Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
akkor szépen megkérlek rá. táborban meghívlak 2 búzasörre. igen sürgős lenne az illetőnek. és nem csak amiatt nem rendel onnan, mert magas a postaköltsége. szokott vásárolgatni onnan is, máson keresztül, de most annál gyorsabban kellene.
a tempban-dolgot meg nagyjából elintézettnek lehet venni, bár egy őrült modtól én se bírlak megvédeni. legfeljebb szólni az érdekesben. -
ngabor2
nagyúr
válasz
troland26
üzenetére
nem furdalja. örül neki. és most egyéb gonoszságokon töri bolygónyi agyát
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
feri bátya, te meg mikor jössz/küldessz valakit a szilikongumi lapért? már több, mint fél éve itt porosodik, már az utánpótlás is bejött. mivel mostanában úgyse futunk össze talin, valahogy intézzük el, mert a moddoláshoz sose árt. bár nem tudom, mostanában min ügyködsz... -
BlacKSouL
addikt
válasz
troland26
üzenetére
Mondjuk olyan hűdenagyon nem villogtak még, annakidején a Lambo volt a botrányos, de azt én nem is láttam, pedig mondom, itt lakik 300 méterre tőlünk, a helyi Peugeot -szalon szponzorálja őket néha egy 607-essel, meg egy állandó 407 kombival mászkálnak, de az is alighanem csak lízingelt. Talán az egyetlen villogni való eddig a Q7-es volt a szerény QQQ-007 rendszámával. Azzal meg főleg Beja jár. Most ez az első ami után meg is fordulnak utána, pontosabban a kocsi után. Jaa, meg volt még egy pár hónapig egy GYOZO-1 rendszámú E-xx AMG Merci is, de az abszolút nem feltűnő.
-
Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De most tényleg...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Két remek témát is feldobtam...