érdekfeszítő intellektuell társalgás az offban...
pedig beszélhetnénk a mogyorókrémről is -
Janoska26
addikt
-
Thrawn
félisten
- Gyere titám! Tit-Tit!
- Az nem tita hanem matka!

-
PazsitZ
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
-
BlacKSouL
addikt
Próbapost, bocsi

-
BlacKSouL
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
-
csapos2
addikt
Jézusom! Olvad a sarki jég!
Viszont a jó hír, hogy találtam egy nyúlat:![[kép] [kép]](http://img410.imageshack.us/img410/8054/11679986432zs2.jpg)
Na, ez, a nyúl. -
Janoska26
addikt
-
Vérboci
addikt
Északra néző irodaablak, ahova csak délután négykor kezd idesütni a nap, rulez!
Az irodaház déli oldala gyakorlatilag izzik, az emberek fuldokolnak, az elszántabbak alufóliával tapétázzák az ablakokat. Én meg szinte vacogok és fúvom az orrom, itt északon
-
burgatshow
veterán
Kockulásos meleg van!

Klíma rulez!
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
Janoska26
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Janoska26
addikt
Én írok, megelőzve a szarvast és Én kívánok jóreggelt, még neki is

-
Winner_hun
félisten
Én is beírom hogy én sem írok be
(külön kérésre
) -
Thrawn
félisten
jóvan akkor én sem

ps:
-
EQMontoya
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Ide meg rég nem írt senki.
Én sem.
És most sem fogok. -
neduddki
nagyúr
-
alitak
senior tag
-
Thrawn
félisten
-
alitak
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy az ilyen offos postokkal megsértem az aurádat. Sajnálom. Abba is hagyom. Meek aludni.
mod: visszagondolva a régi dolgok mindig kisebbnek tűnnek. Egy év múlva röhögni fogok, hogy érettségi milyen kis pöcs cucc volt. Most nem. Tiszta ideg vagyok, melelsleg a tanárok igen szivatós hangulatba vannak, és ez mégrosszab. Amúgy meg nem vizsga, ahol ha kidobnak, majd jövök máskor. Kicsit más, asszem ezt nem kell magyaráznom. De mondom, nem gondoltam volna, hogy probléma lesz a postjaimmal, tényleg sajnálom, hogy kiábrándítottalak az eddigi világnézetedből.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Es kit erdekel, vannak konyvek feladatgyujtemeneyk, net, forum stb.
Ugy erzem -mar bocsanat- Nlad is a gondolkodas hianya a legnagyobb baj /amirol ugye mindig siork/
Igy asztannagin sok ember meglepodik mikor nagy eg belep egy -komojj- felsoktatasi intezmenybe es nem ragjak a szajaba /teemszetesen a felsoktatasi intezmenyek csufolt kisdedovok akik meg zsiroskenyeret is megragjak a hallgatok szajab csak a pizt odarakjak hozzajuk:- ((( na min/degy aze mesehetnek inne a vajuk mellol is: - (((
udv
neduddki
p.s. ez matak fizikabol irtamkozoset, ugy edzettunk ra, hogy matekbol as sima eretsegit 60 percre irtuk, en ha nem voltma kesz 35-38 percre, akkor levezetseknet megcsinaltmameg 2 sort... /csak a feladatok elmelet nekem nem volt/
mod: nem setettt v agyok, hanem kecsebeesett, de nagyon:- (((
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Gyerekek, mi az Isten van?
Itt Móricz Zsigmond krtr körül kb 1 órája szirénáznak, mentők és tűzoltók is...
Aki tud bővebbet, árulja el PLS![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
alitak
senior tag
Erőt vettem magamon, és megnéztem a képeket. Még ígyis kiráz a hideg. Maradok a macskáknál.
-
Thrawn
félisten
Vegyél egy olyat mint az enyém. Nekem is ez az első, olcsó, nem eszik sokat, olyan mint egy kaktusz. Ja és nem fán lakó, szóval nem agresszív. Brachypelma albopilosum
-
Racecam
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
alitak
senior tag
Életben nem használtam a file of típust, tanár nem is beszélt róla. Foggalmam sincs, hogyan működik a seek. Rájönnék, csak erre kevés az idő.
pl. ez jó lenne:
18. Feladatsor - Zadanie
A) REKURZIÓ
Feladat:
Írjunk rekurzív algoritmust a kombinációs számok kiszámítására a következő rekurzív képlet alapján: ...
Kérdések:
- Vázoljuk fel grafikusan a rekurzív algoritmushívás struktúráját.
- Mit értünk a közvetlen és kölcsönös rekurzívhívás alatt?
- Mi a rekurzív program előnye és hátránya?
B) EXCEL –A TÁBLÁZAT ELRENDEZÉSE KÜLÖNBÖZŐ KRITÉRIUMOK SZERINT
Feladat:
Készíts táblázatot (a mellékelt JEGYEK.XLS segítségével) a felvételi vizsgákról egy adott évben. A kimutatás tartalmazza:
- a tanuló nevét,
- a felvételi pontszámát magyar nyelv és irodalom, szlovák nyelv és irodalom valamint matematika tantárgyakból,
- a hozott pontokat.
Számítsd ki:
- az összpontszámot tanulónként,
- a helyezést.
Készíts a táblázatról másolatokat különféle kritériumok szerinti rendezés után. -
neduddki
nagyúr
-
burgatshow
veterán
-
alitak
senior tag
Mindenki szidja, mert iszonyatosan szar. De nem lehet mit csinálni. A bizottság 3-tagú, egyyik egy másik suliból - ő a bizottság elnöke. Van egy tanár a bizottságban, aki igengeci, ő szopat, van a másik, aki általában súg, meg segít. Info az bonyolultabb, mint a többi, mert kétszer annyit készülsz, mint a többinél. Van egy program, aztán van pár elméleti kérdés (ami csak a mi sulinkban, a hivatalos tételsorban nincs ilyen), meg egy felhasználói feladat.
pl. ezt nem szeretném húzni:
19. Feladatsor - Zadanie
A) ÁLLOMÁNYKEZELÉS (EGYFORMA TÍPUSÚ ADATOK)
Feladat:
Írassuk ki n-ig azokat a számokat melyek nem oszthatóak 2,3,4,5,6,7,8,9 –el!
Nyissunk meg a C:\könyvtárban egy BOOLEAN típusú adatok tárolására alkalmas állományt, majd helyezzünk el az állományba n db. „TRUE” értéket. Ezután minden 2,3,4,5,6,7,8,9 – dik helyre tegyünk „FALSE” értéket ! Írassuk ki a megmaradt „TRUE” értékek sorszámát!
Kérdések:
- Milyen eljárások és függvények segítik az állományok kezelését?
- Hogyan állapítjuk meg hogy egy sornak, illetve egy állománynak a végére értünk?
- Mi a különbség a FILE OF, illetve a TEXT típusú állományok között?
B) EXCEL – RELATÍV ÉS ABSZOLÚT CÍMZÉS
Feladat:
Készíts 10x10–es szorzótáblát egyetlen képlet vízszintes és függőleges másolásával!
A progit nem tudnám megcsinálni, életben nem használtam file of típust. De mind1, valami csak lesz. Mint a többinél: kis számút akarok húzni. Ma nem jött be. Majd holnap. Remélem.
mod:
t|-|om!, Thrawn: meg sem merem nézni
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Csak nekem ilyen bonyolult a ti érettségi rendszeretek, vagy más is küzd a logikájával?

