Hirdetés
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
unom, h több mint egy hete kehes vagyok.. rohadt cigaretta is, mijafaszér szívom.. (há mer jó, mer kő, mimásér)
na de most nyomtam magamnak egy kis intravénás c-vitamint, ez segíteni szokott
hiába, aki egyszer a tűre szokik, sosem jön le róla.. -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
feltételes?
-
Lord Zero
addikt
nimá: [link], most jött fel
hirtelen megörültem, h faster visszatért
de aztán mégse nem ám..
szerk.
janoska: te csak egy régi topikot kerestél, vagy célzottan walkerre kerestél? utóbbi rémisztően hangzik..
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
sok betépett moderátor... reményteli út egy eljövendő boldog anarchia felé..
tetszik -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nabazmeg, loál
kérdés: jó az anyag, mi? -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
flémeljünk? egy kórkettőduóssal?
pfff, soha..
szerk.
troland: ne feszííítsd..! lépj bátran a vesztőhelyre fel... (persze ha valami macás képed van hasonló beállítással, kutya nélkül, akkor jöhet az is)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
az antihisztaminikumok szinte mind csak vényre kaphatók.. kicsit lebambítják az embert..
de a claritine akut (a sima klaritin nem) vény nélkül is kapható, és nem is szedatív (nem tompít spenóttá)
a calciumot is szereti ilyenkor a szervezet
ezenkívül egymillió fajta, erre a célra kotyvasztott orrcsepp/spray, köhögéscsillapító - ezek mind segíthetnek így hirtelen, látatlanban -
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
''...abban az időben azért nem szívesen lettem volna gésának alkalmas nő'' - óhatatlan, h kijelentésed ilyeténképpen való megfogalmazása ne vesse fel a kérdést: ezek szerint most igen?
nem baj, csak mondom.. ha az elhajlást idejében felismered, boldog életet élhetsz, akár
;] -
Lord Zero
addikt
4003, 4004, 4005 tyühh.. köszönöm a sok beérkezett pályzázatot

a kutya/macska nagyon jók! - ám visszafordulnak.. nekem olyan kell, ki meg nem bicsaklik, soha hátra nem néz, és dúljon bár ezer vihar s tájfun, csak előre, csak előre.. töretlenül mindhalálig (értsd: a gifterület széléig)
micimackó pl ilyenformán jó, mint koncepció, kár, h be van tépve -
Lord Zero
addikt
[link]?
vagy hagyjuk..? -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha nem avi a source file (nem tudom, milyen formátumban rögzítettél), akkor a vdub jogosan kiabál
-
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mi a forrásanyag, avi vagy mi?
elméletileg - ha meg tudja nyitni/vágni - direct stream copyval meg kéne egye
próbáld a virtualdubmoddal -
Lord Zero
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
és neked olyan érzésed volt már, h nem verik be az orrodat, pedig de is?
-
Lord Zero
addikt
gyüvök okossággal:
kéne nekem egy olyan szmájli, ami végigmegy a képernyőn
tehát a kis .gif-hős fickó mélán/peckesen/tökmindegyhogy elmegy
ából bébe
szerk.
nem is bébe, zébe
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
casanova bazmeg...
látom volt szexelmélkedés, szervek s tgok szaglása.. banzáj na, mondjuk ki
időt kéne utazni fiúk, hatalmasat, gurgulázót.. -
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
miért, az én eredményem hová skálázható? keresgéld csak.. hm, az új gépemmel sehol egy publikált score, se alap, se húzott, se rántott, se flambírozott.. szóval részemről nyitva az út a toplisták magasságába, föl-le, akárhová.. küzdj keményen hát, utad minden megahertznyi rögét figyelni fogom
nekem elég annyi diadal, h legalább téged lázba hozott a konfigcserém
a sok alkoholos, mámoros, magábanbeszélős éjszakák viszont jöhetnek (maradhatnak) - bár néha eszembe jut, h úgy csinálnék már valami mást is.. -
Lord Zero
addikt
ha szereted a teniszt,
nézz jobbra
������������������������������������������������������������������������������������� ha szereted a teniszt,
������������������������������������������������������������������������������������� nézz balra -
Lord Zero
addikt
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
először is kérj meg egy moderátort, h a 3135/3136 hszaid egyikét szedje ki..
az ú.n. ipari területeknek minősülő hájpercuccokban (metro és társai pl) nem lehet videoképet készíteni, ipari kémmé leszel, és azokat kivégzik, ez teljesen érthető, ehhe - de h plázában, mint olyan (pl lefényképezem blacksoult -
- a westendben kisszeltündével, vagy ilyesmi) sem lehet, az új..
(mediamarkt és klónjai szintén zenész.. nem engedték kipróbálni a kiállított videokamerát - általam odavitt szalagra történő rögzítés és itthoni bedigizés utáni minősítés lett volna a célom, nem ment) -
Lord Zero
addikt
szikra pattan, olthatatlan
bebasztam, na sakkómi...
szerk. rühellek részegen mer szerkeszteni kő
mindig
szerk2. visszaqolbvastan, láttam ám, hogyan hömpölyege (hömpölyege, baaaaah) vala az ot-folyam, gondoltam, teljesen jó leszek egy kis zizzenetre, most, nem kell felvezető
[Szerkesztve] -
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
lsd #1846 - tudom
tisztán látom, h a c2d nem csak követelte, de fosztotta is a trónt
aki teljesen új gépet/platformot épít, annak elsővonalként - egye fene - valóban ez választandó.. szerencsére én nem vagyok ebben a helyzetben - maradhatok ikszkettes :D - amit mondok, ennek szellemében mondom -
Lord Zero
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
.. és az úr látá ezt, és ezért megteremté a sört
-
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
a frigyünk hosszú évekre nyúlik vissza.. egy szép nyári estén kezdődött, mélyen egymás szemébe néztünk, ő pedig bemutatkozott: áj em dé.. az éjszaka forró volt, de aztán szereztem egy rendes hűtőt.. szóval hosszú a történet..
a64 platform után (pontosabban: platformra) pedig épkézláb gondolatnak tűnt az x2 - csak egy procicsere, minden más maradt (én még a jó öreg s939-cel hasítok, úgy ám)
tbs 1724:
nincs itt semmiféle flém.. amd a király oszt kész
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
egész jól körülírták.. zanzásítva: minden pattogósabb lesz (és nem mondd, h mindig csak egyetlenegy epplikésön ronhangál nálad)
szerk. a játékos dolog szerintem amd-nél nem igazán áll, a magonkénti órajelek - mert a cikk csak ezt vesézi - kb ugyanott vannak az egy/kétmagosoknál - de mint tudjuk, az órajel önmagában nem visz pálmákat semerre, a többlet nem (csak) ebből jön
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
akkor részemről rajt
(vagy az ejakulcio PH!raecox lenne?)
lotr 796:
hadd viyionálam meg a történelmi pillanatot:
xyz, újonc, regisztrált 0 napja, szakmai hsz: 0, közösségi hsz: 0, piaci hsz: 0, nyitott topikok száma: 1, topik címe: segítség
(fontos: a prejudikáció NEM az újonc címnek szól)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://img.hazipatika.com/drugs/img/middle/210036568.jpg)
?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://polopokol.hu/kepek/232.jpg)

szmájlit rakna ide