Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
bizony, a sör. az jó dolog. asszem én is beteg lennék nélküle. kúrálom is magam keményen, amíg tart a készletből.
amúgy a claritine már kissé (?) elavult, létezik helyette jobb, hatékonyabb, kisebb dózisú cucc, csak azt kishazánkban nem lehet kapni. pedig a hatóanyagát mi (is) gyártjuk. tudom, ott voltam a kifejlesztésekor, sőt tevőlegesen is részt vettem benne
monnyuk mostanában ''divat'' lett az, hogy régi, régóta bevált, de nem a legjobb hatóanyagot tartalmazó gyógyszerek eladása a ''legújabb, specifikusabb, kevesebb mellékhetású'' gyógyszer helyett. emiatt olyanokat is gyártunk. és nem csak mi, hanem elég sok generikus gyártó. ennek a legfőbb oka: jó az a parasztnak, úgyse veszi meg a drágát, ebből legalább nagyobb a profit.
mindenesetre vegyetek robogót, lehetőleg az enyémet, mert az nekem jó
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs