Hirdetés
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szilváslepényt sütöttem. Kicsit nagy adag lett. Ki kér belőle?
-
ladybug
őstag
[link] Ez nagyon jó kis játék. Próbáljátok ki, ha van kedvetek.
-
-
ladybug
őstag
A Média markt árai az egész országban mindegyik boltra érvényesek?
-
ladybug
őstag
Télapónak ma igencsak szűk szókincse van a negatív véleményének kifejezésére.
Amúgy tényleg dög meleg van, odakint. Ittbent nagyon kellemes. És most ettem sajtos palacsintát. Mhm, finom volt.![[kép] [kép]](http://www.lenotre.hu/gifs/kaja/i_tasty.gif)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Ha az ember autót bérel egy idegen országban, akkor ott már tutira adnak hozzá navigációt. Főleg egy olyan országban, ami az udvariasságról és a vendég igényeinek teljes kielégítéséről ismert.
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
És akkor PDA sem kell.

-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Igen. Racecam is megírta, hogy itt megmondják a frankót. És lőn világosság tudatlanok....
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Hadd jegyezzem meg, hogy eddig ez a legszebb és a leghalkabb billentyűzetünk és egerünk. Imádom is őket, ha nagy nehezen hozzájuk férhetek.
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Kb én is így vagyok. Minden este, amikor végre le tudok ülni a géphez, olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom nyitva tartani a szemem. Az már szinte ki is van zárva, hogy olvassak vmit, vagy nézzek egy filmet. Tuti altató mindkettő. Pedig de szívesen megtenném.
Az ujjadddal kapcsolatban pedig. Örülök, hogy javul az állapotod, és remélem, hogy minden teljesen rendben fog működni. -
ladybug
őstag
Kb 4-5 napja foglalkoztat a kérdés, hogy hogy hívják a ferrero rocher (így kell írni?) reklámban a limuzin sofőrjét. Emlékszik rá vki?
Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézzétek már ezt a boldog télapót. 
Mindenkinek van sajátja. És mobilis is.