Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
vágányzár
tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sosem lehet tudni miből lesz a cserebogár. Elindultunk a segglyuktól és kitudja hol áll meg a tészta..... Az annus nem lebecsülendő dolog, gondoljunk csak bele, hogy az egyetlen Magyar állampolgárként Nóbel díjjal kitüntetett Szentgyörgyi Albert a kezdetekben mint orvos az annus anatómiájával foglalkozott............oszt a végén ''rálelt'' a c-vitaminra és megviláglott a szentgyörgyi-krebs ciklus (citrátkör).
-
Thrawn
félisten
-
vágányzár
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Tényleg. Nyallak-fallak az eszedért

Te kis roboty ember: szítb@szom az áramköreidet....
A deduktív, lineáris gondolkozásmód valóban hamar az általad képzelt megállapításhoz vezet, ezt el kell ismernem. Aszem nem vagyok buzzancs, inkább csak többet űrítek az átlagnál.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Meglehetősen szemrevaló a leányzó akit okulásként küldtek hozzánk a másik cégtől. Múltkor benézett, csak úgy, de most olyan jó kis térdszoknyában meg kockáshálós harisnyában jött...nyami..

-
vágányzár
tag
Dezorientált vagyok, ereszt a lyukam.......kéne mán bele egy fűző, tán komfortosabb lenne, csak a muzsikája hiányozna............
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én még elolvasni sem mertem.
-
bobsys
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
az oldalt mindig elolvasom mikor valaki linkeli és sírva röhögök
''a kábel pontos neve: 8 bites UTP-C64 Ethernet crosspatch kábel.''
UTP kábel '' (Az adatforgalom nagyságától függően sajnos ezek a kábelek igen gyorsan elkopnak, hiszen ezeket nem általános használatra tervezték.)'' -
FehérHolló
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Csak egy ugyanilyen microcontrolleren tudja leellenőrizni, hogy mit csinál, de ezt te is jól tudod.

Nagyon veszélyes lehet egy LCD-vezérlő chip, egy nem létező lábkiosztású kivitelben meg főleg! Jó hogy alufóliában hoztam fel a palacsintát Pestre. Így legalább van, ami megvédi az agyhullámaimat, csak kicsit zsíros lesz a hajam, de az most nem számít.
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Akad itt olyan hős harcos, aki büszke tulajdonosa a Green Street Hooligans című film zenéjének?
-
Whaskes
senior tag
van valakinek tapasztalata az otp direkt sátáni dolgával? anno egyszer beléptem és nem változtattam jelszót.... mondták a bankban hogy kéne, de nem hallgattam rájuk, most pedig nemtudok belépni, ilyenkor mit kellene cselekedni? menjek be és kérjek új jelszót?

-
ma találam egy mobiltelót, és visszaadtam a gazdájának.
Hát nem hozzámvágott egy literes jagermaistert? (még találom a billeket de egyre lassabban)
-
alitak
senior tag
Köszi mindenkinek.
Jaja, elfelejtettem, hogy fordítva vannak a dolgok. Tiszta moslék a fejem most.
Szlovák-->3
Angol-->3
Magyar-->4
Info-->5
Matek-->5
Matekból volt csak igazán mákom. Kihúztam olyat, amit tudtam komplett. Elméletnek a számtartományok definíciója, zárt műveletek, Disztributív. asszociatív... szabály, absz érték, bizonyítani kellett a középponti, kerületi szög közti összefüggést, meg egy egyszerú példa
-
alitak
senior tag
Na, beértem, megvan az érettségi. Tót, angol 3, bár angol lehetett volna kettes, magyar 2, pedig olyan tételt húztam, amit nem tudtam egyáltalán. Mat+info 1es, meg is lettem dicsérve. Letelt 8 év, a fene vigye el. 8 kemény hosszú évet lehúztam ebben a suliban, és most véget ért. Ennyi volt.
-
(Kolombusz)
veterán
[link]
Sok az ismerős arc...
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ments el egyet még egyszer, mondjuk olyat, ami már megvan.
-
csapos2
addikt
Akkor most megfagytak a méhek, vagy nem? Vazze!

Zero: Hát...nem tudom, nekem nagyon szarul kell lennem, hogy az orvosig is elmenjek, nemhogy magamba döfjek egy tűt. Szar drogos lennék.
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Jelentkezz be..

Nekem megjeleníti, pedig semmit nem babráltam benne. Meg elvileg a kedvencek nem kukifüggő, a megjelenítés az már igen. Nekem a FF mindig törli a kukikat, így minden belépésnél újra be kell állítani a 100/oldalt, meg a csökkenő irányt. IE7 megjegyzi, belépésnél úgy adja ki. De a kedvenceket mindkettő kiadja. Az ''itt szóltam...'' is kukis, az is elveszik FF-ben.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Tudja valaki, hogyan kell rávenni az IE7-et, hogy jelenítse meg a kedvenc-listámat a Ph-n? Biztos egyszerű, csak én vagyok a láma. Propertiesben kukikat próbáltam a Privacy fülön az Advanced menüpont alatt always acceptre állítani, de az nem az.
p -
piqla
őstag
Hogy az istenbe kell sasadra menni bkvval? valaki segitsen legyszi, surgos es fingom sincs mit keressek a bkv oldalan
-
BlacKSouL
addikt
Kokain és Ábel

-
Lord Zero
addikt
unom, h több mint egy hete kehes vagyok.. rohadt cigaretta is, mijafaszér szívom.. (há mer jó, mer kő, mimásér)
na de most nyomtam magamnak egy kis intravénás c-vitamint, ez segíteni szokott
hiába, aki egyszer a tűre szokik, sosem jön le róla.. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
de nem sikerült, mert mellélőttél

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem lemaradt, feltételeztem, hogy aki tudja, miről van szó, odatalál. aki meg nem, azt úgyse érinti.
no, sikerült megfejteni a naaagy rejtélyt?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem, görögsaláta pirított csirkemellel.
fejlemény van a táboros topikban, nézzetek be. azért nem írok be új hsz-t, mert jön a motkány, és belémköt. ez ilyen... -
ToBeY
nagyúr
Hülyék.Menjetek lábad mosni!

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Különben is ha mégegyszer idézel, előtte fizesd meg a jogdíjat

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Igen megtisztelő a felkérés, de nem leszek a vezetőtök semmiképp sem

-
udi
őstag
Beleolvastam a topikba (utolsó pár száz hsz) és beszarás

Mi is a totyik címe??!!
Látom nem csak én vagyok debil!Megnyugodtam
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, azt olvastam.
-
-
válasz
burgatshow
üzenetére
És ráadásul földig ér akkor a szerszámom is

-
válasz
burgatshow
üzenetére
Most mi van? Olyan furák vagytok ma reggel senki sem akarja megérteni a zsenge lelki világomat, menjetek mossatok lábat nekem bejött

-
Racecam
nagyúr
Valaki keltse már fel Vladit!!

-
Ilyen vicceket kapok korán reggel, ezt csakazért, hogy átéljétek Ti is a szenvedéseimet

Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába reggelente.
Egyik nap azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a kocsiba a
kicsit.
Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány boldogan újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és útközben nem találkoztunk
egyetlen baromarcúval meg köcsöggel sem!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Milyen notebookot vegyek?
- Total Commander
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://img.hazipatika.com/drugs/img/middle/210036568.jpg)

hol?
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/banned.gif)

Megkíméled magad a lábmosás folyamatától...