Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar?
Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest