Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
    Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar? :U

Aktív témák