Mod: Ilyen pókot akarok, sajna a nevét nem tudom: [link]
Mod 2:
Neve: Poecilotheria metallica
Angol neve: Metallic Blue Ornamental Tree Spider
Család: Theraphosidae
Alcsoport: Poecilotheriinae
Mod 3, neduddki: Bazzeg, odáig el is kell jutni, hogy ne legyen rajta kurva tojáshéj!

[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
Hi!
Ez a baj, ha jol tevedek egyiikben sincs aalpmu:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibi: a lathatalan legiohoz mar nem art nehany osz hajszallnak koborolni a delikvens fejen, hogy minden mondatat kielvezze az embok:- )))
mod: mi van itt? erecsegi totyik vagy mi a fene??? mennyi tojashejseggu koborol :- )))
[Szerkesztve] -
alitak
senior tag
Nemtom. Komolyan mondom, ha pl kihúzom a dinamikus adatstruktúra - sor tételt, akkor kapok egy négyest. Szép lesz, mondhatom. De pl. a sejtszimulációt meg tudnám írni, csak éppen kicsit több idő kellene rá. Szerintem. Nem tom mi lesz. Meg korán is húzok. Korán kelek, utána még angol, aztán mehetek tanulni matekot + magyart.
-
burgatshow
veterán
-
alitak
senior tag
Ez kész b+. Átnéztem az informatika tételeket. Egy tonna progi van, amivel szenvednék, párat meg sem tudnék csinálni. 40 perc alatt nem lehet, pláne van még elmélet+még vmilyen felhasználói feladat. El fogom szopni mint állat. Fos pascal. ááá. Mi lesz velem holnap, amikor 30 matekot kell megnézni, meg 24 magyart. Még jó, hogy most nem hagytam mindent utolsó pillanatra

-
burgatshow
veterán
Azt hittem leborulok a székről: [link]
-
Thrawn
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Racecam
nagyúr
-
piqla
őstag
-
PazsitZ
addikt
-
csapos2
addikt
-
Thrawn
félisten
Aktív témák
-
4500 - 4401
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Napelem
- Filmvilág
- Dupla telefotót kaphat a Mate 90 Pro Max
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Haldoklik az internet: egyre több weboldalt készít az AI
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Saros (PS5)
- Rap, Hip-hop 90'
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, így 351nap után.

attól bármi kitelik
. De azt tudod ugye, hogy az én hangom is benne van a magnóba?