Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
vágányzár nem akar robogózni. ha akarna se akarna, mert meggyőzöm róla
különben is, most hadirokkant, rokkant sokat piált a múltkor.
gyakorlatilag mindenkinek feltűnt, aki eddig látta, első megjegyzéseik között volt. hátra a rendszámtábla helyére még teszek valamit, hogy teljes legyen
-
EQMontoya
veterán
jah, ha számitok rá
de nem is ez volt ma a legszebb... gurulok lefelé a bükkben, látom, h egy helyen le van zárva a fél útpálya, és ''úthibák'' tábla jelezte azt az apró, körülbelül egy méter mély szakadékot, amely úgy keletkezett, hogy kb 10 méter hosszan leszakadt a fél útpálya... magyar megoldás: nem megjavitjuk, hanem kitesszük, hogy ''úthibák''. Apró hiba, nem? 
-
tiv83us
veterán
OMFG, most keltem fel. Kurva jo volt a tennap este, jo volt a zene /asszem valami jam zenekar volt ''widespread panic''/, baranykam, hozzad meg megyek junius elejen gyere msn.
Azon a pesti napon egyebkent amerikai bartender multomat kihasznalva egesz este koktelokat kevertem magunknak, utana elmentunk a talira es a szilva palinkan at a jageren kereszetul a soron at a borig es a vodkaig meg sem alltunk...A tobbire nem emlekszem. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Szerintem is kamuzik, de szerintem az alvaszavar nem azt jelenti, hogy ''sosem alszik''. Azt azert nem viselne el se az agy se a sziv se semmi.
Azt tudom, hogy kemeny drogos multja van amugy a sracnak, egy evig bentlakasos rehab-en volt, kemenyen szurta,szivta,fujta ami belefer.
De azer' 21 nap...
Szerintem azert 10-12 nap utan egy szuperfitt ember szervezete is felmondja a szolgalatot, barmennyire is tunkolod stimulansokkal. -
ngabor2
nagyúr
nem, neki nincs, és nem is tudok róla, hogy tervezne venni ilyen állatságot. bicikliről volt szó. az van neki is, jó időben ő is bicajjal jár(t) be dógozni.
ugye, milyen szerencse, hogy nem az apjára hasonlít?
bár állítólag a sört legalább annyira szereti...
más: másnál is szaraxik a ph? nem akarja a képeket/avatarokat betölteni...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de miért?Mert még melózok b@ssza meg, aztsetudom mikormegyek haza, pedig ott vannak a jó borok kólával a hűtőben, mert ugye nem biztos hogy annyira jók, úgyhogy felkészültem egy kis javítóval estére